Hodjanernes Blog

22 januar 2013

Frankreich befiehl, Wir folgen!

Filed under: Al Qaeda, Algier, Danmark, DF, EURABIA, Folketinget, Frankrig, Irak, Islamisering, Jihad, Libyen, Nazislam, Shariah, Terrorism, Våben — Tags: — Skjoldungen @ 14:27

“Den som ikke vil lære af historien – selv den nære – er tvunget til at gentage den”

Der er sørgeligt at skulle konstatere det, men vore politikere er en bloc blevet vanvittige. Selv ellers klarhjernede politikere som Søren Espersen og Morten Messerschmidt er gået fra snøvsen. Begge er grebet af en slags blodrus og hylder uden forbehold Frankrig, som denne gang har lagt sig i spidsen for endnu et afsindigt felttog. Et tog uden endestation og hvor sporet blot ender i en evig drejeskive langt ude i en gudsforladt ørken. Akkurat som i Irak, Afghanistan og  Libyen. De to herrer lader til at tro, at Frankrig indsætter militær i den hensigt at bekæmpe noget som af blåøjede naïvister kaldes ‘islamisme’. Men kun i fjerne lande. Det er åbenbart forbigået deres opmærksomhed, at samme Frankrig for fuldt udtræk er i færd med at oprette ‘islamistiske’ zoner – de såkaldte ZUS (Zone Urbaine Sensible) – rundt om alle større byer i det franske hjemland – og fortsat importerer muslimer én masse til landet, der i forvejen huser omkring ti millioner af slagsen!

Undskyldningen for nu igen at sende danske soldater i krig er den sædvanlige: de kalder det “nation-building“. Ak, ja – ligesom i Bosnien, Irak, Afghanistan og Libyen, ikke sandt…? – Forestillingen om, at man kan etablere en civilisation i et muslimsk land lever – uanfægtet af virkeligheden – videre i bedste velgående, men burde snarere optages i diagnoseregistret og berettige til et ophold på en lukket anstalt. Kendsgerningerne taler deres tydelige sprog: enten har man et militærdiktatur eller også har man islamisk demokrati, hvilket vil sige Sharia. Det sidste er en kende mere barbarisk end det første, men vi taler om ubetydelige nuancer.

Det ved de franske godt. Glem alt om “nation-building”, det handler om olie og gas! – Afledningsmanøvren med at bekæmpe ‘islamister’ er et skalkeskjul, som tjener til at lokke uvidende politikere fra enfoldige lande til at levere støtte. En militærjunta som i Algeriet og Mali er trods alt lidt mere medgørlig end langskæggede bavianer i natkjoler. Og det har altså virket, Danmark sender nu igen soldater ud for at blive slået ihjel for ingenting – bortset fra olieindustrien. Franskmændende er ikke dumme.

Legionen_66Og til oplysning for d’herrer Espersen & Messerschmidt – som råber “Vive la France!” – så er franskmændende ikke dummere end at de nødigt risikerer egne borgeres liv og lemmer. De sender nemlig Fremmedlegionen. Med denne har Frankrig et unikt instrument, som kan indsættes hvorsomhelst og til hvadsomhelst overalt på kloden – uden at skulle involvere hjemmehæren mere end godt er. Lad russere, tyskere, polakker, englændere, sydamerikanere o.s.v. – og danske – legionærer rage kastanierne ud af ilden – så forstyrrer det ikke midt i maden!

I skrivende stund er det så enheder fra 1er REC (1.er Régiment étranger de cavalerie) i Orange og fra 2e REP (2.eme Régiment étranger de parachutistes) i Calvi som burde være genstand for de to herrers hyldest. Og – hvis det går som det plejer – de danske soldater, som af et uvidende Folketing snart bliver inddraget i nok et udsigtsløst militært eventyr. Det ville give mere mening, at lade dem øve sig på at perfektionere turistattraktionen på Amalienborg Slotsplads. I modsat fald kan vore soldater meget passende klare sangstemmerne og sammen med mig istemme:

4 kommentarer »

  1. “det handler om olie og gas!”

    Jep, og hvad gør eussr? De lukker for a- og andre kraftværker, og bilder os ind, at de kan erstattes af vindmøller. I dag kan vi i Ingeniøren læse, at Danmark ikke længere kan forsyne sig selv med el, hvis det ikke blæser.

    Må Herren mildne luften for de klippede får.

    Like

    Kommentar af Børge — 22 januar 2013 @ 15:54

  2. Fremmedlegionen er min respekt for Frankrig,at mennesker melder sig friviligt for at føre krig for Frankrig det er stort.

    Like

    Kommentar af roehakker — 23 januar 2013 @ 02:44

  3. Nu var det jo en rød-socialistisk fransk regering der ville i krig, så Villy Søvndal sprang på vognen uden at tøve eller kny.
    Havde det derimod været en amerikansk republikans regering der havde startet præcist samme feltog med præcist samme formål,
    så skulle i have set Villy stå forrest og hyle op om menneskeretten om amerikansk krigsliderlighed.
    Når det så er sagt, så syntes jeg der er fint at man slagter et par terrorister rundt om ude verden. Herhjemme skal det skam nok komme før eller siden…

    Like

    Kommentar af Jacob Andersen — 24 januar 2013 @ 14:53

    • Jeg hørte i radioen, at Villy nu er begyndt at varme op til Syrien. Noget med det sædvanlige ævl om at hjælpe de stakkels, stakkels ofre for Assad. Idioten aner jo ikke en hujende fis om ‘oprørerne’ – en samling bindegale jihadister, der ikke er et hår bedre end Assads ditto. Nu er Iran og Hezbollah også i gang, men på modsat side af Villys venner, så det hele tegner jo yndigt. Men Syrien er jo gammelt fransk mandatområde, så lur mig om ikke fjolset i Elysee-palæet også snart sender Legionen ned for at hjælpe Villys venner….

      Og jeg er da enig i, at jo flere jihadister Legionen transmogriffer til martyrer, jo bedre. Men hvorfor besværet? – Overlader man dem til sig selv, er de såmænd udmærkede til at slagte hinanden uden vores mellemkomst. Ville man endelig slippe for mere vrøvl med “det arabiske forår”, så er metoden enkel: hiv stikket ud! – Hvilket ville sige, at man ophørte med at sende “udviklingshjælp” (læs: våben) til samtlige islamiske lande, trak alt vestlig personel hjem, incl. ingeniører, teknikere, eksperter o.s.v.., afbrød forsyningerne af fødevare, maskiner, el, teleudstyr og al anden teknologi. – Der ville gå en uge, og så ville hele molevitten klaske sammen som en punkteret ballon. Kort sagt: isolér dem og de er kaput! – Og skulle er alligevel komme et kvæk inde fra Barbaristan, så hurtigt ind med en passende styrke, spræng lortet til atomer og så ud igen! – Så kan de sidde i ørkenen og spekulere lidt over, om det mon ikke var på tide at kvitte islam og anamme lidt civilisation…

      Like

      Kommentar af Skjoldungen — 24 januar 2013 @ 15:48


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar