Hodjanernes Blog

24 maj 2013

En Dru(i)de i Uhrskoven

Det er godt at have styr på tælleren – men ikke fællesnævneren.

Stockholmabad_i_brandHer til morgen havde DanMarx Radio i sit ulidelige morgenprogram på P1 sat sig for at forklare os uvidende danskere hvorfor “de unge” brændte forstæderne til Stockholm af. Det kunne de jo sådan set have gjort selv, da den politiske korrekthed næppe findes større på den nordlige halvkugle. Men det virker jo altid bedre at have en “ekspert” i studiet, så hvem havde man indforskrevet? – Jo minsandten, ingen ringere end selveste overfeministen Drude Dahlerup. Om hvem der kan siges to positive ting: 1. hun bor ikke i Danmark og 2. hun var (er?) modstander af EUSSR. Nu har hun slået sig ned det eneste rigtige sted for rasende furier, nemlig Sverige. Så hun måtte jo være selvskreven til at udlægge sagen for os, ikke? – Det gjorde hun da også som hun skulle, med en brandtale – undskyld branderen – om sociale kår, udenforskab, diskrimination, arbejdsløshed o.s.v., o.s.v. blah blah blah…

Men så fik hun talt sig varm. Pludselig kom hun for skade at betegne “de unge” som indvandrere og disses efterkommere. Inden hun opdagede fadæsen, var hun gået videre med at begrunde disses store arbejdsløshed med deres ringe skolekundskaber. Hvilket udelukkede dem fra arbejdsmarkedet. Og inden DDR’s mikrofonholder kunne nå at stoppe hende, var hun i gang med at udrede noget om svenske skoleforhold. Det viste sig, at man hinsidan faktisk skulle bestå en afgangsprøve i skolen. Havde man ikke bestået, var udsigterne til videre uddannelse lig 0. Og videre fortalte hun, at ca. 35% af disse ikke-vestlige indvandrere ikke bestod prøven. Til forskel fra landsgennemsnittet på ca. 13%.

Og så stoppede hun. Tampen brændte. For Drude ved lige så godt som alle andre, at blandt ikke-vestlige indvandrere og disses efterkommere er skoleresultaterne for vietnamesere, kinesere, indere, thaier o.s.v. mindst lige så gode – eller endda bedre – end gennemsnittet. Som det er blevet påvist til bevidstløshed i bl.a. Tyskland. Så hvem er det så af de ikke-vestlige indvandrere, der klarer sig så elendigt? – Tjaeh…. det fik hun ikke rigtigt fortalt. Akkurat som den ellers udmærkede Morten Uhrskov, der utrætteligt fortæller det samme, men også standser lige før den islamiske barriere. Som hviler på stolperme I og Q.

3 kommentarer »

 1. Det er underligt, som skaberværket kan finde på at kvantificere evner og fornuft – og skævfordele dem. Drude fik godheden og Ulla fornuften. – Det har nok været helt festligt at opleve “samtalerne” ved det Dahlerupske spisebord.

  Like

  Kommentar af Børge — 24 maj 2013 @ 20:58

 2. De svenske unge viste vejen for alle andre,
  da de – langt om længe – iværksatte en modoffensiv.
  Muslimerne måtte straks søge politibeskyttelse –
  og fik det.
  Det er skamløst!!!

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 25 maj 2013 @ 13:26

 3. Var det ikke hende, som var rød som en rødstrømpe og forsvarede kvindernes undertrykkelse. Det er hun vist ikke fortsat med.
  Man skal enten være svagtbegavet eller tilhøre etablissementet for at komme med det sludder. Men selvfølgelig hvis hun havde sagt: Det er fordi det er unge fra muslimske forældre, var hun omgående sat uden for det gode selskab og sikkert afskediget, hvis hun havde arbejde. Vi må også være forstående, Kultureliten har det ikke let. De skal være forsigtig med, hvad de siger.

  Like

  Kommentar af Ludvigsen — 26 maj 2013 @ 09:52


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: