Hodjanernes Blog

13 juni 2013

Villys våde Drøm…

“Denn wir fahren gegen Judeland”

rektutteringPravda i Pilestræde jubler: “FN undersøger i øjeblikket muligheden for en større nordisk fredsbevarende styrke i de israelsk besatte Golan-højder klos op ad kampene i den syriske borgerkrig. Tanken er, at styrken anført af Sverige og med deltagelse af Danmark, Finland og Norge skal erstatte østrigske soldater, der er ved at blive trukket ud som følge af kampe mellem oprørere og den syriske hær lige omkring FNs base. Det skriver den israelske avis Haaretz. – Avisen citerer en højtplaceret anonym, israelsk kilde for oplysningerne og skriver, at FNs generalsekretær, Ban Ki-moon, over telefonen har talt med den svenske udenrigsminister, Carl Bildt, om muligheden. Den svenske regering skal ud over forslaget om en nordisk styrke være interesseret i at overtage ledelsen af hele den såkaldte UNDOF-styrke i området.

waffen-SFHer på bloggen forstår vi godt meningen. De østrigske, fillipinske, kroatiske og japanske styrker i Golan-højderne har opgivet at hitte rede i den muslimske, teologiske diskussion som foregår på stedet. Den føres ved hjælp af kalashnikov’er, krumsabler, knive, giftgas o.s.v. og drejer sig hovedsageligt om, hvorledes man bedst afhoveder jøder. Og her er de nævnte nationaliteter ikke særligt pålidelige. Derfor har FN henvendt sig til de nordiske lande, som har en helt anderledes merit på området. Godt nok har danskerne en plet i krakterbogen – jødetransporterne under den forrige besættelse – men skal man i vore dage rekruttere antisemiter af første klasse, falder valget let: Sverige og Norge. Ban Ki-Moon har da også ringet til Carl Bildt som den første, hvilket vi tager som en udsøgt fornærmelse mod vor egen udenvidensminister, Villy “kauft-nicht-bei-Juden” Schlafental fra Waffen-SF. – Den ydmygelse fatter han nok ikke, så nu skulle vejen til fordums storhed og ære være beredt. – Og til flere grave for danske soldater…

4 kommentarer »

 1. FN kunne naturligvis også bare anerkende Israels ret til at forsvare sig selv. Så var den potte ude.

  Der er selvfølgelig ingen “returkommission” i det hverken for FN´s embedsmænd eller Ban Ki-Moon´s svigersøn.

  Like

  Kommentar af Santor — 13 juni 2013 @ 10:55

  • Hvis Israel både vil og kan forsvare Golan, så skal de da have lov.
   Kan FN virkelig forbyde dem det?

   falkeøje

   Like

   Kommentar af falkeøje — 13 juni 2013 @ 14:15

 2. FN styres af radikale muslimer der holdes i live økonomisk af den vestlige verden,vesten leflen for alverdens Muslimer er til at få kvalme af.

  Like

  Kommentar af roehakker — 13 juni 2013 @ 11:06

 3. Igen viser medierne, at de ikke aner noget om virkeligheden.

  Der er ingen FN styrker i de “besatte israelske Golanhøjder”. Israels grænse, som bekendt er en vånenhvilelinje fra 1974, er klar og tydelig. FN styrkerne er i den demilitariserede zone der ligger i et bælte mellem Israel og Syrien.

  At FN nu er blevet lidt bange skyldes at Villys venner bl.a. har angrebet styrkerne inde i selve zonen. Først herefter gik den syriske regeringshær ind og bekæmpede Villys venner, og så fik man muligheden for at pege på “kampe mellem oprørere og den syriske hær” som problemet.

  Like

  Kommentar af Michael Jensen — 13 juni 2013 @ 17:17


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: