Hodjanernes Blog

10 februar 2013

Hadet i Pilestræde

“Tantens”  ansvarhavende tante, Madam Knudsen, vil have et Internet-politi.

tankepolitietI dagens ledeste leder hedder det indledningsvist: “Det er passende lige nu at tale om ytringsfrihed og had. Det givne emne er selvfølgelig attentatforsøget på islamkritikeren Lars Hedegaard, som heldigvis (læs: desværre – red.) mislykkedes. Nu flere dage efter kender vi stadig ikke gerningsmand og motiv til den skræmmende begivenhed, der tilsyneladende endnu engang skal sætte diskussionen om ytringsfrihed på dagsordenen i Danmark og for den sags skyld Sverige med, hvor Hedegaard sammen med andre meningsfæller har påbegyndt udgivelsen af en avis for at understrege islam-debattens nødvendighed. Hedegaard klager over manglende opbakning hos politikere og medier til kampen for ytringsfriheden. Det har han ingen som helst grund til.

Herefter følger en længere svada om noget fjæsbogs-fnidder-fnadder om en kludekræmmer og nogle teenageres mobberi, som har sat kuvøsefolket hinsidan på den anden ende. Og som i Absurdistan, således også i Mohammedanmark, hvis det står til madammen i Pilestræde:

Vi har ikke en politimæssig overvågning og en politimæssig opfølgning på had kriminalitet på nettet. Det er fint, at der er fokus på børne- og unge-mobning på nettet, men der finder også grænseoverskridende debatindlæg, dødstrusler og brud på privatlivets fred sted i voksen-debatter. Den svenske justitsminister og den svenske generaldirektør for Datainspektionen  vil nu se på sagen. Men det er svært, for ikke mange dømmes for hadefulde angreb på nettet.. Det er svært, fordi dataserverne står i udlandet og f.eks. Facebook er ikke særligt tilbøjelig til at udlevere IP-adresser eller andet, som kan føre til afsløringen af en gerningsmand. Lovgivningen om krænkelser og injurier er skrevet i en anden tid, som den svenske justitsminister siger. Det gælder også lovningen i Danmark. Det må de Facebook-glade danske politikere gøre noget ved. Inden vi får en tilsvarende sag i Danmark.”

Nåda,da…. men slå nu kuns koldt vandt i blodet. Det er selvfølgelig de tusindvis af Jihad-sider, halshugningsvideo’er og trusselbreve med “fuck you”, “jaj knipper din mor”, “du ska dø,svin”  o.s..v. som den kære tante tænker på – mon ikke?

OPFØLGNING:

Jeg har gravet lidt i den sag som har fået madam Knudsen til at fare i blækhuset. Som sagt drejer det sig om noget mobberi på Fjæsbog. En ung dame blev harm over, at hosekræmmeren H&M solgte T-shirts med et billede af en ‘rapper’ ved navn Tupac. Han blev skudt for en del år siden og er altså ‘martyr’ og desårsag uhyre populær hos kulturberigerne. Men han var altså også voldtægtsforbryder. Hvilket den unge dame så gjorde hosekræmmeren opmærksom på – på dennes hjemmeside. Med det resultat, at hun nu er oppe på flere tusinde mails med de samme budskaber, som vi andre kender så godt: dø, din so! – Jaj knipper din mor (som er død)! – Skyd dig selv! – Jeg kommer og voldtager dig! – Vi ved hvor du bor! – o.s.v., o.s.v….. – – – Den slags er hverdag for os. Men da madam Knudsen er – om jeg så må sige – østligt orienteret, har hun først nu opdaget kulturberigernes raffinerede og elegante sprogbrug. Og løsningen er altså – stadig ifølge madam Knudsen – at censurere Internettet. For så kan de kære kulturberigere jo ikke blive så fornærmede, at de kan finde på at skyde nogen … vel?

(Bemærk  hvorledes man i videoen omhyggeligt pixellerer kulturberigerne – mens den unge dames kontrafej står ret så tydeligt at skue…lige i kikkertsigtet.)

12 kommentarer »

 1. Så vidt jeg ved er alle ( i Danmark ) med en hotmail.com e-mail adresse henvist til Svenske servere hvor reglerne for myndighedernes adgang til borgernes e-mail er anderledes end i Danmark.

  Like

  Kommentar af Santor — 10 februar 2013 @ 17:49

 2. Ja, i Sverige skulle privatlivet officielt være bedre stillet. Uofficielt anses SAPO til at være en meget effektiv og hemmelighedsfuld efterretningstjeneste.

  Men det gør ikke meget forskel hvad angår danske Hotmail-brugere. Hvis du henter din mail via et mailprogram som Outlook, Outlook Express, Thunderbird eller andet, så arriverer din mail via din danske udbyders server. En mail kan således blive registreret og logget på et stort antal servere i forskellige lande samtidigt. Desuden mener man at USA/Israel har adgang til alle europæiske internetdata, lige som alle vore pengeoverførsler, også indenfor EU går via USA. I øvrigt er Hotmail og gmail kendt for at blive scannet igennem af deres respektive ejermænd, så særlig private er disse tjenester heller ikke.

  Hvis du henter din mail via din browser går det også via din udbyder hvor en større eller mindre del af mailen bliver logget.

  Så kun hvis du træffer meget særlige forholdsregler, er dine mails og øvrige internetaktiviteter fri for direkte opsyn af de danske “myndigheder” (herskere). I særlige tilfælde vil de dog sikkert kunne få data via udenlandske efterretningstjenester.

  Like

  Kommentar af Balder — 10 februar 2013 @ 19:13

 3. Tante Knudsen burde i stedet interessere sig for at lave en avis,
  der ikke er så politisk korrekt og derfor dødkedelig.
  Jeg siger altid til avissælgere, der ringer: Skab et dagblad, der er
  imod alt det, de andre er for, så kan vi tale abonnement igen.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 10 februar 2013 @ 19:47

 4. Citerer: “Lovgivningen om krænkelser og injurier er skrevet i en anden tid, som den svenske justitsminister siger.”
  Det er åbenbart et problem, der skal gøres noget ved.
  Hvad med konventionerne, de er såmænd også skrevet i en anden tid, men dem skal der ikke røres ved.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 10 februar 2013 @ 21:40

 5. Det er manisk sjovt at intet begået i fortiden maner til eftertanke,typograferne mistede deres arbejde til PCerne der betjentes af journalisterne som nu er ved at miste deres gebet pga. internettet,en sidebemærkning så er alle politikere også varslet arbejdsløshed,det er almuen i Danmark der sidder på magten uden deres slid og indtjening er samfundet fallit uanset unigrad.

  Like

  Kommentar af roehakker — 10 februar 2013 @ 22:00

 6. “der tilsyneladende endnu engang skal sætte diskussionen om ytringsfrihed på dagsordenen i Danmark”

  Man kan næsten i denne sætning høre sukket fra Fru Knudsen over at vi nu igen skal diskutere denne bagatel kaldet ytringsfrihed. Det er hårdt at tilhøre de talende klasser i disse internet-tider, hvor selv ‘Maren i kæret’ kan komme til orde i diverse debat-fora på nettet. Det var nemmere i de ‘gode gamle dage’, hvor avisernes redaktioner kunne ‘filtrere’ læserbreve alt efter deres ‘relevans’ for samfundsdebatten. Men jeg tror Fru Knudsen må indstille sig på, at internettet er kommet for at blive.

  Like

  Kommentar af JensH — 11 februar 2013 @ 15:30

  • Ja, det er hårdt at være en pæn og ordentkig kulturradikal, omgivet af pøbelen.

   Dennis Nørmark i P1’s Søndagsfrokosten: “… At folk, efterhånden særligt efter at medierne og debatsiderne har fået sådan et forfærdeligt kommentarfelt efter kronikker og andre ting, så alle mulige mennesker kan kyle en skidtspand af den anden verden ud over debattørerne …”

   Sært at DN ikke ser fordelen i, at f.eks. koranaberne på FB udstiller sig, som lige præcis det de er: Hadefulde som ind i Helvede.

   Like

   Kommentar af Hr. Naturli' — 12 februar 2013 @ 01:59

 7. En kommentator som kender fru Knudsen gav denne karakteristik af damen:” En magtgal kælling med ikke for meget roterende mellem ørene”
  (måske lidt fri gengivelse)
  Men hun er ikke alene. Panikken breder sig i Europas falske elite. Herfra er vejen kort til beskæring af demokratiske rettigheder. Alle som læser disse blogs kender til bekymrende mange eksempler på at dette er ved at ske. Men som én noterer, internettet er kommet for at blive. Med mindre man som sidste udvej vil acceptere udvikling af et DDR regime så er det en håbløs opgave at forsøge at give hele befolkninger mundkurv på.
  For ingen skal misforstå noget så er nogle af kommentarerne på de sociale medier åbenbart (dyrker dem ikke selv) langt langt under lavmålet. Men det er en helt anden snak.

  Like

  Kommentar af EH — 11 februar 2013 @ 20:36

 8. Ej, hvor er det synd for Das Frau DDR rote knudsen, at hun ikke kan fyre os internet skribenter, ligesom Das berufverboten store knudsen gjorde det med Lars Hedegaard, fordi han skrev om noget samfunds relevant befolknings udskiftning, dette kunne den store sarte islam-lefler og røde Gobbel..øh, bobbel folkevogns nazi Frau knudsen ikke udholde, mit i sit helt personlige befolknings udryddelse…øh, udskiftning.
  Så nu raser denne elefantiske store kvinde fedt gobbelt rundt i glas butikken og smadre rundt med censur restrektioner, fordi Das “moderations” cenSURe kælling får modstand og ikke kan styre nettet, av..av…det gør ondt for en indædt rød diktator med kontrol fornemmelser over Die Dummen Danen…
  Denne mildt talt overfede…øh, overflødige Das damen Frau knudsen, fatter ikke, at hendes Das tandløse Tante blad er totalt overflødigt, da ingen tager dette kommunistiske manifest alvorligt.
  Nettet strammer sig om den omfangsrige omfangsgribende socialist grisse røde Frau knudsen, nettet afsløre Das bladets “opdragende” propaganda løgne.
  Bye..bye fortids levn Frau knudsen, søg stillingen som klumpfisk og lev som hidtil i det lukkede akvariet, omvæltningen bliver ikke stor, vi andre svømmer videre i virkeligheden, farvel fortids monstre Frau kontroller knudsen.

  Like

  Kommentar af li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 12 februar 2013 @ 06:00


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: