Hodjanernes Blog

8 april 2013

Margaret Thatcher er død i dag

Filed under: Demokrati, Kendte, Konservative, Politik, UK, Venstrefløjen — Tags: — Hodja @ 16:38

En politiker der havde mere rygrad end de fleste af nutidens – tilsammen.

Mange briter mener, at der har været 2 ‘store’ premierministre – Winston Churchill og Margaret Thatcher. Men de danske medier hader hende – selvfølgelig.

For many, her philosophy was summed up in a magazine interview she gave in 1987. “I think we have gone through a period when too many children and people have been given to understand ‘I have a problem, it is the government’s job to cope with it!’ or ‘I have a problem, I will go and get a grant to cope with it!’; ‘I am homeless, the government must house me!’ and so they are casting their problems on society and who is society? “There is no such thing! There are individual men and women and there are families, and no government can do anything except through people and people look to themselves first. “It is our duty to look after ourselves and then also to help look after our neighbour and life is a reciprocal business and people have got the entitlements too much in mind without the obligations.”

Venstrefløjens had er fuldstændig skamløst – se billeder på Daily Mail.

1 kommentar »

 1. Hvis dette var en tweet ville jeg sige noget i retning af : Politikere, specielt de som tilhører et regerende parti, har fanme at opføre sig ordentlig når der er udenrigspolitik involveret !

  Nu er dette ikke en tweet og derfor giver jeg mig selv mulighed for at uddybe et ellers rimeligt postulat: Det drejer sig om en hvad-er-det-nu-hun-hedder fra SF eller Socio demo…(ligegyldigt i begge tilfælde repræsenterer hun den siddende magt), som på sin sociale profil har gjort sig til dommer over en anden kulturs usædvanlige og uddaterede skigge på en åbenbart pinlig facon…Om hun har ret eller ej spiller absolut ingen rolle i dette tilfælde, for der er ikke ret og forkert i fordomme; de har deres eget enfoldige liv. En fordom er det ; thi selvom fregotten åbenbart selv var tilstede har hun intet kendskab til hvorfor den lokale høvding, eller hvad han var, gjorde de ting vedkommende gjorde ved en offiiciel begivenhed…At hun siden gør sig lummer ,omend på egen ligegyldige sociale netprofil, viser at hun ikke blot mangler begreb om at respektere andre, måske uforståelige kulturer…; hun udviser samtidig en brist ift. at kende egen kulturs normer og linier for hvordan en ledende (eller repræsentant for ledende) politiker opfører sig som gæst.
  Noget får mig til at tænke på om det måske er ved at blive en trend på Christiansborg ; min mening er lige så god som alle andres uanset om jeg har brugt tid på at få den eller ej…Altså : at det er ligegyldigt med kendskab til kultur og historie blot man har meningers mod…I mine øjne en eklatant og yderst beklagelig cementering af Janteloven… Det kunne være hvad det ville, hvis det blev holdt hjemme i andedammen….men det er sq for pinligt når der går udenrigspolitik i det: Der er kun et at gøre for den enfoldige tøs: Ned (på alle 4) og sig undskyld til maurien.

  Mand jer op
  Venlig hilsen
  Carsten Flyvholm
  soon to be blogger

  Like

  Kommentar af Carsten Flyvholm — 9 april 2013 @ 00:12


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: