Hodjanernes Blog

19 februar 2013

Skandale!!!

Filed under: Besættelsen, Danmark, Enhedslisten, EURABIA, Jihad, Journalister, Politiken, Ytringsfrihed — Tags: — Skjoldungen @ 23:34

Samarbejds-Politikens tophistorie, den 16. september 1943 – og 70 år senere:

Danmarks Frihedsråd har nægtet den unge seminariestuderende, Søren Kam, adgang til et arrangement i anledning af Rådets stiftelse! – Den 22-årige Søren Kam, der læser til lærer i Roskilde havde ellers købt billet via Clearingcentralen.  Men i dag modtog han imidlertid et brev fra Mogens Fog, der er bestyrelsesmedlem i Frihedsrådet, hvori det står, at han af »sikkerhedshensyn« ikke kan få lov at deltage i mødet, hvor blandt andre Frode Jakobsen og en række partiledere skal tale. –  Søren Kam stiller sig imidlertid fuldstændigt uforstående over for afvisningen og fortæller, at han på ingen måde er involveret i organisationer, der skulle gøre ham til en farlig gæst.

Hos Frihedsrådet afviser man at kommentere den konkrete afvisning og ønsker ikke at forklare baggrunden for, at Søren Kam ikke kan få adgang til mødet. »Vi er en privat forening, og der er tale om privat arrangement, hvor vi har ret til at vælge ud, hvem der deltager, og hvem der ikke gør. Den ret har vi gjort brug af. Som udgangspunkt er der fri adgang til vores arrangementer, men vi foretager i hvert enkelt tilfælde en konkret vurdering, hvor vi altså nogle gange vælger at udelukke nogen frem for andre fra at deltage. Det er så det, der sket her, og mere vil jeg ikke sige«, fortæller Mogens Fog til Samarbejds-Politiken.

Det er ikke bare Søren Kam, der ikke er fundet egnet til at deltage i mødet. Politikere fra Danmarks National Socialistiske Arbejder Parti er således ikke med på den liste af debattører, redaktører og politikere på tværs af det politiske spektrum, som Frihedsrådet har inviteret til at diskutere Danmarks frihed. Det er Samarbejds-Politikens journalister heller ikke, da avisen – ifølge Mogens Fog – ikke er »den mest utvetydige støtte for Danmark«.

NOTA BENE: Det er tænkeligt, at jeg i denne sene aftenstund er kommet til at forveksle en og anden uvæsentlig detaille, men det bliver skandalen bestemt ikke mindre af.  Hvis man vil have den bekræftet, kan man klikke HER og selv læse de rystende og chokerende kendsgerninger – fra skadelidtes egen mund!

8 kommentarer »

 1. Ha-ha! Endnu en ubetalelig kommentar fra Skjoldungen. Keep up the good work 🙂

  Like

  Kommentar af Jens Bertelsen — 20 februar 2013 @ 00:27

 2. Så burde de skifte navn. for frihedsrådet lyder som noget offentligt, men det er åbenbart noget selvbestaltet sammenrend

  Like

  Kommentar af Ervin Peters — 20 februar 2013 @ 11:52

 3. Søren Kam var Nazisympatisør, og var uvelkommen, dengang da frihedsrødet eksisterede.
  Jihad Taha er Islamsympatisør nu, og er uvelkommen til debatten, i Trykkefrihedsselvskabet.

  Jo Jo. Der er en tydelig sammenhæng, Nazisympatisør = Islamsympatisør. 🙂

  Like

  Kommentar af S. P — 20 februar 2013 @ 17:37

  • Fjenden debaterer man ikke med. 🙂

   Like

   Kommentar af S. P — 20 februar 2013 @ 17:39

 4. Næsten perfekt analogi. Herligt 🙂

  Like

  Kommentar af Hr. Naturli' — 20 februar 2013 @ 19:09

 5. Samarbejds-Politiken er helt oppe at køre på de høje nagler:
  http://politiken.dk/indland/ECE1903339/studerende-undrer-sig-over-afvisning-jihad-er-et-daarligt-daeknavn/
  http://politiken.dk/politik/ECE1903506/vaerten-ammitzboell-vil-ikke-blande-sig-i-adgangsforbud/
  http://politiken.dk/indland/ECE1903240/jihad-taha-blev-afvist-til-moede-om-ytringsfrihed-paa-grund-af-sit-fornavn/

  De kan simpelthen ikke forlige sig med tanken om, at Lars Hedegaard stadig er i live, og at en potentiel afløser for vort fummelfingrede postbud ikke straks lukkes ind i buret til ham. Han er endda særdeles kvalificeret: hedder Jihad, er rettroende muslim, hylder Che Guevara med sloganet “jeg er ligeglad med at dø, blot en anden samler min revolver op og fortsætter”, og så har han fulgt Rune Engelbreth’s opfordring til muslimerne om at skaffe sig skydevåben ved at melde sig ind i Hjemmeværnet…

  Det er sandelig ikke nemt at være Samarbejds-Politiken med al den diskrimination og mistænksomhed man udsættes for! – Og så er man endda pludseligt blevet forelsket i Hjemmeværnet – men har vist glemt sloganet: Som musvågen våger over musene, våger Hjemmeværnet over hjemmene. – Som, hvis det virkelig kan passe, at man lukker muslimer ind i Hjemmeværnet, nu pludselig bliver sandt. – Men hvad, sandheden har man jo også altid haft det rigtig, rigtig svært med på Samarbejds-Politiken.

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 20 februar 2013 @ 19:57

 6. På Politikens redaktion må de åbenbart have en tyrkertro på, at denne gang vinder den hest, hvorpå de satser hele deres eksistens.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 20 februar 2013 @ 20:22

  • Den Hest Politikens redaktion holder på er da ikke en hest, Redaktionen har set forkert da det er en kamel.
   Ses på opslagets antal. 🙂 :))

   Like

   Kommentar af S. P — 21 februar 2013 @ 12:14


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: