Hodjanernes Blog

26 februar 2013

‘Pølletiken-segmentet’: muslimer er fjolser!

Tre ‘eksperter’ fra de kaglende klasser udsætter vore muslimer for hån, spot og latterliggørelse.

Det vil ingen ende tage. Først forklarede selveste Zenia i Samarbejds-Politiken, at ytringsfriheden ikke er truet af muslimerne, hvormed hun altså lader dem forstå, at når en rigti, rigti, rigti from af slagsen end ikke kan ramme Lars Hedegaard med en pistol på en halv meters afstand, så er der ingen grund til at bekymre sig for ytringsfrihed. Hvormed hun altså – indirekte ganske vist – påstår, at de er nogle fummelfingrede, uduelige klamphuggere som ikke kan slå en pind i en lort uden at ødelægge begge dele.

Homer Simpson's BrainI dag kan man så i samme das-blad læse tre ærværdige professorer ved navn Niels Barfoed, Erik A. Nielsen og Per Øhrgaard  med det  næste udfald mod vore kære muslimer. De kan oplyse os, de uvidende masser, om at muslimerne på ingen måde pønser på at gribe magten når de er mange nok: det fremstilles, som om nationens sikkerhed og velfærd står og falder med ytringsfrihed. Når sandheden er, at dens eksistens eller fjernelse ikke har nogen reel praktisk betydning. Det muslimske mindretal i Danmark pønser ikke på voldelig magtovertagelse, men på endnu bedre integration. Det er dets problem, som det er vores, at unge rodløse mennesker, dér som i andre miljøer, i det hele taget er til fals for udnyttere. – Tableau!

Hvormed de tre ‘eksperter’ atså påstår, at vore ellers så flinke muslimer ikke kan deres koran, ikke har læst den, eller – hvad der er allerværst – ikke retter sig efter den. Samme koran er jo ellers tydelig nok på det område – ja, selv vi dumme danskere med vore indskrænkede åndsevner kan uden mindste besvær tyde budskabet. Det kan muslimerne altså ikke, ifølge professoralt dekret. Med andre ord – faktisk Egon Olsens – så er danske muslimer nogle hundehoveder, hængerøve, fæhoveder, lusede amatører, slapsvanse,  elendige klamphuggere, skidesprællere, narrehatte, talentløse skiderikker, impotente grødbønder, småbørnspædagoger, socialdemokrater, sølle skvat,  tøffeldyr, bovlamme bidesild,  pjok og  pudseklude –  som man altså ikke kan betro en koran uden at de forveksler den med Grundloven.

Vi går naturligvis ud fra, at såvel Zenia som de tre professorale ‘eksperter’ allerede er afhentet af Gestampo og buret forsvarligt inde. Men dermed er der kun tyndet lidt ud i ‘eksperternes’ skare, thi i morgen aften vil Samarbejds-Politikens elektriske udgave, DanMarx Radio,  forklare den undrende nation, at godt nok pønser muslimerne ikke på noget – intet som helst, overhovedet ikke – men det er der så sandelig andre, der gør. Man vil nemlig afdække, hvordan Danmark spiller en central rolle i et internationalt netværk af ekstreme anti-islamgrupper. Den norske massemorder Anders Breivik var stærkt inspireret af disse anti-islamgrupper, og udviklingen bekymrer politiet. Dokumentaren følger, hvordan grupperne netop nu styrker deres internationale netværk.

KarpantschoffShansenNæh….ser man det! – Så nu glæder vi os til at se hvem det nu kan være?…. Men mon ikke man blot dykker ned i DDR’s eget hyttefad med ‘eksperter’ og hiver the usual suspects op til genbrug – såsom René Karpantschoff, Monika Margrethe S. Hansen, Jørgen Bæk Simonsen, Rune Engelbreth, H.J. Bonnichsen og – hvis det går højt – professor Tribini? –  De vil utvivlsomt kunne afsløre hvorledes denne Anders Breivik i virkeligheden udførte sit massemord på opdrag af  dissehersens fæle, højre-radikale, ekstremistiske ytringsfrihedsfanatikere og grimme, stygge tastaturkrigere med deres væmmelige blogs… Samt naturligvis de træske, træske jøder. Og selv om vi ikke er jøder kan vi godt – hvis vi er rigti, rigti, rigti heldige –  komme vi i fjernsynet i morgen! – Jeg tager i hvert fald en sixpack Ærø Dark Ale med over til naboen og hans TV-apparat, så kan vi da få os et hjerteligt grin…

5 kommentarer »

 1. OBS.

  DR havde tidligere i aftes en nyheds-oversigt som hed noget i retning af “dansker er central person i internationalt anti-islamisk netværk” ( efter hukommelsen ). Nyheden var aldrig tilgængelig og nu er den helt væk fra overskrifterne!

  Monstro DR vil udfritte shansen om hendes radikalisering af ABB gennem de to år hun var Facebook – venner med ABB?

  Like

  Kommentar af Santor — 26 februar 2013 @ 22:15

 2. De 3 professorer: Niels Barfoed, Erik A. Nielsen og Per Øhrgaard er på linie med den Komiske Ali fra Irak. 🙂

  Like

  Kommentar af S. P — 26 februar 2013 @ 23:43

 3. Det er fantastisk at de Elitrinære fortrænger at indvandere og asylansøgere er overrepræsenterde som dømte kriminelle i det Danske samfund og hvilke særrettigheder skulle det give Islamisterne.Forbyd Islam i Danmark.

  Like

  Kommentar af roehakker — 27 februar 2013 @ 01:29

 4. Bund hellere en sixpack,inden du udsætter dig for hvad der sker. Weekendavisen havde også to artikler i fredags, om os “Nuancer af brunt” og “Ridser i troldspejlet”. Og det er en såkaldt borgerlig avis, der lukker sådan en gang lort ud!

  Like

  Kommentar af A.R. — 27 februar 2013 @ 05:53

 5. http://www.dr.dk/tv/program/dr1-dokumentaren – Gang på gang, seneste i forbindelse med SIAD’s demonstration for at gøre opmærksom på jødernes betingelser i det københavnske byliv, ser vi at det er det ekstrem venstres ekstremister, der i deres hjertets ondskab udøver vold…Chancen for at se et program om det paradoks, er jo lig nul…SIAD demonstrerer for at jøderne skal gå i fred, det er det bedre borgerskabs børn så uenige i…Men, i aftens program skal de nok finde begrundelse for deres had til anderledes tænkende…

  Like

  Kommentar af Lightmann — 27 februar 2013 @ 06:41


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: