Hodjanernes Blog

26 juni 2013

Går den, så går den…

Regeringen har i denne uge udsendt to pressemeddelelser. Vi repeterer dem lige…

Den første blev udsendt til hele den islamiske verden gennem Vestre Landsret. Den lød nogenlunde således: “Er du træt af at leve i nød og elendighed, så er du hermed inviteret til Mohammedanmark. Her vil du modtage livsvarig godtgørelse for at være her, gratis lægehjælp, gratis skolegang for alle dine børn, en bolig af høj standard og i det hele taget en service som er fuldt på højde med – i mange tilfælde højere – end landets egne borgere. Indfødsret meddeles snarest efter din ankomst. Vi sørger for dig i alle måder, og specielt ser vi gerne at du udlever din religion og kultur i fuld overensstemmelse med koranen. Den eneste betingelse er, at du viser vilje til at integrere dig. Det kan f.eks. ske ved at voldtage småpiger – i hvilket fald du vil blive tildelt et kortere undervisningsforløb på en statsejet Koran-kostskole med halal forplejning. Dog vi ser helst ikke at du afliver alt for mange af landets oprindelige indbyggere, men i så tilfælde kan opholdet forlænges en smule. – Du behøver under ingen omstændigheder at frygte udvisning.

Den anden blev efterfølgende udsendt til danskerne gennem Folketingets pressebureauer, Al-Ritzau og Samarbejds-Politiken. Den lyder: “I 2012 blev 1379 kriminelle udlændinge udvist af Danmark. Det er godt 35 procent flere end i 2011, da 1019 udlændinge blev udvist ved dom. Justitsmininister Morten Bødskov (S) glæder sig over, at flere kriminelle udlændinge udvises. »Udlændinge, der begår kriminalitet, hører ikke til i Danmark. De skal ud af landet. Vi vil ikke acceptere deres kriminalitet. Jeg er meget tilfreds med, at vi har haft en markant stigning i antallet af udvisningsdomme og afgørelser om administrativ udvisning«

Lstopdeportation1æg mærke til forskellen. I den første tales der om muslimer, i den anden om udlændinge. Af hvilke altså 1.379 blev udvist. Så vidt, så godt. Hvad pressemeddelelsen ikke omtaler, er sammensætningen af samme udlændinge. Mon vi gætter helst forkert, når vi antager at broderparten her er østeuropæere som har begået småtyverier, plat og svindel? – ej heller defineres begrebet “udvisning”. Men normalt betyder det jo blot, at delinkventen efter domsafsigelsen kan spadsere ud på gaden igen  eller – i værste fald – bare rejse ind i landet umiddelbart efter udvisningen. Grænserne er jo pivåbne og processen kan gentages i det uendelige. Altså rent bluff. Endelig synes vi, at et folketingsmedlem af rette støbning – dersom et sådant findes – skulle spørge hr. Bødskov, om en udvisning af en muslim nogen sinde er effektueret – og især om den er overholdt?

Da vi går ud fra, at svaret er benægtende – i modsat fald ville “Bedstemødre for Asyl” have foranstaltet et fakkeltog – må vi hermed konstatere, at Folketingets forsøg på en feberredning og damage control er faldet til jorden med et smattet klask. Moské højt nok til at kunne høres ved næste valg…?

3 kommentarer »

 1. Vil de inviterede gerne have krig, så får de det – på et tidspunkt.
  Jeg har ikke fantasi til at forestille mig, at det danske folk vedbliver
  at finde sig i disse parasitter og nasserøve.
  Dertil har jeg set for meget til, hvad der sker, når det danske folk
  endelig tager sig sammen og går til modstand.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 26 juni 2013 @ 13:49

 2. Opgaven med effektivt at få lukket grænserne burde være den mest presserende politiske opgave – af alle!

  Der er klart at man ikke kan forvente at politiet med deres begrænsede ressourcer kan klare udfordringen alene, men så er der mange andre muligheder. Det kunne fx være en mur/hegn, diverse elektroniske sensorer, at få hjemmeværnet eller værnepligtige til at patruljere – hvis den politiske vilje er tilstede så er det en meget nem opgave.

  Som jeg husker gjorde Morten Uhrskov engang i et interview desuden redde for hvordan EUSSR kunne blokere hele middelhavsregionen for illegale grænseoverløbere – igen meget nemt hvis viljen er der!

  Like

  Kommentar af Jernhesten — 27 juni 2013 @ 00:03

 3. Vi har uden folkets accept skrevet under på et hav af
  konventioner, der binder os på hænder og fødder.
  Opsiger vi dem, er vi atter et fritstillet folk.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 27 juni 2013 @ 14:13


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: