Hodjanernes Blog

21 februar 2013

Send dem hjem

Filed under: Afghanistan, Danmark, Demografi, Europa, Immigration, Journalister, Medier DR m.fl. — Tags: , — Hodja @ 19:47

Send dem hjem

TVToo i aften 20:00 – 20:50

I flygtningenes fodspor. I et nyt eksperiment sender TV 2 fem danskere med markante holdninger til flygtninge ud på flugtruten fra Afghanistan til Danmark. I første afsnit lander deltagerne i et af verdens farligste lande: Afghanistan. Her kommer de helt tæt på virkeligheden for mennesker, der er ramt af krigen og terrorbomberne i landet. Lili fra Søborg synes i starten ikke, at der er grund til at flygte fra Afghanistan pga. sikkerhedsfaren. Men efterhånden som hun kommer ind på livet af en familie, der lige har mistet to små døtre i en selvmordsbombe, kan hun se frygten lurer overalt.

Jeg ved ikke, om jeg klarer at se det – konklusionen lyder som givet på forhånd.

5 kommentarer »

 1. Sådanne programmer ser man bare ikke! Men mon vi ser hvordan de myrder, overfalder, plyndrer, (gruppe)voldtager osv. osv., når de kommer til Europa/Vesten?!

  Like

  Kommentar af A.R. — 22 februar 2013 @ 06:32

 2. Er konklusionen så, at Vesten har gjort ret i at gribe militært ind mod Taliban? Nej vel, for det kommer jo ikke os ved, men det er stadig vores ansvar.

  Like

  Kommentar af JensF — 22 februar 2013 @ 11:50

 3. Gad vide hvem TV2 har fået til at sponsorere denne ‘dokumentar’. Dansk Flygtningehjælp??? Røde Kors?? Islamisk Trossamfund?? Hizb Ut Tahrir?? Det Radikale Venstre???

  Like

  Kommentar af JensH — 22 februar 2013 @ 11:59

 4. Det bliver værre endnu! Vi kan se frem til en ”dokumentarfilm”, om ”hvordan Danmark spiller en central rolle i et internationalt netværk af ekstreme anti-islamgrupper”, som sendes på onsdag. Selvfølgelig blandes Anders Bering Breivik ind i fantasiforestillingerne og politiet er naturligvis ”bekymrede”.

  http://www.dr.dk/TV/program/dr1-dokumentaren/arkiv/programmer

  Like

  Kommentar af Aida — 22 februar 2013 @ 16:39

  • Ja vi er mange som bliver radikaliserede og ekstremiserede af at læse realitetsblogs, i og med at de beskæftiger sig med den faktuelle vrieklighed som den nu engang er!

   Like

   Kommentar af A.R. — 23 februar 2013 @ 06:49


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: