Hodjanernes Blog

31 januar 2013

FRankrigs arbejdsminister: Frankrig er totalt bankerot

Filed under: Økonomi, EU, EURABIA, Europa, Frankrig, Penge, Politik — Tags: , — Hodja @ 12:20

France’s labour minister Michel Sapin sent the country into a state of shock on Monday after he described the nation as “totally bankrupt”.

Data from Banque de France showed earlier this month that a flight of capital has already left the country amid concerns that France’s Socialist leader intends to soak the rich and businesses. The actor Gérard Depardieu has renounced his French citizenship and decamped to Russia in protest, while David Cameron said Britain will “roll out the red carpet” to attract wealthy individuals.

5 kommentarer »

 1. “while David Cameron said Britain will “roll out the red carpet” to attract wealthy individuals.”

  Har- harr! Lige til at grine over, hvis det ikke var så tragisk. Europæerne gider ikke arbejde – de ville sende deres gamle mødre på flisen, hvis det kunne give et par ører til soma.

  Det er dejligt at se, at de får afregning nu, før jeg har stillet træskoene. Jelved heavy and light, Helle, Holger, Lars’erne og alle løgnhalsene og skiderikkerne. Ud i rendestenen, hvor de hører hjemme. Hvor et egentligt forår kan skylle deres forrådnende stinkende kadavre ud i sunde og bælter.

  For fanden hvor europæerne er degenereret.

  Like

  Kommentar af Børge — 31 januar 2013 @ 18:15

 2. De eneste tal jeg kender til om lavIQinvasionen af Franrkig, er at den koster op til 500 milliarder om året, så dér ligger islamrotten begravet!

  Like

  Kommentar af A.R. — 1 februar 2013 @ 06:07

 3. # Børge, i forbindelse med at du kalder europæerne degenereret, og jeg er enig, det samme er denne læge. Jeg har ikke selv læst denne bog endnu, men jeg så interviewet med forfatteren, han er 94, og i interviewet både drak og røg han.

  http://www.saxo.com/dk/midnats-pejling_tage-voss_haeftet_9788791204197?searchText=tage%20voss

  Like

  Kommentar af Lightmann — 1 februar 2013 @ 06:50

 4. Ja – det er svært sommetider at beherske sig, med al den idiotiske falskhed man oplever overalt. Kulturmarxisternes nedbrydning af landet er så total.

  Ja – Tage Voss er en herlig gut. Bramfri og lige på og hårdt. Og du har ret, angående den evindelige cigar han har i munden. Den har vist siddet der siden han blev født. Han har altid opfordret folk til at tænke selv: Hvis ens forældre er døde af lungekræft, så er det nok ikke smart at ryge. Omvendt – holder man øje med sit helbred, så er faren til at overse.

  Men det er ikke det hoppeborgen vil. De vil styre vore liv ned i mindste detalje. De ønsker os intet godt.

  Like

  Kommentar af Børge — 1 februar 2013 @ 10:45

 5. Lol – Cigaren har siddet der siden han blev født 🙂 Det er jo også det der er en del af problemerne. Børn bliver ikke længere opfordret til at tænke selv, og især ikke tænke kritisk. Jeg er 45 og da jeg voksede op, var det jo sådan at moden og den nyeste elektronik, som nu, i mange tilfælde stadig kom fra USA. Men, de kom først til DK fem til ti år senere. Det var som om der var en slags tilvænnings periode af nye trends. Nu, har børn ikke en chance, dårligt nok er det nye kommet, før noget nyt kommer, og intet af det er skabt for at tænke, men skabt for at sælge flere og flere produkter af yderst tvivlsom karakter. Konstant bliver vi bombarderet med nye indtryk, der ikke når at bundfælde sig, før noget nyt kommer. Meget kan man sige om mennesket, men den gamle sætning om at lære af historien? Den har vi endnu ikke lært at tage til os…

  Like

  Kommentar af Lightmann — 2 februar 2013 @ 07:09


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: