Hodjanernes Blog

18 december 2012

Interview med Marine Le Pen

Filed under: Bloggere, Jernhesten — Jernhesten @ 00:00

3 kommentarer »

 1. Jeg er jo ellers ingen tilhænger for at diskutere med muhammedanske indtrængere. Snarere skulle man spørge dem: ‘Hvad laver du her? Hvorfor er du ikke i dit eget land?’ Og det så tit, til de holder kæft – det fungerer faktisk, efter mine erfaringer. Ellers accepterer man stilletiende deres ikke efterspurgte tilstedeværelse og begiver sig ud på ideologisk glatis. Og endelig er vi jo slet ikke interesseret i deres anliggender, som de dermed prøver at påføre os.

  Men én ting jeg så forleden syntes jeg var godt. I en artikel skrevet af en forhenværende muhammedaner fra Nordafrika stod der, ifølge meningen: Islam kan man ikke pille fra hinanden og vælge det man ‘gider’ – den kommer altid som fuldstændig kit, med alt det indebærer.

  Ja, det er nok rigtigt. Det er en tanke man burde huske, og den kan godt bruges ved interne diskussioner. For med muhammedanere diskuterer man jo ikke.

  Like

  Kommentar af Michael Laudahn — 18 december 2012 @ 04:53

 2. Intervieweren prøvede hele tiden at skære hende af, men heldigvis lader hun sig ikke anfægte. Selv forsøget på at sidestille hende med hendes far glippede. Hun gled let og elegant af på alle nazi og racisme fælderne 🙂

  Like

  Kommentar af Santor — 18 december 2012 @ 15:25

 3. Lagde i mærke til interviewerens udstråling? En fjendtlig, selvfed-“Jeg er bedre end dig og siger i øvrigt ikke, hvad jeg mener, men hvad der lønner sig bedst”-attitude. En attitude jeg flere gange har mødt hos herboende muslimer.
  Marine håndterede hende godt (så kun første halvdel)

  @1 Michael Laudahn:

  “Jeg er jo ellers ingen tilhænger for at diskutere med muhammedanske indtrængere. Snarere skulle man spørge dem: ‘Hvad laver du her? Hvorfor er du ikke i dit eget land?’ Og det så tit, til de holder kæft – det fungerer faktisk, efter mine erfaringer. Ellers accepterer man stilletiende deres ikke efterspurgte tilstedeværelse og begiver sig ud på ideologisk glatis. Og endelig er vi jo slet ikke interesseret i deres anliggender, som de dermed prøver at påføre os.”

  Enig.

  Like

  Kommentar af Agricola — 19 december 2012 @ 16:46


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: