Hodjanernes Blog

10 oktober 2012

Frihedens Forudsætning

Filed under: Europa, Schweiz, USA/Canada, Ytringsfrihed — Tags: , — Skjoldungen @ 19:37

Klodens to eneste folkestyrer også multietniske – hvordan kan det lade sig gøre?

Som tidligere antydet interesserer den amerikanske valgkamp mig ikke en bønne. Den er afgjort på forhånd, idet så at sige samlige sorte, latinoer og godt 80% af de tilbageværende hvide – nemlig kvinderne – vil stemme på Hussein. Den eneste måde republikanerne derfor kan vinde et valg på, er at opstille en farvet kandidat. Og minsandten om ikke en sådan haves: Allen West!

Her taler han om Den Amerikanske Forfatnings 2. tilføjelse, nemlig retten til at bære våben. Uden en sådan ret er alle andre rettigheder underkastet magthavernes forgodtbefindende. Som vi oplever det så tydeligt i Europa – med en mulig undtagelse for Schweiz, kontinentets eneste demokrati.

Altså: Allen West som USA’s præsident i 2016!

13 kommentarer »

 1. Vi er rigtig mange der håber at Obama bliver smidt på porten noget så eftertrykkeligt. Har netop læst en god artikel, af en sort, der mener at have beviser på at mange sorte i skuffelse over Obama bliver hjemme. På de jeg kender i USA er der en positiv glæde og forundring over at Romney nu endelig er trådt i karakter og de mener han i den sidste del af kampagnen smider fløjshandsken og tager boksehandsken på. Først skal Ryan lige K0 Biden i morgen aften.

  Like

  Kommentar af synopsis-olsen — 10 oktober 2012 @ 20:22

 2. Ingen tvivl om, at Allen West er betydeligt mere kontant end Romney og langt mere rigtig også 😀

  Like

  Kommentar af Hans Erling Jensen — 10 oktober 2012 @ 21:20

 3. Det har undret mig, at Romney ikke valgte enten Allen West eller Marco Rubio som VP-kandidat – men ingen tvivl om, at de begge har en stor politisk fremtid for sig.

  Like

  Kommentar af Svend Andersen — 10 oktober 2012 @ 21:43

 4. Newt Gingrich, var eller min favorit, en skam ham er stået af.
  Han var meget mere kontant også, end Romney. Sjovnalisterne fik jo på hatten, hvis de irriterede ham.
  Havde han vundet var der kommet andre boller på suppen.

  Like

  Kommentar af Carsten Nielsen — 10 oktober 2012 @ 22:43

 5. Er efterhånden ved at være dødtræt af valg, hvor vælgernes valg går ud på, om de skal blive hjemme på sofaen eller stemme på den ”mindst dårlige” kandidat.

  Jeg så engang en dokumentarudsendelse omkring 20 juli attentatet mod Hitler. Her sagde en af de få overlevende at han i dag faktisk var glad for at attentatet dengang mislykkedes. Han begrundelse var, at hvis ikke 2 verdenskrig havde fået den dramatiske afslutning som den fik for Tyskland, så ville nazismen have levet videre hos den brede tyske befolkning – måske helt frem til den dag i dag.

  Det kommer man måske også engang til at sige om Obama-præsidentperioden. Amerikaneren skal lige plages i 4 år mere med ham, før de kan se hvilken katastrofe han er for dem, og kan finde ud af at vælge en kandidat som står i reel opposition til ham.

  Der er ingenting der er så skidt at det ikke er godt for noget….

  Like

  Kommentar af Jernhesten — 10 oktober 2012 @ 22:51

 6. Dette er for mig at se et oplagt eksempel på, hvor dybt man er faldet i den amerikanske valgkamp. Intet er for vulgært og sentimentalt og beregnende møntet på manglende viden.

  Allen West citerer løs af politisk arvegods og propaganda fra 1700-tallet, udtalt og skrevet i en virkelighed, der ikke kan sammenlignes med i dag. The Federalist Papers, som han er særlig glad for, er en samling af avisartikler, der debatterer emner, som berørte den forfatning, man endnu ikke havde fået efter løsrivelsen fra England. Folk var ikke kommet sig over frihedskrigen, det var endnu ikke sikkert, at de løsrevne amerikanske kolonier kunne klare sig som selvstændige, og endnu en krig med England kunne forudses og indtraf. Desuden lå de gamle kolonier i indbyrdes opgør.

  Tager vi fx Thomas Jefferson citatet om at være bevæbnet, når man pløjer, var det et oplagt forslag, fordi hans vælgere i vid udstrækning bestod af de forhutlede fattigfolk fra grænselandet mellem England og Skotland samt af irere, der på det tidspunkt udgjorde en stor del af nybyggerne mod vest og tog den hårdeste tørn. Deres forhold til indianerne var af en anden art end Kevin Costners i “Danser med ulve”, og vi har forfærdelige beretninger om blandt andet kvinder, der forsvarede sig selv og børnene med økser, mens manden var væk, i krig eller lå myrdet ude på marken. Et af de store problemer i de år var, at når mændene kæmpede for friheden, var familien ofte tæt på at være prisgivet, og derfor forlod mændene tit hæren, når de syntes, at de var kommet for langt hjemmefra.

  Like

  Kommentar af Maria — 11 oktober 2012 @ 12:13

  • Om han så havde citeret fra Vølvens Spådom kan jeg ikke se det ændrer ved det valide i sagen. For mig at se er det just påfaldende at USA har ytringsfriheden indskrevet i forfatningen og – i modsætning til Danmark – tager den alvorligt. Ligervis at Schweiz har et direkte demokrati. I begge stater er folket bevæbnet…

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 11 oktober 2012 @ 12:32

 7. Den sammenføring passer i dit og Sions kram, men i betragtning af at det de sidste to hundrede år ikke har været almindeligt i Vesteuropa, at civile mænd bærer våben i det daglige – modsat 1700-tallet hvor adel, borgere og velbeslåede bønder ofte gik med kårde – og at ytringsfriheden gennemgående har været god og udviklet sig i de år, har jeg meget svært ved at få øje på logikken. Men jeg opgiver at diskutere videre, jeg er slet ikke med på SIONs krigsretorik.

  Like

  Kommentar af Maria — 11 oktober 2012 @ 13:15

  • Jeg kan nu godt for øje på sammenhængen. Du kan også bare se på udviklingen i hele Vesteuropa. Nævn mig bare eet eneste EUSSR land som i dag har en mere liberal våbenlovgivning end de havde for 40 år siden?

   Mig bekendt har de alle sammen indskrænket deres borgere mulighed for at eje våben. Det er så sket i samme periode som de har været udsat for en islamisk masseindvandring, som historisk set har været uden fortilfælde. Tilfældigt? – no way!

   Like

   Kommentar af Jernhesten — 11 oktober 2012 @ 14:07

  • Jeg kender ikke denne Sion eller hans krigsretorik…burde jeg det? – Iøvrigt er mit kram ingenlunde at det skal “være almindeligt” at rende rundt med våben, blot at staten ikke skal forbyde folk at eje et sådant. Den – dårlige – undskyldning som politikerne fører til torvs er noget med at folk så skyder vildt omkring sig ved enhver given lejlighed, men det er selvfølgelig helt ude i hampen. Er der mere skyderi i Schweiz end i Mohammedanmark? – Og er det gøbben der skyder naboen eller er det naboens nabo? – Desuden kan man jo bare tage ud til en hvilken som helst landsby, hvor alle og enhver har jagttegn og/eller er medlem af en skytteforening og se efter om der er massakrer på torvet. Næh, forbudet er – som Allen West siger – blot et udtryk for at politikerne ikke stoler på deres egne befolkninger. Hvoraf følger at vi heller ikke stoler på politikerne.
   When guns are outlawed, only outlaws wear guns.Quod erat demonstrandum i dagens Mohammedanmark.

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 11 oktober 2012 @ 16:22

   • Nu hvor Maria ikke svarer, så lad mig gætte. Sion = Stop Islamization of Nations

    Like

    Kommentar af Jernhesten — 11 oktober 2012 @ 20:32

 8. Jeg er dybest set også ligeglad med valget i USA, men hold kæft hvor vil jeg da gerne se Steffen Gram og de andre røvhuller flæbe på tv.

  USA har af et par omgange hjulpet de europæiske galninge ud af deres galskab. Der bliver ikke en tredje gang. USA har som Vesteuropa overgivet sig til multikulturens galskab, så de ryger også i dybet blot en smule senere end vi andre.

  Like

  Kommentar af Børge — 11 oktober 2012 @ 14:47

 9. Allen West kan meget vel gå hen og blive vor tids Winston Churchill…

  Like

  Kommentar af Jacob Andersen — 12 oktober 2012 @ 12:33


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: