Hodjanernes Blog

29 oktober 2012

Den inkarnerede fejhed, David Trads, og løgnhalsen Rasmus Lindboe

Morten Uhrskov Jensen skriver på sin blog om DR udsendelsen ‘Detektors’ ‘Hængt Ud På Forsiden’ i dag:

Jeg kan anbefale DR1´s program her til aften Hængt ud på forsiden, hvor en af dansk presses virkelige svinerier bliver oprullet med imponerende præcision. Det drejer sig om de løgnagtige anklager mod filosof Henrik Gade Jensen for at nære nazisympatier. Historien stod at læse i Information den 25. november 2003, forfattet af Rasmus Lindboe med David Trads som chefredaktør.

De to herrer har ikke ønsket at deltage i udsendelsen, og for den usselhed skal de benævnes den inkarnerede fejhed. Man burde kunne slå op i en ordbog og se deres navne som synonymt med fejhed. De bragte en løgnehistorie, som kostede Henrik Gade Jensen hans job som rådgiver for daværende kirkeminister Tove Fergo. Ikke engang her ni år efter er de i stand til at stille op foran et kamera og beklage deres usselhed dengang i 2003. Endnu engang: Davis Trads og Rasmus Lindboe er fejheden selv. Rasmus Lindboe må tillige for evigt bære løgnerens stempel på sig. I embeds medfør vel at mærke. Den venstreekstreme René Karpantschof – ophavsmanden til løgnen – medvirker da trods alt i udsendelsen, hvor han medgiver, at det var opspind fra ende til anden. Resten er selvfølgelig også usselhed fra hans side, idet han ikke lige gad tjekke, om hans løgn om Henrik Gade Jensen nu også holdt vand. Din løgn, René Karpantschof, kostede Henrik Gade Jensen hans arbejde. Kan du huske det, René Karpantschof? I udsendelsen på DR1 siger du, foreholdt din løgn, at

“det er ærgerligt for mig.”

Tak for den indrømmelse, René Karpantschof. Storslået. Synes du eventuelt også, at det var ærgerligt for Henrik Gade Jensen, at han mistede sit arbejde, eller lader det dig kold, René Karpantschof? Det tror jeg, det gør.

Læs resten på Uhrskovs blog.

OPDATERING: Fejheden fortsætter: David Trads turde ikke sige undskyld på TV – men gør det på Facebook.

2 kommentarer »

 1. Og dette er en virkelig god beretning om de danske mediers terror mod andre mennesker. Men hvordan skal det blive anderledes når også den danske stat yder statsterrorisme, bl.a. i Libyen, det skete forøvrigt første gang i nyere historisk tid, i krigen på Balkan.
  Nyrup Rasmusen, holdt sig jo heller ikke for god til at svine sine politiske modstandere til for åben skærm, det blev sendt ucensureret i tv og danske aviser.Medierne har jo det med, at skrive en løgn kæmpestort på forsiden af avisen, for derefter måske at dementere den løgnagtige udtalelse , vel at mærke med småt et sted unde i bladet , hvor ingen ser det

  Like

  Kommentar af Ervin Peters — 30 oktober 2012 @ 09:21

 2. Halloy: Jeg har en rigtig god nyhed, fået pr mail.:

  Tommy Robertson er løsladt:

  Her er en beskrivelse af hans ophold:

  oversat.:
  Fellow patriot,

  En stor tak til alle de berørte patrioter, der klagede til High Sheriff of London krævende EDL leder Tommy Robinson skal fjernes fra de farlige forhold, hvor han blev holdt.
  Heldigvis har vores kampagne har været en succes, da de har bevæget hr. Robinson fra vingen i spørgsmål …. TAK til alle dem, der deltog i vores kampagne!

  Nu har vi et andet spørgsmål.
  Selv nu meget sikrere, har hr. Robinson blevet nægtet hans basale rettigheder, samtidig med at blive holdt.
  Vi beder jer endnu engang blive involveret i denne kampagne for at sikre sine grundlæggende menneskerettigheder mens den er varetægtsfængslede.
  Husk: Tommy er blevet dømt for NOTHING og som en uskyldig mand bør have grundlæggende rettigheder for at bevare sin værdighed, mens i fængsel.
  Hr. Robinson, leder af den anti-Sharia English Defence League (EDL), bliver behandlet anderledes som følge af sin politiske profil.
  Efter en klager som kører organiseret af Storbritannien Først blev han flyttet fra en farlig del af Wandsworth fængslet.
  Men det ser nu ud til, at han nægtes sine grundlæggende rettigheder for politisk motiverede grunde.
  Vi har modtaget følgende oplysninger fra en pålidelig kilde om Tommy nuværende omstændigheder:

  1. Han løslades i det samme tøj, han gik til fængsel i. De nægter at give ham ren / frisk tøj – familiemedlemmer tog tøj med til ham, men de ville ikke overdrage det til ham.

  2. Han har ikke modtaget nogen mail eller penge fra nogen, og han kender hans kone gav ham en postanvisning, under besøget.

  3. Han afslog alle privilegier.

  4. Han kunne derfor ikke købe en barbermaskine, mad osv. og var nødt til at spise fængselsmad.

  5. Han blev anholdt med £ 90, under løsladelsen beder han om hans penge, han fik at vide, at han ikke havde nogen. Hvad er de 90 £ så gået til. ?

  Vi opfordrer alle berørte medlemmer og tilhængere til at skrive til deres MP søger forsikringer om, at Tommy bliver tilladt hans basale rettigheder, især mail som tillader ham at holde sig i kontakt med omverdenen.

  Det er vigtigt, at de britiske patrioter opretholde presset på den britiske stat at behandle Tommy med retfærdighed og respekt.

  Like

  Kommentar af Carsten Nielsen — 30 oktober 2012 @ 10:21


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: