Hodjanernes Blog

30 maj 2013

Oplysningen om at en af personerne på indfødsretslovforslaget er under mistanke af PET skulle holdes hemmeligt for befolkningen

Det skulle have været en dyb hemmelighed, at en af de kommende danske statsborgere var under overvågning af PET og muligvis »til fare for Danmarks sikkerhed«.

Det mener Enhedslisten, SF og Socialdemokraterne, der mandag i Folketingssalen angreb DF for at have »lækket« denne ellers fortrolige oplysning og dermed hindre PET’s arbejde. En beskyldning som Dansk Folkeparti og en ekspert blankt afviser.

Mere på Jyllands-Posten

Mærkværdigvis er de Radikale ifølge artiklen  ikke med i hylekoret, selvom Marianne Jelved som bekendt mener, at ‘et statsborgerskab skal man ikke skalte og valte med.’

7 kommentarer »

 1. Det mest foruroligende er, hvis det kun er en enkelt, de holder øje med. Jeg vil tro, at det rette tal nærmer sig 500 personer bare for denne portion af igramskastede statsborgerskaber. Så har jeg ikke talt drengen på toethalvt år med til trøst for hans hysteriske moder.
  Jeg forstår slet ikke det med hensynet til statsløse. Hvordan i alverden kan nogen være statsløse – bortset måske fra dem på Vestbredden, der jo er en slags ingenmandsland, og da slet ikke deres. Jeg kan da godt se problemet med, at ingen af de omliggende lande (bortset fra Israel) overhovedet vil anerkende dem som borgere i deres lande. Endelig forlyder det fra troværdig kilde, at når eller hvis “Palæstina”-staten bliver oprettet, vil de ikke engang få lov at blive borgere i det selvsamme område, som de slås så ivrigt for.
  OK. Men hvorfor skal det problem tørres af på os, så der næsten er fængselsstraf til os for at forsøge at undgå at gøre dem til danskere, hvad de jo så heller ikke ønsker.
  Ethvert uddelt statsborgerskab til personer, der medbringer arabisk kultur og muslimsk tro, er landsforræderi. Den lempede optagelsesprøve, som de røde har indført, kan også helt fjernes, hvis man gjorde det til en holdningstest. Man kunne aflægge egnethedsprøve ved under påsyn af en imam at dyppe en koran i svinegylle. Hvis man kan det, er man egnet til at blive dansker, og måske så egnede, at de ikke ville tjene som stemmekvæg for de radikale.

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 31 maj 2013 @ 00:29

 2. Enhedslisten, SF og Socialdemokraterne, må sove i timen. Lovforslaget er offentilg tilgængelig inde i tinget. Det kan hentes på nettet, som det passer een, både i PDF og html fil.

  Like

  Kommentar af roerne skal op. — 31 maj 2013 @ 01:42

  • Dette indlæg er svært fordi at her sætter fantasien grænser,et godt alibi til roerne skal op kunne være radrenseren eller roeoptageren når nu man kender lidt til agerbrug og fiskeri.Undskyld det er ikke for at blande mig,roerne skal op.

   Like

   Kommentar af roehakker — 31 maj 2013 @ 21:04

 3. Ahaaaa!!!

  Zenia Stampes konventionsislamist (?): Jihad skal føres som en angrebskrig, hvor kristne lande erobres [!!!]

  http://www.uriasposten.net/archives/48556#comments

  Nu begynder det jo ligefrem at give rigtigt god mening.
  Ikke så underligt, at det for enhver pris skulle holdes hemmeligt, hvem han er – og er søn af 😉

  Mon ikke en del af de frelste, gloriepudsende og lallebegejstrede multikulti-tosser trods
  alt begynder at få kolde fødder og lister lige så stille ud ad bagdøren, når denne yderst
  sprængfarlige historie endelig når frem til MSM?

  Læs [T.] Abu Labans groteske citater
  http://www.bt.dk/danmark/laes-abu-labans-groteske-citater

  Labans fanatiske søn vil dræbe jøder
  http://www.bt.dk/danmark/labans-fanatiske-soen-vil-draebe-joeder

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 31 maj 2013 @ 04:52

 4. Danmark er stærkt på vej til at blive et lavintelligent Mellem Østligt Uland stærkt styret af politikerne på Christiansborg samt EU,stop indvandring fra Mellen Østen og Nord Afrika og uddeling af Statsborgerskab til Muslimer omgående.

  Like

  Kommentar af roehakker — 31 maj 2013 @ 10:16

 5. Politikerne er som små børn. Vil de ikke høre efter, falder der brænde ned. 🙂

  Like

  Kommentar af roerne skal op. — 1 juni 2013 @ 00:02

  • Jeg vil gerne hjælpe dig med at løse en misforståelse. Det er da klart, at “roehakker” tænker på roer, når du kalder dig “roerne skal op”.
   Nu ved jeg jo tilfældigvis, at du er formand for kajakklubben i Lyngby-Tårbæk, og at dit øgenavn er opstået ved, at du hver aften i sæsonen kl. 20.30 står på broen og råber: “Roerne skal op! Husk at lægge årerne på plads! – Er der nogen søsyge?”
   Roerne er lidt ligesom politikerne – de er som børn, der leger med brændet, der falder ned.

   Like

   Kommentar af Poul Berg — 1 juni 2013 @ 00:25


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: