Hodjanernes Blog

30 april 2013

Simon Wiesenthal Centeret: Ekstrem dæmonisering af Israel og jøder i Holland

During his visit to the Netherlands last week Rabbi Cooper, the Associate Dean of the Simon Wiesenthal Center, accompanied by former Dutch Parliamentarian Wim Kortenoeven, met Deputy Prime Minister Lodewijk Ascher.

jood

He mentioned to Ascher and other politicians that a German study carried out on behalf of the Social Democratic Friedrich Ebert Foundation found that more than 38% of the Dutch people believe that Israel is conducting a war of extermination against the Palestinians.

Mere på Bad News From the Netherlands

Grotesk: Amsterdams skattemyndigheder anklagede jødiske Holocaust-overlevere for skatteunddragelse i perioden, hvor de var i KZ eller gemte sig for nazisterne.

7 kommentarer »

 1. Og i DK handler det om :

  “Undersøgelsen viste ifølge Finn Schwartz ikke overraskende, at omkring 70 procent af de adspurgte indvandrere havde antijødiske holdninger. Til gengæld blev det også dokumenteret, at 19 procent af danskerne delte disse holdninger. Det svarer til godt 1 mio. mennesker.”

  Fra denne artikel i dagens udgave af “Den Korte Avis” : h t t p://denkorteavis.dk/2013/forfolgelsen-af-joder/

  Føj for helvede! Der er grotesk mange danskere der burde skamme sig over deres holdninger!

  Like

  Kommentar af Lightmann — 1 maj 2013 @ 06:22

  • Hov hov. Husk på, at tonen i debatten kun gælder os. Ikke alle de pæne godmennesker.

   Like

   Kommentar af Hodja — 1 maj 2013 @ 14:23

   • Ja, Man skal jo passe på blodtrykket. Ironi kan forekomme. 🙂

    Like

    Kommentar af Charles Nielsen — 1 maj 2013 @ 22:54

 2. Jeg synes da ellers at min tone er passende 🙂 Og mit blodtryk fejler ingenting 🙂 Men, dem som Hodja kalder godmennesker – vil jeg til enhver tid tillade mig selv at kalde de værste gloser som det danske sprog indholder…

  Like

  Kommentar af Lightmann — 2 maj 2013 @ 06:12

 3. 38%. Svarer det ikke rimeligt godt til andelen af indvandrere i Holland? Nå spøg til side. Jeg giver efterhånden ikke ret meget for den type undersøgelser. Spørgeren har som regel både det første og sidste ord. Gud ved hvor mange af de interviewede som bagefter klør sig lidt i nakken og tænker: “Det har jeg da aldrig sagt”. Manipulerede statistiker og strid på ord er en form for civiliseret krig. Normalt er det for det meste relativt uskyldigt i et demokrati. Politisk kamp om man vil. Afgørende for om denne “civiliserede krig” kan gå hen og blive sprængfarlig er emnets karakter, og ikke mindst om de deltagende er enige om på hvilke præmisser den foregår. Dette emne indeholder allerede stærkt voldelige elementer, og deltagerne er overhovedet ikke enige om et regelsæt. Det er dog kun den ene part, som er klar over dette. Tilstanden må siges at være ustabil. At udpege israelerne som de skyldige er bare et udslag af europæisk tankegang. Israel repræsenterer det civiliserede mellemøsten, som vi egentlig uden problemer kan identificere os med. Når nu vi har givet efter som de tolerante, tillidsfulde og gode mennesker vi er, hvorfor kan Israel så ikke bare gøre det samme. Så får vi fred. Men der er én ting som adskiller israelerne fra os europæere. De er ikke naive. Den uciviliserede krig har raderet dette infantile træk bort.

  Like

  Kommentar af EH — 2 maj 2013 @ 23:17

 4. Måske, at den europæiske frihedskrig begynder med
  en væbnet konflikt mellem jøder og muslimer.
  Derefter støder europæerne efterhånden til.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 31 maj 2013 @ 09:28

 5. […] fra jødiske organisationer som Foxmans ADL, Southern Poverty Law Center, World Jewish Congress, Simon Wiesenthal Centeret og det meste af det øvrige enorme jødiske internationale edderkoppespind, hvis eksistens ikke er […]

  Like

  Pingback af USA: Zionister beklager sig over tv-shows som legitimerer ‘konspirationsteorier’ om jødisk kontrol over USA’s politik » Balder Blog — 17 november 2013 @ 16:49


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: