Hodjanernes Blog

16 marts 2013

Vi trøster…

Samarbejds-Politikens ytringsfrihed er under pres!

journalistDas-bladet Samarbejds-Politiken er dødeligt fornærmet over, at man til et møde med Israels ambassadør på Syddansk Universitet ikke har inviteret pæstilenseren Fathi El-Abed og Trine Pertou Mach fra Mellemfolkeligt Samvirke. Næsten lige så fornærmet som da Trykkefrihedsselskabet til et gensynsmøde med Lars Hedegaard – som til das-bladets store fortrydelse havde overlevet et mordforsøg – ikke inviterede hverken Einhetzlisten eller en vis hr. Jihad. Fornærmelsen er så udsøgt, at das-bladet ligefrem går til sådanne yderligheder som at forsvare ytringsfriheden!

Da vi her på bloggen er kendt for altid at gå i brêchen for dem, som alle andre griner af, vil vi naturligvis også komme med et par trøstende ord til såvel de sønderknuste ikke-inviterede som de fortvivlede journalister på das-bladet. Kort sagt: hold tåre op at trille, thi det drejer sig såmænd blot om humanitær menneskekærlighed og empati, ja ligefrem livsreddende omsorg for de nævnte personligheder! – Sagen er jo, at de pågældende møder med usvigelig sikkerhed tiltrækker – eller, som fru Möhge Andersen siger, ligefrem drager – Einhetsliztenz AFAtiske Sturm-Abteilung. For slet ikke at tale om visse, meget fromme, kulturberigere. Så ved ikke at invitere de nævnte personligheder, har man altså sparet dem for besøg på skadestuen, intensivafdelingen og evt. sektionsstuen. – Det synes vi godt, at das-bladet kunne påskønne!

3 kommentarer »

 1. Hvorfor i alverden skulle man da invitere problemernes ophav til debat, når man på forhånd ved, at deres mentale styreprogram ikke kan opgraderes?

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 16 marts 2013 @ 13:56

 2. Jeg sad i går oppe på mit legerum. Radioen, en gammel Philetta fra sidst i halvtredserne, jeg lige havde repareret, kværnede i baggrunden. Emnet var bladdøden, som tilsyneladende trods alt var feset ind hos debattørerne, af hvilke den ene var fra Pølletikens-Jydepottens hus.

  Jeg lyttede kun med det ene øre, men det var helt tydeligt, at de var trængte. For at få folk tilbage i folden agtede man at lave debat under ledelse af journalister, så ”debatniveauet kunne holdes højt”. – Så fandt jeg noget, der mindede om musik.

  Like

  Kommentar af Børge — 16 marts 2013 @ 14:12

 3. Jeg kan til en hvis grad forstå Trine Pertou Mach når hun fremfører argumentet “Det ligger i demokratiet, at man diskuterer i særlig grad med dem, som man er uenig med«, siger Trine Pertou Mach”.

  Sagen er vel bare den at pestilenserne og deres støtter, overalt i verden, IKKE er uenige med Israel, det ville være mere korrekt at sige at de er i krig.

  Vi ved godt at pestilenserne og deres støtter altid kræver særbehandling men en gang imellem må de altså selv lave et møde hvor de så kan true, skrige og råbe alt det de gider. Hvis Trine Pertou Mach mangler kulturen kan hun i stedet stille ind på pestilensernes egen tv-udsendelser der kan hun få jøde-had for alle pengene. Vores penge, vel at mærke.

  Like

  Kommentar af Santor — 16 marts 2013 @ 15:04


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: