Hodjanernes Blog

12 december 2012

“En kvinde og en mand”

Med et så præcist signalement har de ikke en chance for at undslippe offentlighedens skarpe blik…

Hafniabad-boom-burkaDas-bladet Samarbejds-Politiken hjælper Politiet: “Politiet er på udkig efter en mand og en kvinde, som blev set stige på det tog til Sverige, hvor der er fundet en mystisk pakke. Fundet har fået politiet til at afspærre Hovedbanegården, og al togtrafik er indstillet. Kort efter at de to personer blev set stige på toget, og inden toget kørte videre, steg de begge af igen. Kvinden skulle ifølge politiets oplysninger have sagt til manden: ‘Er pakken anbragt korrekt’. Kvinden virkede meget anspændt og svedte. Toget holder nu på perron fem, og pakken undersøges i øjeblikket af både politi og sprængstofeksperter.

»Der er fundet en mistænkelig pakke i et tog på spor 5, og vi har foreløbigt spærret området af og forsøger at se, om der er en ejermand til pakken«, oplyser vagtchef John Hansen fra Københavns Politi til Ritzau. »Politiet blev tilkaldt efter fund af mistænkelig genstand ved spor 5 og 6. Det betyder, at alt togtrafik er indstillet. Vi er i gang med at få ryddet perroner i god ro og orden«, siger han til Ritzau.  John Hansen kan endnu ikke oplyse om, hvornår togtrafikken bliver genoptaget.”

(Lokalavisen.dk er lidt mindre politisk korrekt: “Toget holdt på perron 5. da en mand og en kvinde med arabisk udseende i følge Københavns Politi blev set stige ombord i toget. Kort efter – kort før toget skulle køre – steg begge af toget igen, og kvinden sagde: “Er pakken anbragt korrekt?”).

1 kommentar »

  1. start a crowdfunding

    Like

    Trackback af start a crowdfunding — 3 november 2018 @ 22:04


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: