Hodjanernes Blog

23 juni 2013

Christiania: Luk lortet

Radio 24/7 sendte i formiddags en udsendelse med 2 kvinder, der voksede op som børn på Christiania.

Hør den rystende udsendelse og tænk over, hvordan vi med mediernes og de kendtes hjælp er blevet snydt og bedraget om, hvad der foregik.

Hun måtte som barn vige sin seng for ”Elvis” – en morder og stor beundrer af hendes mor. Som børn af hippierne og den første generation af christianitter blev de, i frisindets ånd, mere eller mindre overladt til tilfældige voksne, sindsforvirrede personer og ikke mindst sig selv. Lyt med når konceptkunstner Anna Petri og socialrådgiver Puk Sabber gør op med 68’ernes idealisering af tidsånden og Christiania, hvor alt var muligt, men hvor børnene blev glemt og efterladt – alene i mørket. Anna Petri, Puk Sabber.

christiania

9 kommentarer »

 1. Alle lede politikere har stjålet det statsejede område Christiania fra Danskerne og foræret det til en flok ansvarsløse og kriminelle mennesker hvor politiet har skullet bestå deres manddomsprøve,forbandet svineri,de første såkaldte Christianitter skulle have været skudt til skræk og advarsel for ulovlig indtrængen og spionage på militært område,normalt patruliere soldater på militære områder med ordre om at anholde indtrængende og om nødvendig at affyre advarselsskud for derefter at antræffe den indtrængende,men uha nej det går ikke i Socialist Danmark.

  Like

  Kommentar af roehakker — 23 juni 2013 @ 17:24

 2. Christiania er vel et micro-cosmos for den ansvarsløshed der er så udbredt i det Danske samfund i dag.

  Sindssyge mennesker med sindssyge ideer og total uden overblik over konsekvenserne. Meget sigende fortæller den ene at pigerne at Ca. 20% “klarede den” hvilket vil sige at 80% af christianitterne endte som vrag. Genial samfundsmodel!

  Like

  Kommentar af Santor — 23 juni 2013 @ 19:27

 3. Det er underligt, at en vis type mennesker i politik aldrig lærer at høre efter, hvad nogle af os siger, når det gennem årtier har vist sig, at vi har fået ret i alt, hvad vi har sagt.
  Det samme gør sig gældende i indvandrerspørgsmålet. Vi ved, hvordan det ender, men de andre nægter at tro det.
  Disse politikere er verdensmestre i baglæns løb. Det viser de, hver gang der afsløres nye ting om socialistiske eksperimenter som det kommunistiske. “Nej, det var vi slet ikke med til. Det var de andre, der misforstod, hvad det går ud på!”
  Ole må Sohne sine synder, Helle Thorning og Ritt Bjerregaard, de gamle kommunister, er “frelste” i dag.
  Trods alt kan Enhedslisten samle et uhyggeligt antal omkring sig. Folk, der ikke fik den nødvendige historieundervisning i skolen – eller undervisning af de forkerte lærere fra “Det nødvendige Seminarium”. Hvor lederne er eftersøgt via Interpol i dag.

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 23 juni 2013 @ 20:03

 4. Et pubertetspigebarn på 14 år blev vred på sine forældre sidst på året 1973 og stak af til Christiania. Forældrene henvendte sig samme dags aften til politiet og bad dem hjælpe sig med at hente pigen hjem.
  Det kunde politiet ikke, det måtte de ikke uden at have Børneværnet med, og de kunde ikke kontaktes om aftenen!
  Pigen kom ikke hjem.

  Men – “Børneværnet” tog sig af sagen! De satte en mand på¨sagen, Stæhr Nielsen, som NB var med i BRIS (Børns Rettigheder i Samfundet (popilært kaldet “BarneRov ISamfundet”, da de lokkede børn hjemmefra!!! Da politikerne langt om længe forstod dette, ophørte statstilskuddet til BRIS, og BRIS og moderforeningen, Landsforeningen for Mentalhygiejne opløstes!

  Jeg overværede personligt, hvordan Tårnby Kommune den 4. februar 1974 havde møde om ovennævnte sag. Der hørte jeg, at Stæhr Nielsen oplyste forsamlingen om, at pigen endnu ikke var “motiveret” til at flytte hjem. Derpå foreslog formanden for børneværnet de to forældre, at deres datter kunde blive på Christiania. Disse tog ikke imod det fine tilbud: hvis ikke deres datter vilde bo hjemme, så skulde hun i hver fald bo under ordentlige forhold og ikke på Christiania, og hun skulde passe sin skole!

  Derefter blev pigen af børneværnet indlogeret hos nogen på Christianshavn med ubekendt adresse for forældrene.

  Snart efter flyttedes hun ud i gammel ejendom på Blegdamsvej. Jeg orienterede mig om forholdene. Ejendommen tilhørte DKP (den blev siden nedrevet). Da pigen dèr fik stjålet nogle ting, blev hun endelig af børneværnet anbragt i en lille lejlighed i Ryesgade. Det berettede hun selv i TV, hvordan man kunde flytte hjemmefra og få hjælp af det offentlige.

  Tårnby Kommune var som følge af mødet den 4.1.74 åbenbart blevet i tvivl om systemet med at anbringe børn på Christiania og havde derfor en brevvexling med Kbj.s Kommune, som imidlertid ikke kunde stille noget op. De øverste ansvarlige for denne fremgangsmæde var cand. jur., direktør for Kbh.s Børneværn, Ernst H. Larsen og videre op i hirakiet: cand.jur, direktør for Børne-og Ungdomsforsorgen Holger Horsten.

  Jeg skal for en ordcens skyld pointere, at myndighederne ikke havde det mindste ondt at sige om pigens forældre, pæne almindelige borgere, som ikke anede,at myndighederne handlede efter en ideologi, der var imod forældremyndigheden. (Læs f.ex. Socialdemokratiets Trivselsprogramforslag fra 1969).

  Gertrud Galster (som kan bidrage med yderligere oplysninger om lignende forhold)

  Like

  Kommentar af Gertrud Galster — 23 juni 2013 @ 22:15

  • Det er den slags oplysninger der skal bringes frem i lyset og om muligt skal de ansvarlig stilles for en dommer!

   Tak for indlægget 🙂

   Like

   Kommentar af Santor — 23 juni 2013 @ 23:25

 5. Get a life noobs
  Christiania er et mega nice sted, så luk røven!

  Like

  Kommentar af Mirja — 4 oktober 2013 @ 16:01

  • christiania er et lortehul fyldt med junkier og kriminelle iblandet børn og hundelort. Selv Kabul er rent i forhold til den bunke lort hippiesvinene har efterladt på christianshavn.

   Ryd lortet og byg huse til befolkningen.

   Like

   Kommentar af Santor — 26 oktober 2013 @ 00:44

 6. Christiania

  Like

  Kommentar af Christian — 25 oktober 2013 @ 22:25

 7. Christiania burde være lukket for lang tid siden, problemet er at de dansk levebrøds politikere er alt for svage til at gøre noget ved problemet da de er bange for at de så ikke bliver genvalgt.

  Like

  Kommentar af Christian — 25 oktober 2013 @ 22:28


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: