Hodjanernes Blog

20 februar 2013

Flere indvandrerkvinder havner på pension

På fem år er antallet af indvandrerkvinder på førtidspension vokset med 55 pct.

Samtidig er antallet af danske kvinder på førtidspension faldet med knap 3 pct.

Læs resten På JP

Og man skal være mere end almindeligt naiv, hvis man tror, at de indvandrerkvinder, der nu får pension, nogensinde har været på arbejdsmarkedet.

Tip:Lightmann

Fra en tidligere Hodja post:

“I går morges erklærede to af job-agenterne enstemmigt, at den allerværste, mest problematiske blokering for at få indvandrere i arbejde er indvandrernes egne fordomme. De fleste tror, at det er meget sværere for dem at få arbejde, end det er i virkeligheden. De to jobagenter har skaffet masser af job – problemet er at få de ledige unge indvandrere til at søge.
Den 29-årige tørklædebærende Anissa Aharaz er selv dybt overrasket. Hun havde troet, at de fleste danske virksomheder ville tøve med at ansætte kvinder, der insisterede på at bære tørklæde eller på anden måde skilte sig ud med navn, hudfarve eller påklædning. Men hun har opdaget, at langt de fleste virksomheder er overordentlig tolerante. Det, som blokerer, er indvandrernes fordomme.
En særlig erfaring har den kun 20-årige Rola El-Dirawi, der har palæstinensisk baggrund, gjort med gruppen af landsmænd og kvindelige kønsfæller i Århus. Her er 80 pct. af kvinderne uden for arbejdsmarkedet. Rola El-Dirawi har fundet masser af job. Men hun har ikke fået én eneste af sine landsmænd til at tage mod tilbudet. De vil ikke. Enten fordi de personligt foretrækker at gå hjemme – eller fordi deres mænd forbyder dem at tage arbejde.
De unge job-agenter er enige om, at det vigtigste, der kan gøres for at ændre på denne ulykkelige situation, er at true med at tage kontanthjælp fra de palæstinensiske familier.
En stærkere opbakning kunne regeringen næppe få til sit forslag.”

6 kommentarer »

 1. Det må da snart gå op for danskerne, at de er blevet groft udnyttet
  til at forsørge en kæmpe flok arbejdssky muslimer.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 20 februar 2013 @ 09:35

 2. De fleste danskere lider af sygdommen sløvsind

  Like

  Kommentar af Ervin Peters — 20 februar 2013 @ 11:48

 3. Jeg føler en kolossal vrede og afmagt. Her har man slidt og slæbt et langt liv, uden at have fået andet end en smule lavmålt skolegang til afkommet. Den betalte skat har hobet sig op til mange millioner, og hvad belønner man mig så med, nu hvor jeg er blevet gammel: 6000 kroner pr måned før skat, og 0 kroner efter skat, som også æder min private pensionsopsparing og den smule mit lille landbrug giver.

  Oven i dette beskærer man danske bønders eu-tilskud, uden at beskære de andre europæiske bønders tilskud. Man stjæler vor dyrkningsret for milliarder af kroner, og man finder stort set hver måned på nye begrænsninger af vore muligheder i forhold til de andres. Alt for at forpeste de sidste nyttige danskeres muligheder. Hele folketinget ønsker, uden forskel, at skifte os ud med alverdens nassende perkere. De vil have Danmark afskaffet og erstattet af et globalt raceblandingshelvede.

  Politikerne og deres vælgere er ikke andet end kommunistiske, tyvagtige, landsforræderiske, løgnere og forbrydere. Gid de må komme op og hænge i bygningskranerne som det er tradition i de lande, hvorfra de henter materialet til befolkningsudskiftningen.

  Like

  Kommentar af Børge — 20 februar 2013 @ 14:27

 4. Mikael Jalving har en meget rammende kommentar i JP på baggrund af disse tal, som har slutter af med spørgsmålet:

  “Vi nærmer os med andre ord en korsvej. Vi skal til at vælge. Vil vi have en velfærdsstat af en eller anden slags, eller vil vi være et indvandrerland?
  Man kan ikke få begge ting – samtidig.”

  http://blogs.jp.dk/frontalt/2013/02/20/hvordan-s%c3%b8ren/

  Like

  Kommentar af JensH — 20 februar 2013 @ 14:45

 5. Måske er muslimske ægteskaber skadelige for den kvindelige part?
  Når ægteskabet har varet et antal år og kvinden har født et antal helligkrigere, har kvinden kvalificeret eller diskvalificeret sig til førtidspension.
  Den ugifte Asmaa forsørger sig selv, da hun er blevet tildelt en ikke opslået stilling ved politietaten.

  Like

  Kommentar af Elefanten — 20 februar 2013 @ 21:22

 6. # Børge, godt skrevet. Som dig, og alle andre på denne og andre blogs, er det også komplet uforståeligt for mig hvad der foregår. Jeg kan simpelthen ikke gennemskue hvad vores lede leders mening med galskaben er. Som i går aftes i nyhederne. EN LEDENDE POLITIMAND siger at børn og unge må frarådes at tale i deres smartphone på åben gade! EN FUCKING LEDENDE POLITIMAND SIGER AT VI IKKE LÆNGERE MÅ TALE I VORES TELEFON PÅ VORES EGNE GADER OG STRÆDER!!!!! Og den såkaldte journalist spørger på intet tidspunkt hvem der står bag, ej heller fortæller de unge det, selv om de alle selvfølgelig er rystede og ser ud som om de kunne trænge til akut psykologhjælp…I går, markerede også dag nummer tre i træk, med skyderi på københavnske gader. FUCK – hvor det da bare går fantastisk…

  Like

  Kommentar af Lightmann — 21 februar 2013 @ 06:57


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: