Hodjanernes Blog

14 december 2012

Zenzation: Zenia zpotter izlam !

Filed under: Apostasi, Bloggere, Danmark, Højrefløjen, Stampisme, Ytringsfrihed — Tags: — Skjoldungen @ 22:41

Hån, spot og latterliggørelse, galdesprudlende sarkasme, svovlsydende ironi og skældsord mod dem, der skærer kønsdele af kvinder…

ZeniaStampeZenia er på banen igen! – I venindepostillen Samarbejds-Politiken betror hun abonninerne, at årsagen til at vi nu i måneder har måttet henslæbe vore usle liv i en humorforladt, suicidalakrobatisk grød af gabende kedsomhed, henvist til de få stunder af munterhed som dilettanterne udi ufrivillig komik, badutspring og uhæmmet krampegråd har kunnet aftvinge os, er … Ta-daaaa: hun har født et menneskebarn!  –   Og vi, som troede hun havde ladt os i stikken med, hvad vi nu selv kunne finde af lavkomiske figurer i looniesfæren…

Nej, – ikke alene er Zenia blevet menneskelig, hun er – hold nu fast! – blevet sig fornuften mægtig! – Og selv om hun derved berøver os – og det ganske, danske lands befolkning – de næsten daglige anfald af latterkramper, så vil vi herfra ønske hende så hjerteligt velkommen til virkeligheden! – Hendes debut-klumme som islamofob vil vi derfor citere her, og den er lige i øjet! – Så fremragende skrevet, at vi har en mistanke om, at Zenia er konverteret fra Stampismen til Hodjanismen og – hvem ved? – sigter mod en karriere som skribent her på bloggen! – Læs selv:

“Jeg kan huske, at jeg har set et gammelt fotografi fra Mali, hvor menstruerende kvinder sidder i en slags reservat i landsbyen. Så vidt jeg husker, måtte de ikke komme ud og risikere at smitte andre mennesker med den farlige menstruerende ånd (eller noget i den stil). – Den tradition vil de fleste af os i dag nok anse som lidt særpræget og et brud på basale rettigheder. Men i Danmark 2012 har man altså stadig mulighed for at henvise kvinden til sin plads i hjemmet med ammeindlæg og engangsvaskeklude som de primære samtalepartnere. Uanset hvilken indhold og retning debatten i øvrigt har. –  Det forekommer tilsyneladende attraktivt at fremstille en kvindelig moddebattør som et svagt og forsvarsløst væsen, der med søvnunderskud og mælkepletter på trøjen skubber en barnevogn gennem snedriverne. Man skærer så at sige nosserne af kvinden og reducerer hende til en forsagt viol med spag hjemmestemme. Således er i hvert fald forsøget. “

TILLYKKE OG VELKOMMEN, KÆRE ZENIA – VI GLÆDER OS PÅ DINE OG DIT BARNS VEGNE!

16 kommentarer »

 1. Kære Skjoldungen.
  Nu har jeg læst din melding, og jeg har også haft åbnet for avisbloggen, der henvises til.
  Jeg kan ikke finde et eneste sted, du kan hænge din glæde op på.
  Ikke ét sted kritiserer hun islam. Hvor du finder noget om det med beskæring af kvindestammen, ved jeg ikke.
  Det, jeg får ud af det hele, er, at hun harcelerer over dem, der under hendes graviditet har kastet sig over hende selv. Hun har følt sig behandlet som de menstruerende kvinder i Mali – sat udenfor som en man bliver uren af at opholde sig sammen med.
  Enhver kan blive moralsk/psykisk/etisk/politisk uren af at opholde sig i nærheden af Stampe, hvad enten hun er gravid eller ej, og det døjer hun med at indse. Det vil også kræve en vis indsigt i islam, som hun absolut ikke har tilegnet sig endnu, så dine forventninger om, at hun bliver Hodjagianer, skal du ikke forvente at få indfriet. Hun er stadig den samme, nu bare i halvanden udgave.
  Hvis du i al diskretion vil give mig din private email adresse, kunne jeg have lyst til at sende dig et billede af ovennævnte dame i en meget speciel situation, som jeg tror, du ville sætte pris på.

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 15 december 2012 @ 00:56

  • Det er vel i den sidste sætning, at du skal tænke på hunkønnet blandt hendes yndlingssegment. Og i Mali ved vi jo alle sammen godt hvordan det går for sig, for selv Affaldspressen og Møgspredningsmedierne beretter jo derom.

   Like

   Kommentar af A.R. — 15 december 2012 @ 06:44

 2. Godt at Poul har sin fornuft i behold, for NU var jeg ellers LIGE begyndt at tro på seriøse Dommedagsvarsler! 😉

  Like

  Kommentar af Anders Peter Johnsen — 15 december 2012 @ 02:46

 3. ER det ikke lidt skræmmende med hendes lille barn?
  Nu kan hun helt opdrage et uskyldigt barn i radikalt idioti.

  Like

  Kommentar af Morten Dreyer, Dragør — 15 december 2012 @ 09:40

 4. Uanset at en enkelt tåbe måske kan blive omvendt, så har de inviteret så mange nassende barbarer hertil, at Danmark under alle forhold vil gå til grunde. I øvrigt tror jeg, at hvad som helst, der kan tolkes som om, der var kommet ilt nok ind på Hoppeborgen til bare en eneste fornuftig tanke, vil være spin.

  Like

  Kommentar af Børge — 15 december 2012 @ 09:54

 5. Ja. Kvinders vilkår i Mali minder til forveksling om kvinders vilkår i Danmark.

  Like

  Kommentar af JensF — 15 december 2012 @ 12:15

 6. Zenia Stampe er forrykt og det ændre hun nok ikke på ,det der er ændret er moderens forsvar for sit afkom og det giver hun udtryk for.

  Like

  Kommentar af roehakker — 15 december 2012 @ 16:42

 7. Poul Berg og Anders Peter Johnsen, – spis nu brød til, folkens! – Det er da muligt, at jeg har strakt ironien lige lovlig langt – selvfølgelig har Zenia ikke ændret mening. Jeg har blot moret mig over det finurlige i at det hun citeres for, passer som fod i hose på hendes æælzzzkede muslimer. Skudt sig selv i foden, med andre ord. Desuden har jeg hygget mig med tanken om, at nogle radigale tosser – der jo pr. definition ikke fatter ironi – har været her inde og set, at vi roser Zenia – quelle horreur

  Og hvad barnet angår, er der jo klart nok tale om en jomfrufødsel. Det er fortilfælde. Også dette lille barn er udset til at frelse verden. Honi soit qui mal y pense.

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 15 december 2012 @ 16:57

 8. Kvinders vilkår i Mali kan jo overhovedet ikke sammenlignes med ditto i Danmark.

  Like

  Kommentar af Ida H — 15 december 2012 @ 18:06

  • Det er kun et spørgsmål om tid. Så vil Danske kvinder være udsat for nøjagtigt de samme fortrædeligheder som deres islamisk-afrikanske søstre 🙂

   Like

   Kommentar af Santor — 15 december 2012 @ 18:46

   • Ellet et spørgsmål om socialkonstruktivistisk italesættelse 😉

    Like

    Kommentar af Hr. Naturli' — 15 december 2012 @ 21:36

   • og ikke at forglemme hvad der sker i UK, hvor mange små piger måske ville ønske sig at være i Mali
    læs også denne artikel fra Kitman TV featured, grooming » The Times – Full Article series into Asian Paedophile Grooming in South Yorkshire” og hvad gør det Engelsk politi det samme som vore gør intet de anklager de små stakkels piger for at være skyldige i at blive voldtaget og blive brugt som sex-slave af muslimske mænd, og lur mig om dette snart kommer til lille danevang og lur mig om ikke vore politi vil vende det blinde øje til og at vore politiker vil hævde at det har de lært i danevang eller skulle jeg sige ex-danevang

    Like

    Kommentar af chanah — 16 december 2012 @ 14:11

 9. Naturligvis var der tale om ironi. Mon ikke du ligesom jeg har spekuleret lidt over hvordan Zenia havde reageret, hvis påtalen af hvordan Mali`s kvinder bliver behandlet var blevet fremført af f.eks. os her på bloggen. Så ville vi snart være blevet hvirvlet ind i en hed debat om helt legitime kulturelle forskelligheder. Men nu har den engagerede globalist kastet sig ud i en diskussion om retten til at amme ved pølsevognen, i baren på diskoteket og iøvrigt til ethvert tidspunkt på hvilket hendes nyfødte barn måtte sende længselsfulde sultne øjne på hendes bryster. Mærkeligt pigebarn. Fra universel multikulturalisme til et skonummer så småt at det vil passe til barnets sokker. Mon også kysen passer?

  Like

  Kommentar af EH — 15 december 2012 @ 19:23

 10. Jeg vil tro, at hun allerede har fået barnet skrevet ind på en privatskole, hvor hendes yndlingsindvandrer er fraværende.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 15 december 2012 @ 20:43

  • Det må vel være Carolineskolen (den jødiske skole) eller Atheneskolen (Mentiqaskole) i Søborg!

   Like

   Kommentar af A.R. — 16 december 2012 @ 06:01

 11. Denne bundlave intelligente! Zinke geStampo fatter intet. Hun forbliver en latterlig ammehjerne, hvor ikke bare hormonerne blokere for ilt tilførelsen til hjernen, men en kronisk iltmangel til hjernen i årevis, har gjort denne Radigale Zinke til landet mest enfoldige skabning, som ikke fatter de stakkels mali menstruerendes kvinders status som netop den ideologien islam vil indføre bare med mere tvangs isolation af kvinder, når Zinke geStampo har fået importeret nok af blodrus…øh, bløde i bolden muhammedaner.
  Men så langt rækker Zinkens tanker altså ikke.
  Hun tror bare man elsker sin fjende..øh, hele verden, så vil bødlen elske sit offer!
  Stakkels Zinkes barn, det kan ikke engang komme hjem til sin mor og fortælle om de sædvanlige daglige muhammedaner mishandlinger af vantro, fordi så vil stikker kvinden Zinke geStampo sikkert anmelde sit eget afkom. Stakkels barn.

  Like

  Kommentar af li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 17 december 2012 @ 00:23


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: