Hodjanernes Blog

30 december 2012

Nytårsgudstjenesten i DanMarx Radio…

Filed under: Politik — Skjoldungen @ 15:42

Ti minutter inde i det ny år vil DDR lade had-prædikanten Naveed Baig forkynde sit glade budskab – fra en kirke!

NaveedBaigFra DDR’s programoversigtNytårsaften i DR Kirken fejres i fællesskabets og samhørighedens ånd. Når gudstjenesten er slut, vil imam Naveed Baig, den buddhistiske nonne Ani Tenzin og overrabbiner Bent Melchior overbringe nytårshilsner til menigheden i Christians Kirke og til seerne. Københavns biskop, Peter Skov-Jakobsen, er prædikant, Lone Hertz læser indgangsbøn, Bent Fabricius-Bjerre sætter sig til flyglet, Rasmus Lyberth synger, Henrik Goldschmidt spiller obo, og det hele bindes sammen af sognepræsten i Christians Kirke, Flemming Pless.

Herefter vil menigheden koste kvindfolkene udenfor, falde på knæ og albuer, knalde panden i dørken og intonere (uden musikledsagelse!):

Vær velkommen, Allahs år,
og velkommen Jihad!
Denne nat, vil vi dyrke vort had,
og voldta’og myrde de vantro på rad.
Allah-hu-akbar og velkommen her!

Og hvem er så denne Naveed Baig? – Jo, ifølge Wiki-Ateist er han  kendt for at mene, at der skal være dødsstraf til ulydige muslimer, og at de danskere som i 2006 tegnede hr. Mohammed, skal dræbes. Han forbyder muslimske piger at gifte sig med ikke-muslimer og han er et fremtrædende medlem af Minhaj ul-Quran, hvis nøgleområde er at fremme globalt islamisk overherredømme. Når han er færdig med at udsende sit glade budskab til DDR’s tittelyttere, glæder han sig til at studere på Markfield Institute of Higher Education i Leicester i Storbritannien. Denne “undervisningsinstitution” er sidste skud på stammen hos den europæiske hovedcentral af den ekstremistiske bevægelse Jamaat-e-Islami. Leicester-centrets direktør, Khursid Ahmad, repræsenterer Jamaat-e-Islami i senatet i den pakistanske North West Frontier provins. Her gør bevægelsen sit bedste for at skabe forhold a la Afghanistan under Taleban. Det var fra centret i Leicester, at man i sin tid fik gjort Salman Rushdies roman “De sataniske vers” til en sag i Vesten. En fawa om at dræbe Samnan Rushdie, som den dag i dag står ved magt.

Vi har tidligere omtalt DDR-prædikanten og ligeledes har Uriasposten haft ham under luppen. Så mon ikke Folkekirken efter den omgang taqiiya kan imødese en ny bølge af udmeldelser – hvis der da overhovedet er flere kristne tilbage…?

Udmeldelse af Folkekirken kan ske pr. mail HER og Tvangslicensen kan afmeldes HER.

13 kommentarer »

 1. Forbyd Islam i Danmark. Der er belæg nok til at forbyde Islam,Islam udbredes af Imamer så selv retarderede analfabeter kan lære at Islam hersker med vold mod svineædere og jøder,Danskerne bør ikke tolerere Islam indenfor landets grænser.

  Like

  Kommentar af roehakker — 30 december 2012 @ 15:57

  • Ærede Roehakker (en aktivitet der giver ilt og omtanke til udøveren)

   Den der med at forbyde islam, tror jeg ikke, du har tænkt meget over.

   Like

   Kommentar af Børge — 30 december 2012 @ 16:23

 2. Kan vi dog ikke få en regering på et tidspunkt, der vil privatisere DR.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 30 december 2012 @ 17:22

 3. “Kære” biskop i København.
  Vedrørende nytårsgudstjenesten i DR.
  De er som Deres forgænger stor tilhænger af islams indtog i Danmark.
  Der er bare et par ting, De ikke lige har taget i betragtning.
  Islam er ikke nogen religion. Islam er politik på nøjagtig samme stade som nazismen.
  Formålet og metoderne, der anvendes, er identiske.
  Islam og koranen er det største falsum, verden endnu har set.
  “Profeten” er at tælle blandt de værste forbrydere, vi har kendt.
  Myrderierne under nazismen ophørte med Hitlers død og Tysklands overgivelse.
  Myrderierne under islam fortsatte efter Muhammeds død, og de er i dag så talrige som nogensinde.
  Der er biskopper, der mener, at Allah og Gud er den samme gud! Heri tager De fejl, hr. biskop.
  Allah er Satan.
  Enhver, der kan sige tre sammenhængende, positive ord om islam, er allerede konverteret til islam.
  Jeg henregner både Dem og Deres forgænger og andre kolleger til imamernes vanhellige flok.
  Kristus har De ved Deres holdninger fornægtet.
  Hvordan?
  I Deres trosbekendelse omtales Jesus som Guds søn. Det er det, vi tror.
  Gud lod sin søn gå gennem alle lidelser som menneske inklusive den nedværdigende død på korset.
  Hvis De har ret i, at Gud og Allah er den samme, betyder det, at Gud 600 år efter korsfæstelsen af sin søn finder ud af, at Jesus alligevel var et for vattet skvat, hvorfor han sender en ny.
  Det skulle så være landevejsrøveren, pædofilen, sexgalningen, kristenslagteren og voldtægtsmanden for de dræbtes kvinder.
  Lyder det som den Gud, vi bekender os til?
  Muhammed er slangen, og hans efterfølgere af troende er kun troende for at redde livet fra halalslagtningen. Intet muslimsk samfund er nogensinde opstået på frivillig basis. Man har altid kun haft valget mellem at antage troen eller blive dræbt. Det samme sker i hele den frie verden i dag, fordi vi har medløbere som Dem, hr. bisp.
  Mellem islam og alle former for kulturlande kan der kun være krig. Det siger koranen også.
  Hvis ikke islam overvindes, opnår vi Helvede på jorden snart, hvor intet menneske kan leve i tryghed – og specielt ikke kvinderne.
  Husk venligst næste gang, De fremsiger trosbekendelsen, at meningen med ordlyden er:
  Vi forsager Muhammed og Allahs gerninger,
  vi tror på…
  Har De behov for en møllesten, hr. biskop.

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 30 december 2012 @ 22:26

  • Bravo Poul Berg.

   Så er der alligevel kristne der kan sparke røv. Well done 🙂

   Venligs hilsen, en ateist.

   Like

   Kommentar af Santor — 31 december 2012 @ 07:08

 4. Naveed Baig tager de naive bagi!

  Like

  Kommentar af A.R. — 31 december 2012 @ 05:35

 5. Hvad hedder biskoppen. der er så mange. ?

  Er de da alle enige om dette kirkelige foræderi 😕

  Like

  Kommentar af S. P — 31 december 2012 @ 12:40

  • Hvad med DR’s forræderi?
   Var det ikke på tide, at man der fik nogen chefer, der ikke
   lod sig spænde for propagandavognen?

   falkeøje

   Like

   Kommentar af falkeøje — 31 december 2012 @ 13:01

 6. Tak til Børge for dit vid omkring roehakning.
  Mit håb er at Islam forbydes i Danmark,der er ingen ønsker for andre lande,Danmark er et kongerige der har eksisteret i 1000 år og det vil kongeriget sikkert også bestå fremad,medmindre at Islam skal dominere Danmark,godt nytår til de Danskere der værner om Danmark.

  Like

  Kommentar af roehakker — 31 december 2012 @ 18:02

 7. Jeg så lidt af starten, men så blev der lukket af værtinden, da hun ikke var til gudstjeneste.
  Jeg opnåede dog at høre, at man sang nærmere gud til dig.
  Vi har alle hørt, at den sang de, da Titanic gik ned i 1912.
  Den melodi passer til situationen, når kirken overlades til en muslim, en islamist efter jeres beskrivelse.

  Like

  Kommentar af Britta — 1 januar 2013 @ 09:26

 8. Nytårsgudstjenesten fra DR-kirken blev en pinlig oplevelse.
  Sognepræst Flemming Pless er en skamplet på præstestanden. Han forklarer, at de fremmede gæster, han inviterer til at deltage, er gode mennesker. Inden er han dog blevet gjort bekendt med imamen Naveed Baigs meritter, som skulle udelukke enhver adgang til repræsentation i en folkekirke. Pless afviser alle fordømmelser af manden, der ellers inviterer og tolker en anden rabiat imam, der prædiker had og mord på os, både kristne og jøder.

  Københavns biskop, der ligesom forgængeren er meget islam-imødekommende, burde som Pless smides ud af kirken som frafaldne, der ikke længere husker deres præsteløfte. Islam er kirkens hovedfjende!

  Men hvad sagde imamen denne aften?

  “Mangfoldighed anerkendes og forklares i Islam.” Mens han udtaler ordene, turer hans trosfæller overalt i de muslimske lande rundt og dræber kristne og jøder. Man brænder kirker ned over hovedet på menighederne i et blindt raseri, idet man ikke tolererer folk, der ikke anerkender deres falske profet, Muhammed. Lignende terror foregår i Sverige, England, Holland og Frankrig bl.a.

  Han fortsætter:

  “Det er de samme medmenneskelige dynamikker og impulser der driver os. Vi ønsker alle sammen fred, harmoni og velvære. Vi ønsker det bedste for os selv, vores børn og deres fremtid. Vi føler alle sammen kærlighed, glæde og håb, ligesom vi også føler vrede, angst, frygt og magtesløshed. Disse følelser deler vi med hinanden som Adams børn.”

  Der er noget, der tyder på, at han ikke selv kender sin religion – eller måske siger han sådan noget, netop fordi han kender den. I islam er der nemlig en paragraf, der siger, at hvis det kan tjene muslimernes sag, så skal de lyve for fjenden. Det er “taqija”, som bruges overalt i Vesten, som de er ved at erobre.

  Efter denne nytårsgudstjeneste sidder der sikkert et par mio. danskere, der nu mener, at muslimerne er da rare og medgørlige folk, som vi har gjort uret gennem tiderne. Dette syn kan kun opstå, hvis man ellers ikke ved noget om islam.

  Andre udtalelser fra Baig: “Danske muslimer er en naturlig del af det danske samfund.” … “Som Danmarks største minoritetsreligion har muslimer også en pligt til netop at gøre dette fødeland og hjem til et sikker[t], fredelig[t] og velhavende sted for alle. Det kan der ikke være to meninger om.” … “Vi har brug for en ny dagsorden i Danmark.” … “Nærvær, kærlighed, barmhjertighed og ømhed for den anden. Det er vejen frem.”

  Muslimer bliver aldrig en naturlig del i noget som helst vestligt samfund! Trangen til at gøre det til et sikkert sted kunne de ellers roligt begynde at øve sig i. Så længe, man ikke kan færdes på gader og i S-tog uden at blive overfaldet, jøder ikke kan gå ud uden at være i livsfare, kvinder må frygte voldtægt, så længe bidrager Det Radikale Venstres gæster ikke til noget godt i Danmark.

  Baig har dog helt ret i, at vi har brug for en ny dagsorden i Danmark. Det er bare hverken hans eller Vestagers dagsorden, der skal gennemføres.

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 3 januar 2013 @ 02:54

  • Ovenstående tekst har jeg sendt til Flemming Pless, sognepræsten i Kristians Kirke, hvortil han svarer:

   Kære Poul
   Tak for din ligefremme meddelelse. Selvom jeg ikke er enig med dig i dine synspunkter, vil jeg gerne takke dig for at du lægger dine synspunkter frem åbent. Det er i fin tradition med det demokratiske samfund, vi begge ønsker at værne om.

   Mange hilsner i Jesus Kristus

   Flemming

   Like

   Kommentar af Poul Berg — 3 januar 2013 @ 02:59

 9. Poul Berg

  Våbnenes dagsorden bliver det!
  Flemming Pless forduftede også hurtigt ovre fra Uriasposten, da vi lagde lidt for meget fakta på bordet!

  Like

  Kommentar af A.R. — 3 januar 2013 @ 06:24


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: