Hodjanernes Blog

22 februar 2013

Tommy is back!

Filed under: Bloggere, Blogroll, Blogs Foreign English, Europa, Jernhesten, UK — Jernhesten @ 19:37

EDL: It is with great pleasure we can announce that Tommy Robinson has been freed from prison!

Læs mere her

4 kommentarer »

 1. Hvad blev Tommy Robertson egentlig fængslet for. ?????

  Like

  Kommentar af S. P — 22 februar 2013 @ 22:57

  • For at rejse ind i USA (via Canada) på et lånt pas. Så vidt jeg husker skulle han holde et foredrag, holdt det og rejste ud igen uden at USA opdagede det – og hvis de opdagede det, gjorde de ikke noget videre ud af den sag. Der er jo millioner af illegale fra Mexico o.s.v. der gør det samme. Men det britiske polti fik kendskab til sagen, og brugte forholdet til at frame ham. Og da Tommy jo er Tommy fik han en straf som langt overgår hvad mere alvorlige forbrydelser ellers får. Han er blevet behandlet særdeles usselt i fængslet, man har anbragt ham sammen med kriminelle muslimer, som har fået lov at spytte på ham, man har indskrænket hans besøg til det absolut minimale – hans kone bor flere timer fra fængslet og desårsag hah hun skullet rejste aftenen før, for at kunne besøge ham kl. 7 om morgenen.. Og i modsætning til muslimerne har han ikke haft TV, Internet eller aviser. – Når han ikke er i fængslet chikaneres han på det groveste af politiet, bliver konstant anholdt og visiteret på åben gade. Han har fortalt mig, at den enkelte polititbetjent som regel beklager det over overfor ham, og ofte sympatiserer med ham, men … Befiehl von Oben

   Jeg kender Tommy personligt og kan forsikre at han er en gæv, typisk arbejderdreng i den gode betydning, har humoristisk sans ikrydret klassisk engelsk selvironi og er helt ukuelig. Det er den sidste egenskab, der bringer det politisk korrekte kleresi i England fra koncepterne og nu har anbragt UK i kahyt med de værste politistater på kloden. Den lyse side af mønten er så, at Tommy har gjort det klart for alle, at modstandsbevægelsens styrke er den jævne mand – ikke eliten.

   Rudyard Kipling’s hyldest til Tommy:

   og her – med en mere autentisk diktion:

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 22 februar 2013 @ 23:55

   • Tak for det fyldestgørende svar, Skjoldungen . Jeg har også vidst at Tommy er blevet behandlet usselt. “Enkelte polititbetjent som regel beklager det over overfor ham, og ofte sympatiserer med ham, men”; Ja, det er et stort MEN. For stole på politiet kan man desværre ikke, hverken i england eller i danmark. Jeg tror ikke man kan det nogen steder. Jeg har skrevet før: Danmark er ikke og bliver ikke en retstat, sålænge Islam befinder sig her og så længe §266B ikke fjernes. Så det kan Kun ende galt.
    Vi må se hvordan det går frem over, Både EDL og DDL samt alle os der vil danmark noget godt, må se at få skruet bissen på inden det er forsent.
    Men vi skal ikke regne med hjælp fra hverken Politi, Domstole og politikerne, der er jo stikkere over alt. Vi må gøre det selv. !!

    Vi ser lige på, hvordan SIAD’s Demo førløber, Politiet har jo bestemt at routen ikke må gå ind i islamkvateret Nørrebro. Det er jo Islammernes bydel.

    Like

    Kommentar af S. P — 23 februar 2013 @ 00:29

 2. Glædeligt at han er ude igen 🙂

  I øvrigt har han fuldstændig ret. Det bliver ikke eliten, hverken den økonomiske eller den politiske, der redder os ud af den sump vi er fanget i. Det kommer vi selv til at klare.

  Like

  Kommentar af Santor — 23 februar 2013 @ 00:06


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: