Hodjanernes Blog

28 februar 2013

DR-TV Pogrom 1

En aften med Dänisches Reichsrundfunk für Volksaufklärung und Propaganda…

goebbelsLad os nu se, om jeg har forstået det her rigtigt. Omkring årsskiftet kom det frem, at vore jødiske landsmænd ikke længere kunne færdes frit. Sagen blev omgående dysset ned med snik-snak om, at der jo også forekom chikanerier mod muslimer. Så var proportionerne ligesom i orden, ikke? – Efter de rituelle opgylp om dialog og tolerance og jeg-skal-komme-efter-dig skete der – som sædvanlig – intet. Jøder gør nu bedst i at pakke sig og forlade landet så hurtigt som vel muligt. Muslimerne kan blive og formere sig. Indtil de kan starte en egentlig, vaskeægte pogrom.

Det falder enkelte for brystet. En marginal, betydningsløs forening, som kun kendes fordi den stiller op ved kommunalvalg, arrangerer en stille demonstration til støtte for jøderne. De står roligt på et gadehjørne med et par israelske flag og nogle jødestjerner fra sidste gang, den slags var trendy. Et parti som er regeringsbærende i Danmark, mobiliserer sine SA-bøller og går til angreb mod jødevennerne. Kun takket være politiet undgår man blodsudgydelser. Medierne beskylder hæmningsløst jødevennerne for at have provokeret optøjerne.

pogromHer standser det ikke. Få dage senere har DanMarx Radio været lidt rundt på Internettet og fundet klippe-klistre-værktøjet frem. Man kan så fremstille nævnte jødevenner som de direkte ansvarlige for at have inspireret en norsk psykopat til at begå massemord. Bevares – ikke ved hjælp af dokumentation, men ved passende sammenklistring af udvalgte klip – og lidt hjælp fra vennerne på den yderste, antisemitiske venstrefløj. De venner, som vi andre – med anvendelse af den gængse medie-betegnelse tvangfrit kunne benævne ‘kontroversielle’.

Altså: muslimer overfalder jøder. Danskere protesterer, brun- og sortskjorter overfalder dem og hele det politisk-mediale kompleks med DanMarx Radio i spidsen bakker op med en hidtil uset tilsvining af dem, der har taget vore danske jøders parti. Danmark år 2013.

Det hele er set før. Ikke af mig, men jeg har set hvor det ender. I virkeligheden, ikke på TV. Jeg ser nemlig ikke TV, men skal alligevel betale for propagandasvineriet, blot fordi jeg har en PC med internet. Følgelig har jeg nu betalt min sidste tvangslicens til det islamo-nazistiske agitprop-foretagende som – med det jødiske udtryk chutzpah – kalder sig Danmarks(!) Radio. En borger, som hidtil har sat en ære i at være lovlydig, er nu blevet kriminel. Hvem ved, hvor det ender? – Men jeg kan forurolige DanMarx Radio med, at det ikke bliver i Auschwitz!

4 kommentarer »

 1. Jeg så undtagelsesvis også dette, helt enig, enestående svineri.

  Hvad der undrede mig var at man bragte Spencers og Gellers meget præcise skyldpålægning på medierne for at være nok så medskyldige i et fænomen som Breivik.

  Kan vel skyldes at man i det elitære ekkorum anser den slags for så langt ude at ingen kan antages at ville tage det alvorligt.

  Men især Spencer sømmede DR-medarbejderen op på væggen til spe og spot – kun fattede hun det ikke selv.

  Like

  Kommentar af Søren Ferling — 28 februar 2013 @ 23:35

 2. Nemlig Søren Ferling. Robert Spencer ramte rigtig. Og PET bossen vil holde øje med os. Han skulle tage og holde øje med de venstre exsremistiske, afa grupper og voldsbøller i stedet for.
  Alt andet er spildt energi.

  Like

  Kommentar af S. P — 28 februar 2013 @ 23:58

 3. Zenia Stampe har indtil for nylig været formand for Den Republikanske Grundlovsbevægelse.
  Mon medierne ville udnævne fru Stampe til attentatbagmand, hvis en galning forsøgte at skyde HM Dronning Margrethe?
  Eller er fru Stampe bare en ærværdig deltaget i den offentlige debat?
  Fru Stampe vil afskaffe Grundloven og indføre en ny, som hun selv har skrevet. Man kan med rette betragte fru Stampe som samfundsomstyrter, men det vil medierne næppe opdage.

  Like

  Kommentar af Elefanten — 1 marts 2013 @ 05:31

 4. En rar, ældre dame i Kokkedal ville gerne have opsat et juletræ med lyskæde i bebyggelsen. Hun blev udsat for forskellige former for terror. Bl.a. en sten igennem stuevinduet.
  Fru Hansen er nu fraflyttet sin bolig. Terroren imod fru Hansen er aldrig blevet opklaret. Men PET har vel også andre opgaver?

  Like

  Kommentar af Elefanten — 1 marts 2013 @ 05:45


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: