Hodjanernes Blog

13 december 2012

Har du lyst til at brænde Christians Hoppeborg af…?

Så skal du bare sige til DOM, at du er venstre-radikal og blot tilkendegiver din mening.

For så omtaler De Obsolete Medier (DOM) det ikke, hvilket betyder at befolkningen ikke skræmmes. Så er du frikendt!

hoppeborgen_i_brandDas-bladet Samarbejds-Politiken er ellevild af henrykkelse: “Fem personer frifindes i Københavns Byret for terrorvirksomhed, og to dømmes for almindelig brandstiftelse. De fem kommer fra det venstreekstremistiske miljø. De har været tiltalt for en lang række brandangreb mod politiet, mod banker og pelsvirksomheder og mod den græske ambassade. Gruppen havde ifølge anklageren været med at forberede attentater mod blandt andet flere ministerier, mod Livgarden, frikirken Faderhuset og mod Mærskrederiet. […] De fem har under terrorsagen nægtet sig skyldige i den alvorlige anklage om terrorvirksomhed, men fire af dem har erkendt et af forholdene, et forsøg på at sætte Politiskolen i Brøndby i brand.

Det skete 26. april sidste år, men aktionen lykkedes ikke: De fire blev taget på fersk gerning af betjent fra politiets indsatsstyrke, der lå på lur ud for bygningen. Med sig bragte gruppen dunke med benzin og nødraketter, der kunne sætte væsken i brand. De nåede lige at svinge et brækjern mod en rude for at kunne pøle brændstoffet ind på stedet, da de opdagede politifolkene. Kort efter lå de i håndjern på jorden. Femtemanden blev anholdt kort efter. Og i gruppens lokaler på Christiania fandt efterforskerne et stort lager af færdige brandbomber, såkaldte molotovcocktails, der stod klar til brug.”

Forsvarerne afviser, at angrebene kan have skræmt befolkningen, sådan som hensigten ifølge terrorparagraffen i straffeloven forudsætter. Der var snarere tale om, at “man ville give sin mening til kende” og lagde vægt på, at angrebene ikke blev synderligt omtalt i medierne, »Hvordan kan en handling skræmme en befolkning i væsentlig grad, når ingen har hørt om det?

Hermed skulle der så være klar bane for en dansk Breivik. Blot vedkommende husker disclaimeren “jeg er venstre-orienteret”. Elementært, kære Watson!

5 kommentarer »

 1. Jamen – det lyder da dejligt, for guderne skal da vide, at jeg har lyst til at sprænge Hoppeborgen 150 milliarder lysår væk fra jorden.

  Egentlig havde jeg planlagt at indkøbe den sædvanlige mængde N-K gødning til min magre jord, for, når solen igen står et par tommelfingerbredder over horisonten, at dyrke havre, men nu vil jeg i stedet købe ren ammonium med henblik på min sjæls frelse. En 3 – 5 ton kan vel jævne det intellektuelle horehus med jorden – om ikke andet.

  Like

  Kommentar af Børge — 13 december 2012 @ 16:04

  • Rofl Børge.

   Lad os vide hvordan samtalen med PET kommer til at gå 🙂

   Like

   Kommentar af Santor — 13 december 2012 @ 16:14

  • Børge, du bruger lidt for meget ammonium. Den nævnte mængde vil også baldre ruder i speltghettoen ovre på Christianshavn, og således kunne medføre et erstatningskrav fra godmenneskene der. Men hvis du vil gardere dig også på det område, så smør noget skosværte i fjæset, anlæg et fåret udtryk og gentag så efter mig: lā ʾilāha ʾillā l-Lāh, Muḥammad rasūlu l-Lāh tre gange. Så klassificeres dine løjer som ‘drengestreger’ og du slipper med en løftet pegefinger.

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 13 december 2012 @ 17:05

 2. Danske domstol løslader 5 x Wannabee Breivik`s.

  Jeg føler mig krænket på min retsbevidsthed!

  Like

  Kommentar af Santor — 13 december 2012 @ 16:13

 3. Så længe Islam findes her, er Danmark ikke en retstat.

  Like

  Kommentar af S. P — 13 december 2012 @ 18:44


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: