Hodjanernes Blog

29 december 2012

To interviews med en af de bedste kommentatorer

Det drejer sig om Fox News Charles Krauthammer

Første video handler om to emner, USAs energiforsyning og det arabiske forår og Irans forsøg på at skaffe sig en abombe:

(Keystone var et projekt, som Canada foreslog Obama : at etablere en stor olie-ledning fra Canada til Texas, så USA kunne købe canadisk olie, frem for olie fra Hugo Chaves og Saudibarbarien.
Obama var ikke interesseret , officielt pga miljøproblemer. )

Den anden video handler om USAs økonomi og de mulige “over the Cliff” konsekvenser.
Hvis USA overskrider 1 Januar uden af aftale mellem demokraterne og republikanerne om hvad der skal ske med den amerikanske økonomi, træder en række barske økonomiske begrænsninger automatisk på plads.

Krauthammer tror ikke at Obama er interesseret i at nå en sådan aftale

2 kommentarer »

 1. Tak Trumfes for de fine videoer. Krauthammer er fremragende. Hvorfor fremhæves han aldrig i dansk TV, f.eks. Deadline?. På grund af Fox News tilknytningen?

  Herlig mimik af Ezra Levant. “Jamen de er jo kloge!,” siger han. Den var god. Den globale opvarmning er en undskyldning for venstrefløjens politik på alle områder. Man fik smadret kulindustrien i USA og gør sig endnu mere afhængig af arabisk olie frem for det uafhængighedsskabende og opvarmningsneutrale atomkraft. Om Iran! Israel ska have en ‘Iron Clad’ garanti fra Obama, for ikke selv at angribe Iran, hvem tror på en sådan garanti med de enorme fejltagelser denne ‘O-katastrofe’ til stadighed excellerer i.

  Obamas løben op af trappen – og ned igen – til Air Force One er direkte kvalmende, fordi det er så iscenesat – ‘en mand i tempo og med stor beslutsomhed’ BAHHH. Hvordan mon det kan være at ‘store ledere’ skal tæske rundt som tosser i træningstøj, og helst med TV-kameraerne kørende, for at bevise de er i topform og potente? Cameron, Fogh i sin tid, Bush, Putin og i den seneste reportage vistes fiaskoen Palme spurtløbe.

  Like

  Kommentar af synopsisolsen — 29 december 2012 @ 18:05

  • Hej synopsis-olsen

   Jeg tror du har 100% ret i at det er tilknytningen til Fox news – og så selvfølgelig også det faktum at Krauthammer ved , hvad han snakker om, der gør at DR/TV2 hellere vil brække en arm end vise hans normalt meget præcise analyser.
   Jeg er også enig med dig i dine 2 næste punkter 🙂 – vi er så enige at man skulle tro, vi var ansat i DR … 🙂

   med venlig hilsen
   TrumfEs

   Like

   Kommentar af TrumfEs — 29 december 2012 @ 21:00


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: