Hodjanernes Blog

30 januar 2013

Indvandringens pris

Journalist og forfatter Tabita Wulff har skrevet følgende læserbrev hos JP

storm.jpgVi har tidligere omtalt Tabita Wulff i forbindelse med hendes islamkritiske bog “Storm over Europa Islam — fred eller trussel?“, hvor

“Journalist Tabita Wulff har kigget på indvandringen til Danmark fra muslimske lande og afslører, at antallet er mindst dobbelt så højt som de officielle tal.”

Nu til hendes læserbrev som egentlig ikke rummer nogen nyheder. Det er de samme ting, som vi bliver ved med at køre rundt i – af den simple grund at det er så altafgørende for vores lands fremtid.

Overskift: Indvandringens pris

UnderoverskriftI et læserbrev i JP 26/1, ”Meningsløst regnestykke”, udtrykker integrationsordførerne Liv Holm Andersen (R), Trine Bramsen (S) og Karina Lorentzen (SF) deres forargelse over, at skatteborgerne vil gøre »bestemte udvalgte grupper op i penge«.

De mener ikke, at spørgsmålet om indvandringens pris kan bidrage med noget som helst og ikke forbedre integrationen.

Kan de tre ordførere så forklare, hvorfor f.eks. ældrebyrden gøres op i penge? Sundhedsvæsenet? Politiet? You name it.

Naturligvis skal skatteborgerne have klar besked, og der skal tages hurtig stilling til, om Danmark overhovedet økonomisk magter flere asylansøgere fra ikke-vestlige lande. De tre unge christiansborgkvinder er blottede for politisk format, forståelse for folkestyret og udviser en skræmmende mangel på intellektuel kapacitet.

De dyrker heftigt den massive indvandring fra dysfunktionelle lande med stor repræsentation af analfabeter, der i fremtiden stærkt vil medvirke til et Danmark, der nærmer sig en profil som tabersamfund. Man kan ikke satse så massivt på fattigdomsflygtninge og samtidig tro, at det ikke vil influere på hele det danske samfund i det lange løb. Når pengene slipper op, bliver alle fattigere.

Det påstås, at indvandringens pris er 16,5 mia. kr. Det er nærmere mellem 50-80 mia. kr., og i det beløb er ikke medregnet prisen for »at køre på vejene«, som Liv Holm Andersen, Trine Bramsen og Karina Lorentzen nedladende skriver.

Danskernes økonomiske ofre ved fortsat indvandring fra især arabiske lande skal frem i lyset, og naturligvis skal omkostninger til integration, politi, kriminalforsorg, boliger, skoler herunder den massive særundervisning, bistandshjælp, økonomisk kriminalitet, ødelæggelser, f.eks. brandstiftelse i lokalområder, osv. osv. frem i lyset.

Tallene findes, det er bare at beslutte at offentliggøre dem.

Indvandringens pris vil også sætte os i stand til at afgøre, om vi måske foreløbig skal slå bommen ned for yderligere indvandrere og flygtninge, indtil vi har integreret dem, der nåede ind ad svingdøren, på tilfredsstillende vis.

2 kommentarer »

 1. Det virker jo ikke helt logisk at folkeskolelærersocialisten Karina “mange muslimske børn/unge er mindre begavede” Dehnhardt Lorentzen, er medunderskriver på et sådant læserbrev, i og med at hun jo som jeg førhen har nævnt, i P1Deabat 23/9 2009 (ikke online), hvori hun debatterede kriminalitet/uddannelse blandt unge af anden etnisk baggrund med Matrin Henriksen fra DF, sluttede udsendelsen af med at sige: “Du må også huske på, at mange af dem er mindre begavede!”. Men derfor kan de jo godt stemme alligevel!

  Like

  Kommentar af A.R. — 31 januar 2013 @ 06:44

 2. Problemerne bliver ikke løst, før vi går til væbnet modstand.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 31 januar 2013 @ 09:14


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: