Hodjanernes Blog

19 oktober 2012

Frø af ugræs

Skynd dig kom, om føje år Dybbøl som en skændsel står…

(Klik for helskærm)

Gravskænderi er ikke noget muslimer har monopol på. Også deres allierede – vor såkaldte ‘kultur-elite’- kan være med. Men hærværk mod mindesmærker – såsom at hærge kirkegårde, smadre, vælte eller male hagekors på gravstenene – kræver fysisk aktivitet. Så det har man folk til. I dette tilfælde medlemmer og ansatte hos den islamiske dækorganisation, som så fiffigt går under navnet Dansk Røde Kors.

Forestil Dem, kære læser, at nogle vandaler en skønne nat havde besøgt en muslimsk gravplads og malet kors og davidsstjerner på gravene. Samtlige medier ville rydde forsiderne, DanMarx Radio omlægge sendefladen i flere uger og PET blive sat i højeste alarmberedskab. Men – desværre for journalisterne – er et sådant scenarie yderst usandsynligt. Det er det modsatte ikke. For ‘segmentet’ er Danmarks militære nederlag ikke nok. Ydmygelsen skal være total. Besættelsen den 9. april 1940 og vort Anschluss til EUSSR den 2. oktober 1972 var jubel-triumfer, men mere vil have mere. Til den ende har man nu behov for at gå længere tilbage i historien. Fra Slaget på Rheden 1801, Københavns Bombardement og Flådens Ran i 1807 eller tabet af Norge i 1814 er der ikke så mange mindesmærker at besudle, så foreløbig holder man sig til 1864. Her kommer Dybbøl Banke ind i billedet.

Om fem år vil dette nationale mindesmærke være kulturberiget. Besøger man stedet i den hensigt at sende en tanke til de tusinder af danske, svenske, norske og tyske soldater som her blev ofret af samtidens ‘kultur-elite’ vil man – moské – blive overrasket over, at de alle til hobe var muslimer. I hvert fald ifølge en til formålet nedsat camarilla, som vil lade området tilplastre med røde, muslimske halvmåner. I al sin groteske absurditet må man ikke lade sig forbavse: hvor et altfortærende had til Danmark, danskerne og alt dansk æder hjernen bort, er ånden stadig redebon, når det gælder om at tilsvine vore forfædre – og dermed os.

Hermed kan Bovrup-Kartoteket (v.2.0.12) udvides med følgende:

Søren Bonde Hansen, kommunaldirektør i Sønderborg. – Jørgen Mads Clausen, direktør for Danfoss. – Lasse Krull, fhv. formand for Konservativ Ungdom. – Elsebeth Gerner Nielsen, fhv. radikal kulturminister. – Jens Oddershede, rektor for Syddansk Universitet. – Bjarne Rasmussen, erhversmand. – Stephan Kleinschmidt, udvalgsformand i Sønderborg. – Aase Nyegaard, borgmester i Sønderborg. – John Fredriksen, kulturchef. – Else Christensen Redzepovic, sekretariatsleder. – Henriette Pilegaard, kommunikationsmanager. – Christian Have, kommunikationsrådgiver. – Gitte Bjørn-Lüthi, projektkoordinator. – Nicolae Balc, praktikant. – Jørgen Bøgelund Frederiksen, kulturchef. – Helle Barsøe, kulturkonsulent. – Charlotte Helt Brunsgaard, kulturkonsulent. – Lotte Urfe, kulturkonsulent. – Gry Vissing Jensen, kulturkonsulent. – Lene Borregaard, vicedirektør.

14 kommentarer »

 1. Vi skal have vakt vor modstandsbevægelse til live!!!
  Likvideringer skal atter blive en hverdagsforeteelse.
  Vor danskhed skal ikke besudles!!!

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 19 oktober 2012 @ 18:54

 2. Du har helt ret. Det er en katastrofal tankegang, der ligger bag projektet.
  For den, der gerne hurtigt vil finde, hvad vi taler om, kan jeg give adressen på nettet her
  http://www.calameo.com/read/001513750bc32d49812c4
  her skal man frem til side 50-51.
  Dette billede har været i vore lokale aviser mange gange, og jeg har været så vred.
  Røde halvmåne har intet – INTET – at gøre på Dybbøl Banke.
  Jeg har flere gange taget tilløb til at skrive til aviserne om problemet med påstand om, at så kunne man lige så godt plante hagekors.
  Jeg har diskuteret emnet med næstkommanderende på Sønderborg Slots Museum, Inge Adriansen, der er en fornuftig kvinde. Hun kan heller ikke lide det, men det er hendes chef, Peter Dragsbo, der nok er noget af det mest kulturradikale, der findes her i landet, der også er med på ideen.
  Hun bad mig så mindeligt om at undlade at skrive om det. Jeg ved ikke præcist hvorfor, men hun mente, at der kom en løsning på problemet på anden måde.
  Nu dukker sagen så op her på bloggen, så nu er spørgsmålet, om man skulle overveje at gå ind i kampen.
  Det lyder så flot med sammenkædningen af Røde Kors og Røde Halvmåne, men eftersom halvmånen via muslimerne er blevet symbolet på ondskaben, så harmonerer det slet ikke med korset, der symboliserer kærligheden og omsorgen. I Røde Kors bruger man ikke ambulancerne til våbentransport for at snyde fjenden (læs Israel), og man bruger dem heller ikke til transport af døde børn rundt til forskellige foto-events, hvor man kan lave billeder, der narrer folk i Vesten til at tro, at det er en krig mod babyer, når Israel forsvarer sig.
  Men hvad arabernes symbol skal have at gøre med den tid, vi her taler om med stormen på Dybbøl – nej, det fatter jeg ikke. Mange af de andre forberedte ting til Kulturbyprojektet, som alligevel gik til Århus, vil blive fastholdt. Med andre ord, man arbejder videre, selv om man ikke fik titlen.
  Overalt skal der lefles for muslimer, og det er jo deres slags, deres kultur, deres religion, vi skal kæmpe videre mod i den krig, der forlængst er begyndt.

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 19 oktober 2012 @ 19:16

  • Efter at have set videoen med denne Peter Dragsbo, så tror jeg godt at jeg kan følge dig…

   Hvis du skriver/har skrevet læserbreve om emnet – som de lokale aviser har afvist, – så er du velkommen til at videresende dem til os. Jeg ved ikke om Skjoldungen vil oprette et indlæg med dem, men ellers så skal jeg nok gøre det.

   I øvrigt er det et pragtfuldt billede.

   Like

   Kommentar af Jernhesten — 19 oktober 2012 @ 21:59

 3. Det er sgu da topmålet af hån!

  Like

  Kommentar af Santor — 19 oktober 2012 @ 20:13

 4. Man kunne starte en forening med det formål at få publikum til at boykotte arrangementet, hvis der kommer så meget som én rød halvmåne på Dybbøl.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 19 oktober 2012 @ 21:58

 5. Hvis man skal gå en anden vej, så har Israel jo sin del af Røde Kors: David Magen Adom. Hvorfor er de ikke med? Så udover at være en skændsel, så er projektet desuden anti-semitisk.

  Like

  Kommentar af Hodja — 19 oktober 2012 @ 23:31

  • Det ville måske endda være mere passende, da både de Meza og Gerlach, som var de øverstkommanderende ved Dybbøl, var af jødisk afstamning.

   Like

   Kommentar af Michael Jensen — 21 oktober 2012 @ 13:12

 6. […] En hjemmeside gør det muligt for endnu flere mennesker at give udtryk for deres tanker om fred, forsoning og den rolle, Røde Kors og Røde Halvmåne spiller i skabelsen af neutrale områder til beskyttelse og hjælp for civile i konfliktzoner. Hjemmesiden afspejler det fysiske projekt med en virtuel grøn slagmark og virtuelle kors. De besøgende vælger et kors, tilføjer deres budskab og placerer det på den virtuelle mark. Sønderborg og Danmark konfronteres med sit gamle traume – Se videre på Hodja. […]

  Like

  Pingback af Røde halvmåner på Dybbøl Banke « Snaphanen — 19 oktober 2012 @ 23:50

 7. Var ‘røde kors’ overhovedet operativt under slaget ved Dybbøl……

  Like

  Kommentar af Fidibus — 19 oktober 2012 @ 23:55

 8. On 13 March 1864, van de Velde was one of the first delegates from the newly formed International Committee of the Red Cross to act as an impartial intermediary in the Second Schleswig War. He assisted the wounded and captured Prussian and Austrian soldiers and helped establish the Red Cross as a relief organization in the 1863 conference resolutions.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_William_Meredith_van_de_Velde

  Like

  Kommentar af Hodja — 20 oktober 2012 @ 00:10

 9. Når Røde Kors og andre pengekrævende organisationer kommer og buldre på dørene, Da skal vi alle lukke op.
  Da spørger vi, hvad skal pengene gå til ?
  Hvis de så siger at de går til fattige, ok da. Hvilken land er det så de fattige er I.

  Ja så er det op til os at vurdere, om det er et muslimsk land. Er det så dette, Giv da tiggerne 5 tæer i røven, luk så døren og tag en mellemad og et par snapse.
  der råhygges.!!

  Like

  Kommentar af Carsten Nielsen — 20 oktober 2012 @ 01:31

 10. Hey,

  Vidéo translated in danish,

  Frankrig set med russiske øjne (DK)

  http://www.fdesouche.com/326102-atelier-traduction-et-sous-titrage-du-docu-russe#comments

  Nevr surrender !

  Like

  Kommentar af louisechantilly — 20 oktober 2012 @ 06:14

 11. Der kommer jo snart (2014) en stor miniserie om Dybbøl og 1864, instrueret af Ole Bornedal. Mon den ikke vil minde mange om visse nutidige ting!?

  Like

  Kommentar af A.R. (anonym) — 20 oktober 2012 @ 07:22

  • Givetvis. Hvis man har fjernsyn, kan man glæde sig til at se hvorledes de onde, onde danskere under ledelse af den fæle general fra Dansk Folkeparti, Christian Julius de Meza, påtvinger de stakkels, stakkels underkuede socialister i Holsten og Sydslesvig en fremmedfjendsk forfatning med så græsselige og anti-mangfoldige tiltag som folkeafstemninger! – Men heldigvis har man den heltemodige Hertug Christian-August fra Enhedslisten til at skaffe forstærkninger, og under ledelse af generalfeltmarskal Friedrich von Wrangel fra Socialistisk Folkeparti, kan Otto von Bismarck fra Socialdemokratiet sende to hærstyrker til multi-kultiernes frelse, nemlig de tapre og kloge shiamuslimer fra Preussen og de kloge og tapre sunnimuslimer fra Østrig. I forening kan disse heltemodige tropper så angribe og befri skanserne ved Dybbøl og jage de fremmedfjendske danskere på porten…. Jo, dokumentarudsendelser er i sandhed DanMarx Radios speciale….

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 20 oktober 2012 @ 13:30


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: