Hodjanernes Blog

15 maj 2013

Underskudsregering på mere end ét plan

Anders Gravers fra SIAD kommentar til HMV regeringens dagpengereform

AndersGraversSom en læser på SIADs hjemmeside skrev: Endelig lidt sund fornuft…

Overskrift: Underskudsregering på mere end ét plan

Først ville regeringen lave dagpengereform hvor mere end 20.000 mennesker stod til at miste dagpengene og dermed hus og hjem, idet man ikke kan få bistandshjælp så lang tid man ejer et hus. Efter megen ballade internt og med det ekstreme venstreorienterede parti Enhedslisten vil regeringen idag komme med en ny dagpengereform. De vil nu redde de mennesker der ellers stod til at miste alt, efter regeringens første udspil. Men man har man jo bare udskudt problemet, for pengene skal jo findes.

Partiet Stop Islamiseringen af Danmark mener at løsningen på problemet ligger lige til højrebenet – uden at det går ud over helt almindelige mennesker på dagpenge eller hårdtslidende arbejdere og virksomhedsejere. Pengene skal findes på dem der nasser på det danske samfund uden at give andet end ballade tilbage. Hjemsendelse af alle kriminelle udlændinge vil spare en masse penge, idet der vil blive færre udgifter til politiet, retsvæsnet og fængsler, sygehuse osv. Stoppe alle kommunale tilskud til ikke-selvforsørgende indvandrere, stoppe alle integrationstiltag, da de har vist sig ikke at virke men kun lænser danskerne for penge.

SIAD mener dette skulle være rigeligt til at lukke hullet i dagpengereformen og så går det ikke ud over hårdtarbejdende danskere. Ifølge foreningen Dansk Kultur bliver der af den danske statskasse brugt 100 milliarder kroner om året på mislykket integration og krigen mod terror.”

1 kommentar »

 1. En tanke, der ikke er ny blandt os, der kan se problemet, men det er godt at få det sagt så tydeligt fra en organisation.
  Der tales meget om mislykket integration i Vesten. Jeg er tilbøjelig til at sige heldigvis.
  Hvis disse vantro mennesker fra Muhammedanien virkelig blev integreret, ville der jo ikke være mange af vore godmennesker, der på et eller andet tidspunkt opdager, at den er helt gal.
  Det er jo ikke kun personerne som sådan, man forsøger at integrere. Enhver burde vide, at man også importerer en kultur, der ligger 180 grader i modsat retning af den, der virker, hvor mennesker skal leve og bo mellem hinanden.
  Man importerer også den mest ondskabsfulde bog, der nogensinde er skrevet. Mange europæere godtager påstanden om, at den repræsenterer fredens og kærlighedens religion. De ved vist nok, at hvis de ikke gør det, vil de en “skønne” dag blive gravet ned til lidt over hofterne, hvorefter nogle langskæggede, kjoleklædte mænd med hvide huer og børn (drenge) i alle aldre finder fornøjelse i det spil, der i vor del af verden kaldes petanque. Den lille kugle i spillet, som vist kaldes grisen, er i deres spil et menneskehoved.
  Disse mennesker, deres kultur og religion bør ikke kunne finde rodfæste i den civiliserede verden, hvor vores nådige bistandshjælp bliver betragtet som vor skat til dem, idet vi er de underlegne, mens de er de styrende og bestemmende, der er på vej til at overtage hele verden under én regent, en vanvittig mullah, der ønsker (er forpligtet til) at dræbe fem sjettedele af klodens befolkning. Derefter vil den sidste sjettedel uddø af sig selv, for nu står de pludselig uden nogen der kan producere fødevarer og andre fornødenheder, som de er vant til at få som bistandshjælp fra os.
  De er farlige alle som en, da man ikke kan skelne mellem ekstremister og knap så ekstremistiske. Man kan springe mellem de to definitioner med øjebliks varsel, da det ligger latent i enhver, der er opdraget i den tilhørende tro, der er opfundet af eventyrdigteren Muhammed.
  Lige nu er de farligste dog vore egne politikere, der ikke har fattet en disse af, hvad der foregår. De regner sig for gode og humanistiske, men de er landsforrædere, og dette gælder langt ind i de borgerlige partier også.

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 15 maj 2013 @ 22:08


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: