Hodjanernes Blog

19 februar 2013

Ny olympisk disciplin?

Filed under: Danmark, EURABIA, Indvandring, Inklusion, Islamisering, Kulturberigelse, Mangfoldighed, Multi-kulti, Vold — Tags: — Skjoldungen @ 15:08

Arabere klarer sig elendigt ved olympiader. Det må der gøres noget ved.

Mohammed_scooterDer er faktisk plads til en ny sportsgren, nu brydning er udgået.  Her ligger kamel-ridning og stening jo lige til højrebenet, men på vore breddegrader ligger det lidt tungt med kameler til at øve sig på. Kvinder har vi nok af, men hvis man kunne kombinere kamelridning med stening, ville underholdningseffekten på TV formentlig kunne bevæge Den Olympiske Kommité – inclusive Hans Kgl. Højhastighed Kronprinsen – til at optage denne disciplin. I hvert fald ser det ud til at herboenede arabere har løst problemet med den manglende kamel og er begyndt at øve sig:

Lokalavisen: “En 15-årig pige var 18. februar klokken 13.10 på vej i skole på Tilst Skolevej i Tilst, da en knallert med en fører og en passager passerede hende. Passageren kastede en sten mod pigen og ramte hende på kæben. -Føreren beskrives som: Mand af arabisk oprindelse, cirka 175-180 centimeter høj og almindelig af bygning. Han var iført en sort jakke muligvis af mærket North Face med hætten trukket op over hovedet og lysegrå joggingbukser.Passageren beskrives ligeledes som: Mand af arabisk oprindelse, cirka 175-180 centimeter høj, almindelig af bygning og havde sort kort hår med trimmede sider. Han var iført en rød jakke af mærket Canada Goose med kraven trukket op over det nederste af ansigtet og et par sorte joggingbukser.”

1 kommentar »

  1. When i happened over in this article various web page as well as believed We may as well check points out there.

    Like

    Kommentar af Szilagyi — 31 august 2018 @ 11:17


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: