Hodjanernes Blog

20 juni 2013

Pædofetens mindreårige kone Aisha var en horekvinde fordi djævelen stak en finger op i hendes vagina

Filed under: Erotica, Hadith, Homoseksuelle, Imamer, Islam, Koran, Muslim, Muslim World, Pædofili, Porno — Tags: , , , — Hodja @ 00:07

Har de andet end sex og vold i hovedet?

4 kommentarer »

 1. OT, tip

  Pravda i Pilestræde lægger spalter til Anna Mææ Dum Al-leslev. Anna er som bekendt en af de radigale der anstifter etnisk motiverede folkemordsforbrydelser mod danskere og andre europæere. Senest har vi set anal-voldtægten af en 10 årige som ikke havde kunnet lade sig gøre uden radigal medvirken.

  “Radikale Venstre i København siger nej til at bruge 28 milliarder kroner på en lang havnetunnel langs Københavns Havn. Partiet er bekymrede for risikoen for flere biler i byen og for de uafklarede konsekvenser i de områder, hvor havnetunnellen skal sluttes til det øvrige vejnet.

  ”Vi er dels bekymrede for, at en havnetunnel indebærer en reel risiko for, at der føres flere biler ind i byen, og dels for de store negative konsekvenser havnetunnelen får for de områder, hvor den skal sluttes til det øvrige vejnet, for eksempel på det fredede Amager Fælled. Vi er på ingen måde overbeviste om, at de positive effekter opvejer de negative – og derfor er vi ikke parate til at brænde næsten 30 milliarder kroner af på en lang havnetunnel. I stedet vil vi investere i infrastruktur, der binder byen sammen og som med sikkerhed skaber mindre trængsel og forurening”, siger den radikale leder på Rådhuset, Beskæftigelses- og Integrationsborgmester Anna Mee Allerslev (R).”

  Prøv nu at erstatte “havnetunel” med muhammedaner og “København” med Danmark. I så fald skulle man, i følge radigalningene, følge et forsigtighedsprincip mht muhammedansk indvandring.

  I en sag om et bygningsværk, der mestendels ligger under vand der kan man åbenbart ikke være forsigtig nok. Når det gælder import af koransoldater med en ideologi man er totalt uvidende om, ja så gør man lizzom hvad man føøøøøler.

  http://www.bt.dk/politik/radikalt-nej-til-havnetunnel

  Like

  Kommentar af Hans Und — 20 juni 2013 @ 05:22

 2. Folk der er sexuel undertrykt har vold i hovedet, fordi den slags undertrykkelse slår sig på aggressionerne. Og så er min bog om humanismens elendighed og elitens ideologiske forførelse af den danske befolkning endelig blevet færdig. Den kan købes online på mellemgaards forlag. Og i boghandelen fra den 1.7. Her er lidt hvad den handler om. Køb den før dine nabo.

  I Danmark har politikere og den herskende kulturelite længe abonneret på den humanistiske forestilling om, at det multikulturelle samfund bør erstatte den nationale enhedskultur. Med udgangspunkt i Oplysningstidens idealer har denne elite påtvunget befolkningen en ideologi, der har haft katastrofale konsekvenser for den nationale identitet – ikke mindst set i lyset af den massive muslimske indvandring.

  Denne multikulturelle udvikling har skabt en slags godhedsideologi, som tyrannisk udøver den sociale funktion at gøre befolkningen til gode mennesker, men som i virkeligheden har som sit mål at banke befolkningen på plads.

  Politikerne og kultureliten arbejder systematisk med at få kontrol over bevidstheden om den multikulturelle udvikling ved at gøre disse tanker politisk korrekte. Overalt i samfundet påvirker eliten gennem skrift og tale befolkningen for at sikre kontrol over sindene. Et massivt pres, hvor det nationale, flaget, danskheden og synet på historien bliver mistænkeliggjort i enhver sammenhæng. Bogens 12 essays er en afsløring af denne ideologiske forførelse af den danske befolkning.

  Uddrag:

  Som Grundtvig så smukt udtrykker det, så kan en nation udmærket fastholde og dyrke de fortællinger og symboler, som fastholder den politiske kultur og dermed samfundet som et værdifællesskab og samtidig være åben over for andre folk og deres kulturer. Men vejen til global bevidsthed må gå gennem national stedsans og rodfæstethed. Det er her kæden springer af hos dem, der dyrker denne idealisme og åndelige abstraktion om den universelle menneskelighed. Samfundet kan godt fungere, menneskelivet kan godt udvikle sig frodigt i alle retninger, hvis bare vi er gode og menneskelige. Det er denne idealisme, der får begavede mennesker til begejstret at glemme, at hovedspørgsmålet i sidste instans er, hvordan kultur og frihed forholder sig til hinanden. Og da intet menneske er hævet over kultur og samfund, er en nation ikke kun er et spørgsmål om nogle juridiske eller universelle rettigheder.

  Like

  Kommentar af Rosenstrøm — 20 juni 2013 @ 14:18

 3. Han troede det var geden han havde fingeren i, men så var det en lille pige.

  Muslimer er syge.

  Like

  Kommentar af roerne skal op. — 20 juni 2013 @ 16:28

 4. Muslimer er syge fordi deres normer er syge. Deres normer er ridset op i terrormanualem koranen. Hvis man læser den, kan man overbevise sig om at islam er ondskab.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 20 juni 2013 @ 17:28


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: