Hodjanernes Blog

19 november 2012

Folkekirkens Nødhjælp har (endnu en gang) valgt side i Mellemøst konflikten

Folkekirkens Nødhjælp skriver på sin hjemmeside:

I Gaza frygter civilbefolkningen for deres liv. Der er ikke nogen beskyttelsesrum, og befolkningen er derfor udsat for konstant fare på grund af luftangrebene.

“Det er en forfærdelig situation for civilbefolkningen. Raketterne rammer helt tilfældigt. Vi ved ikke, hvor og hvornår, de kommer. Folk ved ikke, hvor de skal gøre af sig selv, og børnene græder og er traumatiserede,” fortæller Folkekirkens Nødhjælps koordinator i Gaza, Omar Almajdalawi.

At raketterne rammer helt tilfældigt er sandt – hvis det er HamaSS’s raketter, de hentyder til – og det er det næppe. Envidere skriver de:

“Indtil videre har mindst 20 palæstinensere og israelere, herunder børn, mistet livet under de voldsomme luftangreb, der begyndte onsdag og eskalerede i går, da Hamas-lederen Ahmed al-Jaabari blev dræbt.”

De skriver ikke et eneste ord om, at HamaSS i årevis har bombarderet Israel med 1000-vis af raketter, som ganske rigtigt rammer HELT TILFÆLDIGT, på samme måde som nazisternes V1 og V2 raketter under 2. Verdenskrig. Og at HamaSS ifølge internationale eksperter begår krigsforbrydelser.

Folkekirkens Nødhjælp har atter valgt KUN at hjælpe pæstilenserne. Bemærk i øvrigt, hvis du går ind på deres side, at de konsekvent kalder det israelske beskyttelseshegn for “Muren”.

Der vil sandsynligvis kun gå et par dage, inden Røde Kors og Red Barnet er med på vognen.

8 kommentarer »

 1. “Det er en forfærdelig situation for civilbefolkningen. Raketterne rammer helt tilfældigt. Vi ved ikke, hvor og hvornår, de kommer. Folk ved ikke, hvor de skal gøre af sig selv, og børnene græder og er traumatiserede,” fortæller Folkekirkens Nødhjælps koordinator i Gaza, Omar Almajdalawi.

  Ok Omar Almajdalawi.? For det første, civilbefolkningen har stemt på Hamas og ligger derfor som de har redt. Hvad med den israelske befolkning ??. De havde deres land over 1500 år før der var noget der hed palæstina, som oprindelig ligger i Jordan. De bibelske byer ligger på Vestbredden og arabere har intet at gøre der. de tror de kan stjæle sig til det hele. Så det må vidst være nok når Palæstinasserne har snøret Røde Kors, for det har de jo siden røde kors har valgt side. 0 Kr. herfra.
  En evt hjælp til palæstineserne skal gå til at få Hamas udryddet, Så vil jeg hjælpe.!!

  Like

  Kommentar af Carsten Nielsen — 19 november 2012 @ 15:18

 2. Hvis krig er det egentlig Folkekirkens Nødhjælp p.t. udkæmper?

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 19 november 2012 @ 16:22

  • De føjer sig efter skadedyrenes krav, som alle andre dhimmier.

   Like

   Kommentar af Nielsen — 19 november 2012 @ 17:45

 3. Når pæstilenske børn bliver slået ihjel, inden de som martyrer når at ekspedere sig selv og en masse vantro over i evigheden, er fanden og Folkekirkens Nødhjælp løs.
  Ud af ruinerne gravede man en levende kvinde. Da hendes hoved kom frem stoppede udgravningen prompte. I febrilsk panik fik man fremskaffet en trøje, som kunne lægges over kvindens hår.
  I øvrigt kan jeg ikke udstå hende, der altid kommenterer på DDR, med tørklædet hængende løst omkring halsen, lige klar til at blive trukket over hovedet.
  Hvor længe mon der er mennesker, der kan se det storslåede i at hjælpe andre, som ikke kunne drømme om at hjælpe andre end sig selv?

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 19 november 2012 @ 20:56

 4. Når Folkekirkens rakethjælp kun støtter den ene part i konflikten er det ud fra en antagelse om at jøderne har penge nok. Det er klart, at man kan fravige det almindelige neutralitetsprincip, når det gælder jøder.
  I Libanon har man i mange år støttet et projekt, der er opkaldt efter et afdødt medlem af terrorgruppen PFLP.

  Like

  Kommentar af Elefanten — 19 november 2012 @ 22:01

 5. # 3 Menig 442, det klip så jeg også. Jeg kan huske at jeg undrede mig over at de i det hele taget viste det. Det var så dybt et absurd klip at jeg sad og måbede. En kvinde begravet under murbrokker og de gik i selvsving over at hendes hår var blottet…For fanden, hvor ynkeligt…Ligeledes var der et klip fra CNN, hvor en kvindelig reporter fortalte at de i Gaza ikke havde beskyttelsesrum, eller en såkaldt Iron Dome til at forsvare sig fra raketangreb. man fik lidt følelsen af at Israel ikke var fair, fordi de er i stand til at forsvare sig selv.

  Like

  Kommentar af Lightmann — 20 november 2012 @ 05:52

 6. Sidst da folkekirkens nødhjælp kom til mig, da de samlede ind, bad jeg dem forsvinde, og truede dem med politiet.

  Like

  Kommentar af themistokles — 20 november 2012 @ 08:16

 7. Det her siger jo alt:

  Saudi journalist charged with criticising religious police over teenagers’ deaths
  1 comment

  Posted by Julie Tomlin on Feb 8, 2012 in News | 1 comment

  Julie Tomlin
  WVoN co-editor

  A journalist could face charges in a Saudi court after she criticised the country’s religious police for their part in the death of 15 teenage girls.

  A Saudi judge called for the arrest of Saudi journalist and TV presenter Nadin Al-Badir after she spoke out against the Committee for the Promotion of Virtue and Prevention of Vice on Egypt’s Dream2 TV.

  Her criticisms came after the teenagers died in a school fire because the religious police stood at the door and refused to allow them to leave the building because they were not wearing the hijab, or traditional Islamic head covering. They also refused to allow the fire brigade to enter the school.

  http://www.womensviewsonnews.org/2012/02/saudi-journalist-charged-with-criticising-religious-police-over-teenagers-deaths/

  Like

  Kommentar af Hodja — 20 november 2012 @ 11:33


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: