Hodjanernes Blog

29 oktober 2012

Hjemløse udlændinge

Filed under: Bloggere, Jernhesten — Jernhesten @ 23:03

Der er ingen som præcis kender antallet af udenlandske hjemløse, men i København skønnes der at være ca. 500

For kort tid siden ryddede kommunen Folkets Park for 50 hjemløse, som primært var udlændinge. Det fik straks Jonas Jensen (socialdemokratisk medlem af borgerrepræsentationen i København) til at foreslå at der bygges et transitrum til udenlandske hjemløse. “- Et sted at sove, et sted hvor man evt. kan låse sine ting inde og et sted, hvor man kan få lidt at spise” siger han. Jo, det lyder meget humanistisk.

Det skal kun være midlertidigt siger han: “- Kan man ikke finde noget at lave i København, skal man rejse hjem igen. For København skal ikke være en varmestue, men det tror vi heller ikke, at det bliver, bare fordi man giver folk en seng at sove i”

Her kan det dog være at han kommer lidt i konflikt med andre humanister fx dem fra projekt udenfor. De har denne opfattelse: “Det er almen kendt, at de udenlandske hjemløse i de senere år er blevet en stadig større politisk udfordring. projekt UDENFOR ved dog, på baggrund af tre års arbejde med udenlandske hjemløse, at stress og pres ikke får dem til at rejse deres vej. Det medfører tværtimod, at de udenlandske hjemløse sidder endnu mere fast i Danmark.”

Vi må altså ikke presse de her stakkels mennesker til at søge hjem, hvor de kommer fra siger eksperterne. Men hvad siger menigmand? Det kunne man læse i ekstrabladets minsag. Her kommer Luske Fis indlæg fra 20/10:

Som man vel har set, har Københavns Kommune ryddet “Folkets Park” ( Hm!) for nogle hjemløses ejendele. Det er noget jeg,som tidligere hjemløs, finder aldeles forkasteligt. Det er jo deres “hjem”. Og med den forestående vinter in memo,også deres overlevelsesgrundlag, der er fjernet.
MEN; Pernille Skipper, fra EL, var øjeblikkeligt på banen,meget sympatisk bortset fra at de fleste af disse hjemløse er udlændinge.

Hvad gør de her?

Kommer her for at være hjemløse,for her er bedre sociale forhold. Jamen,sådanne eksistenser skal ikke være her i landet,i forvajen kaster vi ca 1 milliard efter alverdens “flygtninge”, der heller ikke bidrager med noget til samfundet.

Ydermere, er der mange af de fremmede hjemløse, der uden skrupler stjæler fra danske hjemløse,noget der er utilgiveligt, blandt de fleste danske hjemløse.

En “meget solbrændt” hjemløs, stod, næsten grædende,og sagde “Hvad skal jeg gøre?” ( Hans ejendele og pas,var blevet fjernet) Svaret er såre enketl; Tag hjem hvor du kommer fra lille ven!

Men, det er mig en gåde at fremmede bare kan komme vadene ind i DK,uden planer om at få job eller noget.

Et bestemt herberg i København, myldrer af somaliere der, råber og skriger,og smadree badeværelser og køkkener,hver anden dag…Hvad gør de her!

Det var måske en ide at gøre kort proces; Alle de udenlandske substistensløse,smid dem ud. Med forbud mod at komme igen,så længe de ikke kan forsørge sig selv.

Vi er da ikke hele verdens socialkontor-eller?

2 kommentarer »

 1. Og hvem er det der overfalder hjemløse, det kunne jo også være interessant at finde ud af.

  Like

  Kommentar af A.R. — 30 oktober 2012 @ 05:38

 2. Der er ingen der har bedt disse såkaldte hjemløse udlændinge her til landet, luk grænserne igen” midlertidigt” ca. 50 år og få sendt disse udlændinge hjem pr. omgående, Somalierne er jo vandt til at bo i jordhuler, så hvorfor lukke dem ind i varmen på herberger. Så gør det åbenbart ikke noget at etniske danske hjemløse, må fryse. Socialister i dette land, prøver altid at lege den rige onkel overfor udlændinge og udviklingslandene, men at sørge for de mest basale ting til vores ældre og svage i samfundet er der skam ikke råd til.
  Socialisterne reklamerer jo i udlandet, med hvor er vi åh så rige. Og så er der ikke råd til ordentlig pleje, sundhedsvæsen uddannelsesvæsen fængselsvæsen osv.
  Så jeg håber finanslovsforhandlingerne bryder sammen, så vi kan få et hurtigt valg

  Like

  Kommentar af Ervin Peters — 30 oktober 2012 @ 09:10


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: