Hodjanernes Blog

6 februar 2013

Sæt fingeren på adskillige løgne fra public service kanalen DDR

Jeg kom ganske uforvarende ind på propagandasenderen DanMarx Radios programoversigt i aften og stødte på følgende foromtale af en DDR2 udsendelse , jeg skyndte mig selvfølgelig væk, inden min urins temperatur nærmede sig de 100 grader celcius:

Kampen om klimaet (3:3)
“Kampen for fremtiden”
Videnskabsserie fra BBC fra 2008.
(Climate Wars)
Klimakrigen har raset de sidste 30 år, men det, der kom ud af den lange kamp, er en af de mest gennemprøvede teorier i videnskabens historie. Der er ikke længere nogen videnskabelig tvivl. Jorden er ved at blive varmere, og det skyldes menneskets udledning af CO2. Selv hårdnakkede miljøskeptikere har kapituleret. Men hvorfor er det stadig svært at forudse konsekvenserne af den globale opvarmning? Og hvorfor er hele klimaspørgsmålet så kompliceret og forvirrende, at forskerne har svært ved at finde ud af, hvad man skal gøre ved det?

Hvor mange løgne kan du finde? Vi kan også vendet det om og spørge – kan du finde en eneste sætning, der er sand?

3 kommentarer »

 1. Det kan godt være, at du tror, det er løgn altsammen. Men når jeg sidder her alene i mit lille rum og arbejder til langt ud på natten, tænker jeg ikke så meget på, hvad folk ville sige, hvis de var her. Jeg lider meget af tarmgas – jeg tror, det er CO2 – så det lader jeg bare flyde ud, som det selv har lyst til. Det bryder også lidt stilheden, som kan være enerverende. Når der er gået et par timer, undrer jeg mig over, hvor varmt der i grunden er blevet her. Men jeg ved det jo godt. Hvorfor skulle det kun være køerne, der er skyld i miseren. Til de klimabevidste vil jeg gerne sige undskyld, men jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre.

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 7 februar 2013 @ 02:06

 2. Klimaet er er de rettroendes undskylning for at tage Verdens befolkning som gidsler og afkræve Verden enorme pengebeløb til at understøtte deres sære interresser,at se Marinebiologer slæbe rundt på bedøvede havdyr i bestræbelserne på at redde dem fra menneskene er grotesk,i Afrika bedøver man elefanter for at køre dem til et andet sted hvor de ikke hører til,alt dette sker i klimakrigens navn,stop alt dette uvæsen ved at stoppe pengestrømmen,klimaforandring er otupia.

  Like

  Kommentar af roehakker — 7 februar 2013 @ 02:17

 3. Også jeg har observeret, at DDR lige for tiden kører klimaløgnene for fuld damp. Man skal jo være blind for ikke for ikke at kunne se det. I starten kunne man måske tro, at politikerne var i god tro, men det er helt åbenlyst, at det er et overstået kapitel.

  Vi danskere må indse, at vore såkaldt folkevalgte har langt – langt væsentligere ting at tage sig af, end det forhold at Danmark er ved at gå fallit og ved at blive overtaget af invadører fra Afrika og Mellemøsten. De er i gang med at redde hele verden, efter at de med stor succes har skaffet os racistiske danskere, se bare ham Hedegaard svinet, en ufortjent velfærd. Nu skal de virkeligt trængende have.

  Jeg gad vide, hvor længe den går? Herude på bøhlandet er vi vrede. Vi, der bliver ved med at arbejde og klare os selv, selvom vi er 40 – 50 år ældre end Tanja, Robert og hele resten af stemmekvæget. Det er efterhånden ligegyldigt, hvem man taler med, så fornemmer man de knyttede næver. Man fornemmer, at der inden alt for længe kan blive brug for byggekraner. Vi er tydeligvis ved at løbe tør for penge, og der skal nok ikke mere til end en måned uden varme og el – for da ikke at tale om mad, før der sker noget.

  Like

  Kommentar af Børge — 7 februar 2013 @ 10:50


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: