Hodjanernes Blog

20 marts 2013

Censuren i Sverige antager opsigtsvækkende former

Forfatternes forord til den danske oversættelse af deres artikel:

Denne artikel, ”Sverige kan ikke klare så stor indvandring,” blev afvist af DN Debatt, opinionssiden på det svenske dagblad Dagens Nyheter. Vi har også skrevet en forkortet version, der blev nægtet optagelse i de førende svenske dagblade, Gøteborgs-Posten, Sydsvenska Dagbladet og Svenska Dagbladet.

For at give disse aviser en mulighed for en åben debat, så de ikke længere kan afvise visse synspunkter som kun eksisterende på internet, skrev vi til Dagens Nyheter, at det er bydende nødvendigt, at store svenske medier igen får kontrol med disse emner, som er helt afgørende for Sveriges fremtid:

”Vi giver hermed DN muligheden for at åbne diskussionen med vores artikel. Vi forstår og forudser at vores bog vil skabe debat i blogosfæren, men det er bydende nødvendigt for svensk politik og meningsdannelse, at de tunge medier fører an.”

En mulighed ingen af medierne ville benytte sig af.

Karl-Olov Arnstberg og Gunnar Sandelin

Læs mere på Den Korte Avis

3 kommentarer »

 1. Selvfølgelig ville de ikke det. Et land som sverige som er totalt demoraliseret, med en landsforræderisk storting eller hvad man nu kaldet det i Sverige, da er medierne det trykte og TV/ Radio underlagt de selvsamme organer, hvad kan man så forvente andet

  Like

  Kommentar af Ervin Peters — 20 marts 2013 @ 13:01

 2. Ligesom inden for det kriminalpræventive, hvor man har mentorer, der forsøger at få især de unge ud af kriminalitet, burde man også inden for svensk politik, ja alle steder der oversvømmes af kulturberigere, have mentorer til at trække politikere væk fra samfundsdestruktive tiltag.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 20 marts 2013 @ 17:24

 3. For ind i det sorte helvede! Hvad er grunden til at de nægter at bringe sandheden? Selv den mest højrøde fanatiske ælle bælle mig fortælle journalist, må da kunne se at den her massive indvandring også kommer til at skade ham/hendes børn og deres efterkommere? Jeg nægter at tro at noget menneske kan være så blindt! Det er sgu lige før jeg tror at alle de her journalister og de lede politiske ledere, er blevet lovet af en gruppe aliens, at lige så snart borgerkrigene vælter ned over Europa, så bliver de alle fløjet til Mars hvor de skal starte en ny civilisation af fordomsfrie mennesker…Fordomsfri i den retning at de intet ondt vil se, intet ondt vil høre eller intet ondt tænke…Bare være til på en eller anden lalleglad planet med enhjørninger og kun skide regnbuer ud af deres røvhuller…

  Like

  Kommentar af Lightmann — 21 marts 2013 @ 10:23


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: