Hodjanernes Blog

18 december 2012

Gestampo lider nederlag i Aarhus!

Filed under: Danmark, Enkeltstående tilfælde, Nazislam, Stampisme, Ytringsfrihed — Tags: — Skjoldungen @ 16:13

Firoozeh Bazrafkan frifundet for overtrædelse af §266b.

Firo-KoranburnSappho skriver: “Firoozeh Bazrafkan blev i dag højst overraskende frikendt for sigtelsen for at have overtrådtidømt af §266b – den såkaldte racismeparagraf. – Den tilsendte bøde skyldtes en artikel på jp.dk, hvor hun bl.a. skrev følgende:

“…jeg er meget overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening som dansk-iraner, at der er tale om en defekt, menneskefjendsk kultur – hvis det overhovedet er kultur? Men man kan sige, jeg mener, at der er tale om en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.”

Firoozeh havde i første omgang nægtet at betale den bøde på  8000 kroner, som Østjyllands Politi havde sendt hende. Derfor kom sagen for Aarhus Ret i torsdags. Her fremhævede Firoozehs forsvarer, at Firoozeh Bazrafkans blogindlæg alene var en happening for at udstille det vilkårlige i paragraf 266b og ikke et personangreb på muslimske mænd. Desuden fremhævede forsvareren, at kunstnerens virke var en kritik af den iranske paragraf 220, der giver fædre og bedstefædre i Iran lov til at begå vold og mord på deres børn og børnebørn, uden at de bliver straffet for mord. Argumentationen gjorde åbenbart indtryk på dommerne.”

I skrivende stund foreligger der ikke oplysninger om, hvorvidt sindelagspolitiet – Gestampo – Zenia eller andre stampister vil kære afgørelsen til Landsretten. Men Lars Hedegaard udtaler “Er frifindelsen udtryk for en kovending i de danske domstoles praksis i sådanne sager? Eller har retten i Aarhus lagt vægt på specielle omstændigheder, der gælder i Firoozehs sag, men som de tidligere dømte i tilsvarende sager altså ikke har kunnet påberåbe sig? – Vil denne frikendelse få præcedensvirkninger for kommende sager, herunder anklagemyndighedens tilskydelse til at komme efter andre danskere. Alt dette ved vi foreløbigt intet om, men det er klart, at denne dom vil blive nøje studeret – også af Trykkefrihedsselskabet.”

4 kommentarer »

 1. Mon ikke hendes baggrund spiller en stor rolle i frifindelsen?

  Like

  Kommentar af Britta — 18 december 2012 @ 17:56

  • Jo, så absolut. Samt at hun er kvinde. Uriasposten har fået fat i dommen, og i præmisserne for frifindelsen nævnes dette forhold direkte: Tiltalte har fremhævet sin egen etniske baggrund, og det må lægges til grund, at tiltalte med sit indlæg har ønsket at bidrage til en samfundsmæssig debat om det menneskesyn, og særligt kvindesyn, som et muslimsk samfund, der bekender sig til Koranen, bygger på.. – Med andre ord: havde en dansk mand sagt det samme, var hammeren faldet.

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 18 december 2012 @ 19:32

   • Jeg har nu læst Uriasposten, og det er helt utroligt. Jeg tænkte at det var en ikke udtalt/skrevet præmis. Kunne ikke drømme om, at dommeren ligefrem skriver det. Juridisk galehus!!!

    Like

    Kommentar af Britta — 18 december 2012 @ 20:34

   • Skoggerlatteren må runge i de muslimske miljøer i Danmark, mens DF’ere skriver om sejr, takker og fester.

    ,FB fik jo bevist, hvad hun var ude efter, nemlig at en etnisk iransk kvinde kan tillade sig mere end en etnisk dansk mand . Hvorefter hun krammede dommeren og er helt oppe i skyerne.

    Heldigvis er der danske mænd, der også tænker med hovedet og de får en hård tørn, når de skal have squeezed alle dem ud, der lever og ånder for at redde de muslimske kvinder (som griner ad dem).

    Like

    Kommentar af Maria — 19 december 2012 @ 08:25


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: