Hodjanernes Blog

17 marts 2013

De krypterede udtalelser

Røddings nye landbetjent: “Samfundet har ændret sig meget siden jeg startede. I dag er skyderi jo nærmest hverdagskost i København”

Da jeg i går læste artiklen i Jydske Vestkysten (ikke online) kom jeg til at tænke på et tilsvarende udsagn fra Julia Caesar, Snaphanen, hvor en sikkerhedschef i Göteborg bl.a. udtaler: ““Samhället har ju UTVECKLATS, och tittar man nu på brottsstatistik och händelser i synnerhet i storstäderna så har ju MILJÖN ÄNDRATS,..

Julia Caeser er knivskarp i sin analyse heraf og jeg kunne jo passende oversætte den til dansk –  dvs. afkryptere udsagnet til følgende:

At Danmark er blevet invaderet af indvandrere som tager deres primitive voldskultur med voldsomme konflikter med til deres nye hjemland.

Ja samfundet har ændret så sandelig ændret sig hr. Stephansen, men hvis du skulle tale lige ud af posen, så kunne du jo godt vinke farvel til din endnu fredelige post på noget som minder om bøhlandet.

Som Skjoldungen skrev den anden dag, så kan man her: “endnu leve det gode liv – og berede sig på det som kommer. Ikke i himlen, men det dennesidige. Der bliver noget at gøre. skulle jeg hilse og sige her på falderebet….”

Krypteret

3 kommentarer »

 1. Politikerne , og kun politikerne, har skylden for
  ødelæggelsen af landet.
  Hvorfor vedbliver vi at stemme på sådanne idioter?

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 17 marts 2013 @ 11:54

  • Hvorfor vi vælger sådanne idioter?

   Tjah – forklaringen er ganske simpel: Vi mennesker er ikke de guds gode børn, vi selv ynder at fremstille os som. Hvis vi kan leve et fedt liv på tyveri fra andre – ved at holde dem som slaver, ja så gør vi det. Især hvis vi kan vi kan forklæde vor rådne moral som guddommelig godhed. Og det kan vi skam, og politikerne, som ikke er en døjt bedre end os andre – snarere tværtom, synger med i det falske kor. Demokrati bræger de. Velfærd! Godhed, lighed og enshed. Danske politikere benytter samme trick som den religion, de vil have os alle tvangskonverteret til: De spiller med på vore dårlige egenskaber.

   Det kræver langt mere end en revolution, at komme ud af den onde cirkel. Det kræver, at vi alle begynder at se os selv, som vi er, og indretter samfundet derefter. Indtil nu har der i menneskehedens historie kun været en model, der har kunnet holde os i ave: Nemlig den, at vi alle hver dag skal på arbejde for at tjene til dagen og vejen, og at vi cementerer det faktum med en grundlov, der beskytter det enkelte menneske mod flertallets forbrydelser.

   Men det bliver ikke i min tid. Vi skal hele vejen ned til bunden, for først når vi er helt dernede, kan vi finde den eneste og rigtige rute opad igen.

   Like

   Kommentar af Børge — 17 marts 2013 @ 12:29

 2. Samhället har ju UTVECKLATS, siger han. Mon ikke han mener degenereret?

  Like

  Kommentar af Hodja — 17 marts 2013 @ 21:29


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: