Hodjanernes Blog

3 januar 2013

Zenia – nu med taqiyya

Filed under: Bloggere, Censur, Danmark, Demokrati, Nazislam, Nyttig idiot, Politiken, Radikale, Stampisme, Taqiyya, Ytringsfrihed — Tags: — Skjoldungen @ 11:05

Dronningen af Censuren går i rette med Dronningen af Danmark.

zenia_kostSå er Zenia igen kommet op på kosteskaftet. Det har stået ubenyttet i et hjørne af barselsstuen, men er nu så sprængfyldt af iver, at hun under ridtet må holde fast i det med begge næver. Så fast at hun ikke har mulighed for at gribe i egen barm (som vist er optaget til anden side). Det ville ellers være på sin plads, når man læser hendes udfald mod Dronning Margrethe – altså ikke Vestager, men Regina. Denne har nemlig i sin nytårstale advaret mod tidens fodummelse og forfladigelse, specielt Fjæsbog og lignende tidsspilde. Og lige pludselig er Zenia – selv dronning, men af mørket – blevet tilhænger af såvel demokrati som ytringsfrihed! – Læs blot hendes Nytårstale i segmentets huspostil, das-bladet Samarbejds-Politiken:

Der var vægtige grund til at advare mod det politiske demokrati i 1800-tallet. Fuldkommen som der er grund til at advare mod mediernes demokratisering i dag. Men i dag vil de fleste være enige i, at den politiske demokratisering trods alt var at foretrække frem for enevældens ophøjede og lukkede politiske processer. Fuldkommen på samme vis som mediernes demokratisering er at foretrække frem for 1900-tallets eksklusive og lukkede medieprocesser. – Jeg mener grundlæggende, at den nye og mere åbne offentlighed er i almenvellets interesse. Jeg tror på demokratisering som en løbende proces. Jeg er begejstret for den demokratisering af medier og dagsordener, som blogosfæren og de sociale medier har skabt. – Uanset hvad dronningen siger.

Hvoraf man tvangfrit kan slutte, at Zenia har været til Nytårsgudstjeneste i Christianskirken. Og holdt ørerne stive under imam Naveed Baig’s blændende opvisning i Taqiyya. Det har ikke været spildte Allah’s ord på Balle-Lars … øh … Dronningen af Den Politisk Korrekte Enevælde.

4 kommentarer »

 1. I forlængelse af Skjoldungens hentydninger til Naveed Baigs muslimske løgnetradition Taqiyya kan jeg fortælle, at jeg har sendt følgende til Flemming Pless og JydskeVestkysten:

  Nytårsgudstjenesten fra DR-kirken blev en pinlig oplevelse.
  Sognepræst Flemming Pless er en skamplet på præstestanden. Han forklarer, at de fremmede gæster, han inviterer til at deltage, er gode mennesker. Inden er han dog blevet gjort bekendt med imamen Naveed Baigs meritter, som skulle udelukke enhver adgang til repræsentation i en folkekirke. Pless afviser alle fordømmelser af manden, der ellers inviterer og tolker en anden rabiat imam, der prædiker had og mord på os, både kristne og jøder.

  Københavns biskop, der ligesom forgængeren er meget islam-imødekommende, burde som Pless smides ud af kirken som frafaldne, der ikke længere husker deres præsteløfte. Islam er kirkens hovedfjende!

  Men hvad sagde imamen denne aften?

  “Mangfoldighed anerkendes og forklares i Islam.” Mens han udtaler ordene, turer hans trosfæller overalt i de muslimske lande rundt og dræber kristne og jøder. Man brænder kirker ned over hovedet på menighederne i et blindt raseri, idet man ikke tolererer folk, der ikke anerkender deres falske profet, Muhammed. Lignende terror foregår i Sverige, England, Holland og Frankrig bl.a.

  Han fortsætter:

  “Det er de samme medmenneskelige dynamikker og impulser der driver os. Vi ønsker alle sammen fred, harmoni og velvære. Vi ønsker det bedste for os selv, vores børn og deres fremtid. Vi føler alle sammen kærlighed, glæde og håb, ligesom vi også føler vrede, angst, frygt og magtesløshed. Disse følelser deler vi med hinanden som Adams børn.”

  Der er noget, der tyder på, at han ikke selv kender sin religion – eller måske siger han sådan noget, netop fordi han kender den. I islam er der nemlig en paragraf, der siger, at hvis det kan tjene muslimernes sag, så skal de lyve for fjenden. Det er “taqija”, som bruges overalt i Vesten, som de er ved at erobre.

  Efter denne nytårsgudstjeneste sidder der sikkert et par mio. danskere, der nu mener, at muslimerne er da rare og medgørlige folk, som vi har gjort uret gennem tiderne. Dette syn kan kun opstå, hvis man ellers ikke ved noget om islam.

  Andre udtalelser fra Baig: “Danske muslimer er en naturlig del af det danske samfund.” … “Som Danmarks største minoritetsreligion har muslimer også en pligt til netop at gøre dette fødeland og hjem til et sikker[t], fredelig[t] og velhavende sted for alle. Det kan der ikke være to meninger om.” … “Vi har brug for en ny dagsorden i Danmark.” … “Nærvær, kærlighed, barmhjertighed og ømhed for den anden. Det er vejen frem.”

  Muslimer bliver aldrig en naturlig del i noget som helst vestligt samfund! Trangen til at gøre det til et sikkert sted kunne de ellers roligt begynde at øve sig i. Så længe, man ikke kan færdes på gader og i S-tog uden at blive overfaldet, jøder ikke kan gå ud uden at være i livsfare, kvinder må frygte voldtægt, så længe bidrager Det Radikale Venstres gæster ikke til noget godt i Danmark.

  Baig har dog helt ret i, at vi har brug for en ny dagsorden i Danmark. Det er bare hverken hans eller Vestagers dagsorden, der skal gennemføres.

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 3 januar 2013 @ 11:31

 2. Vil det sige, at Zenia går ind for Hodjanerne m.fl.? 🙂

  Like

  Kommentar af Hodja — 3 januar 2013 @ 13:16

  • Ja, så afgjort! – Hun har også taget ved lære af salig Simon Spies, som mente at dårlig omtale var bedre end ingen omtale. Og selv om vi aldrig omtaler nogen dårligt, så er vi dog flittige til at citere Zenia – hvilket vel kommer ud på det samme….

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 4 januar 2013 @ 00:04

 3. Nu ved vi jo allesammen, at Zinke geStampo jo hverken er klog eller køn men blot blondine, så Zinke fatter bare ikke selv hvad hun udgyder, hun kender ikke ordet taqiyya eller for den sags skyld så mega mangfoldige andre ord, faktisk kan hun ikke andre ord en racisme og det Oprober tyskefeltmadrassan…øh, Zinke så helt tiden oppe på politistationen, fordi politiet der skal tage hende alvorligt, stakkels politi og os andre!

  Like

  Kommentar af li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 3 januar 2013 @ 14:05


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: