Hodjanernes Blog

13 februar 2013

Danske asylregler markedsføres

Filed under: Asyl, Bloggere, Demografi, Jernhesten — Jernhesten @ 19:42

DKA: Arabisk hjemmeside gør god reklame for Muhammedanmark

asyl_til_alleDen Korte Avis:(uddrag) Det drejer sig om Iraqi Refugees hjemmeside, som reklamere med at asylansøgere i fremtiden kan få lov til arbejde og bo uden for centrene (det kan de hvis også i dag – i hvert fald hvis det er arbejde…).

Mere fra DKA: På hjemmesiden er der en beskrivelse af ny lovgivning og regler for asylansøgere. Disse oplysninger findes ikke kun for Danmark, men for en række europæiske lande. Her er det muligt at finde frem til det land, der har de mest fordelagtige regler. 

Det er oplysninger, som menneskesmuglere kan gøre brug af. Men også folk, der vil søge asyl på egen hånd, kan benytte sig af disse sider for at finde ud at hvilket land de vil søge til.  Desuden kan hjemmesider som denne ruste asylansøgere til at stille krav, når de når frem til de pågældende lande, fordi de på forhånd kender deres rettigheder.  

Regeringens argument undergraves

Regeringen har det sidste år gennemført en række lempelser og forbedringer af vilkårene for asylansøgere. Samtidig har der ifølge de seneste tal været en øget tilstrømning af asylansøgere til Danmark. Regeringen afviser, at de to ting har noget med hinanden at gøre. Ifølge regeringenspartierne er det tåbeligt at tro, at mennesker i de lande, asylansøgerne kommer fra, kender til de lempede regler i Danmark. Når der kommer flere asylansøgere, skyldes det krig og ufred i verden. Men viden om nye danske regler spredes i verden med lynets hast. Og intet tyder på, at asylstrømmene til Danmark blot bestemmes af, hvor mange krige og konflikter, der er i verden. 

Jernhestens kommentar: Lad os bare gentage det vi 117 tusinde milliarder trillioner gange har sagt. Antallet af asylansøgere afgøres af markedsmekanismerne. Er Muhammedanmark attraktivt så vælter det ind med asylansøgere. Er vi det ikke så holder de sig væk. Vores geografiske placering, sprog og klima taler i mod store flygtningestrømme sydfra, men vores åbne grænser og åbne kasser taler for. Og sidstnævnte vægtes højt!

1 kommentar »

  1. Man kunne da ikke forvente andet med det valg.

    Like

    Kommentar af S. P — 14 februar 2013 @ 00:41


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: