Hodjanernes Blog

27 marts 2013

Hvad er farligst?

Filed under: Økofascisme, Danmark, Greenies, Medicin, Teknologi — Tags: , , , — Hodja @ 00:10

Tobaksrygning eller kollektiv trafik?

To målinger fra det Det Økologiske Råd viser, at det kan være langt mere sundhedsskadeligt at sidde i kupeen i et regionaltog, der bliver trukket af et af DSB’s forældede diesellokomotiver, end at stå ved en af Københavns allermest trafikerede veje i myldretiden.

Synderen er de dieselpartikler, der gør, at luftforureningen kan være op til 10 gange højere blandt passagererne i togene end på H.C. Andersens Boulevard i det indre København.

Det er i øvrigt de samme stoffer, som den amerikanske miljøstyrelse EPA har foretaget menneskeforsøg med, og som de risikerer store sagsanlæg for og måske sigtelser for kriminel adfærd. Dette har vi rapporteret om for flere måneder siden, og sagerne tårner sig op. Danske medier har intet skrevet, hvilket i sig selv viser, at der er forskel på om det er medicinalvirksomheder eller miljøorganisationer, der er på tapetet.

2 kommentarer »

 1. Typisk miljøorganisations metode. Man tager to målinger under de mest belastende omstændigheder, og derudfra konkluderer man noget generelt. Det er jo ikke alle rejsende, der sidder i den forreste vogn efter lokomotivet og det er kun i 50 % af afgangene at lokomotivet er forrest i toget, i den anden halvdel er lokomotivet bagerst og der er ingen udstødning i vognene osv. og osv.
  Således forplumres enhver diskussion om miljøspørgsmål og gøres meningsløs. Men man opnår det , man er ude på, omtale i de infatile medier, incl . DR, som vi i dag er plaget af.

  Like

  Kommentar af Per Andreas — 27 marts 2013 @ 13:16

  • Fuldstændig rigtigt.

   Jeg har til dato ikke set en eneste propagandist der har citeret en videnskabelig rapport ærligt. Så hver gang propagandisterne åbener munden ved jeg at de lyver.

   Like

   Kommentar af Santor — 27 marts 2013 @ 22:48


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: