Hodjanernes Blog

21 marts 2013

Mona Muslim hader alt det hvide…

Filed under: Muslim World, Sverige — Tags: , , , — Hans Erling Jensen @ 18:51

Mona Sahlin hædrer  Pol Pot

Af Hans Erling Jensen – Director for FREE SPEECH EUROPE  http://freespeech.nu

Den hvide majoritet er problemet!

Det er hvidt som er problemet, slår Toblerone politikeren Mona Sahlin fast i denne uge. Og det ser ud som om, at den tidligere partiformand og minister, nu endelig har lært timingens kunst. Det har hun altid været urdårlig på førhen. Men just i denne uge vælter sneen ned som en grov racistisk påmindelse fra oven i et land, hvor det hvide er noget ækelt og alt det brune og sorte er det eneste, som er noget værd!

Mona Sahlin kan sine ting, når det drejer sig om disse farver. Toblerone er som bekendt brun, og det købte hun jo masser af på statens kreditkort, samtidig med at hun jonglerede frisk med sorte penge i sine egne virksomheder, hvor hun som ”Småvirksomhedsminister” jonglerede med modregning af skyldig moms, skat og andre afgifter i sin egen privatøkonomi, samtidig med at hun jublende udbrød: ”Det skal være sjovt at betale skat!” Men selvfølgelig mente hun, det er sjovt når de andre betaler skat, for selv betalte hun ikke engang den lovbefalede licens!

Der kan fortælles meget mere om denne fornemme svenske politiker, som helt sikkert ville have haft en langt større karriere i en stat så langt borte – en af dem ”vi ikke gerne vil sammenligne os med”, hvor sandhed og løgne stoppes i samme sæk og altid kommer ud med flere penge på politikernes udenlandske bankkonti!

Selv om Sahlin næsten ikke kunne komme højere op i fjolletoppen end dengang hun som Integrationsminister – ja du læste rigtigt – ved Fadime Sindahls begravelse udtalte, ”For et år siden, da jeg traf Fadime, vidste jeg slet ikke, at der var noget, der hed æresdrab”, så lykkedes det hende alligevel senere at træde rigtigt på de blegfede og gennemhvide svenskere ved at deltage i et ny-svensk midsommerarrangement at udtale følgende spot og spe: ”Ja I udlændinge er så rige. I har jeres familier og farverige kultur. Hvad har vi? Midsommerfest og alt sådan noget fjolleri!”

Men som skrevet oven i rubrikken! I denne uge har hun overgået sig selv – og her kan vi endda dokumentere det hele på TV. Mona Sahlin hæver sig over sig selv og indtager en plads ved salig Pol Pots side, da hun med fryd og ekstase i ikke bare stemmen, men hele kroppen udtaler – til de rullende kameraer – ”at det er den hvide majoritet, som er problemet og som må lære sig, at indordne sig under de andres regler”! Det var lige det Pol Pot sagde om den borgeligt magelige majoritet i Cambodja inden han startede forestillingen ”The Killing Fields”!

…det værste er, at hendes partiformand i de svenske socialdemokrabaskerne er enig! Svenskerne ser ud til at stemme rødt i 2014 og dermed signere sin egen undergang på helt demokratisk vis!

Fra 2014 kan vi altså regne med at sne i Sverige lovmæssigt bliver skiftet ud med sod (aske) – det er jo sort – og at sodomi derved bliver lovbefalet, ligesom der ikke længere må sælges eller anvendes skakbrikker eller bræt med anden farve end sort!

What a glorius future we are starring at in Sweden!

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uXEMfuIZMfI 

3 kommentarer »

 1. Ja, hun er i særklasse en led sæk og dog som politiker ret almindelig. Hvis man ser lidt nøgternt på det så er hun blot en af mange politikere, i Sverige såvel som i Danmark, der fifler med regnskaber i små personlige firmaer, bruger statens midler når de ikke lige har småpenge, sender deres børn i privatskoler, stiller op til fotosessioner med landets svorne fjender for derefter at hykle sig vej tilbage på en ministerpost.

  Like

  Kommentar af Santor — 21 marts 2013 @ 19:41

  • Helt enig.

   her er et link til en anden svensk TV-udsendelse med den nyttige idiot:

   Men læg mærke til at hun siger “hvor en femtedel af befolkningen er usynlig.

   Dvs at hun her erkender at en femtedel af den svenske befolkning stammer fra indvandring/familiesamføring !

   mvh TrumfEs

   Like

   Kommentar af TrumfEs — 21 marts 2013 @ 21:33

 2. Gid alle LKCFerne (landsforræderne, kulturødelæggerne, civilistationsudsletterne og folkemorderne) hér i Vesten, må lide en ekstremt langvarig og voldelig død, enten for deres egne befolkningers hænder, men nok mere sandsynligt for islamrotternes!

  Like

  Kommentar af A.R. — 22 marts 2013 @ 06:11


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: