Hodjanernes Blog

27 september 2012

Vort investeringstillæg

Opkøb snarest alle lagre af spraymaling!

Som vi nævnte forleden blev en Zenia-klon ved navn Mona Eltahawy arresteret i New York mens hun var i færd med at udøve sin ytrings malefrihed. Nogle politiske plakater var blevet hængt op i metroen, og da de mishagede stampisten var hun gået i gang med at sprøjtemale dem. Under hyl og skrig blev klidmosteren lagt i håndjern og kørt på politistationen, sigtet for hærværk mod lovligt ophængte annoncer. Så vidt så godt – den slags hærværk er ulovligt i USA såvel som i Danmark – indtil nu…

Men er det ikke forunderligt som ens værste anelser altid går i opfyldelse? – Nu viser det sig at hystaden – vi havde nær sagt: selvfølgelig – er ansat hos das-bladet Samarbejds-Politiken, som i dag glædestrålende kan forkynde at hun er løsladt. Hun har jo kun brugt sin ytringsfrihed!

Og da samme das-blad almindeligvis svinger den politisk korrekte takt- og tone-stok over elevrådet inde på Christians Hoppeborg, kan vi roligt se frem til en kunstnerisk valgkamp i fremtiden: samtlige “aktivister” må på gaden for at forsvare Samarbejds-Politikens udgave af ytringsfrihed. Forvent boomende efterspørgsel på spraymaling – især den lyserøde variant!

4 kommentarer »

 1. Samligningen med Stampister er uanbragt. Stampister arbejder mod deres eget folk ved at dele dette folks lebensraum og rettigheder ud til fremmede infiltranter.

  Mona Eltahawy kæmper trods alt for sit eget folk, og vil gerne smide de fremmede infiltranter ud.

  Så kan man spørge om Monas sidste stunt var smart, eller om Geller selv måske kunne have gjort næsten det samme på en mere elegant måde måde på en anden plakat.

  Like

  Kommentar af Balder — 27 september 2012 @ 13:40

  • Forkert. – Den kategori du nævner sammenfattes bedst under den go’e, gamle betegnelse: landssvigere. Og da det – i al beskedenhed – er undertegnede, der første gang har anvendt begrebet “stampisme” (‘opfundet begrebet’) har jeg også definitionsretten. Det handler ikke om landsforræderi, men om ytringsfrihed. Stampister er organismer, der intellektuelt har stået i stampe siden de gik ud af den politisk korrekte børnehave, men ikke des mindre anser sig selv for censur-befuldmægtigede, hvorfor de fra tid til anden i flok går amok (“engelsk: stampede, dansk: bisser) når de konfronteres med sandheden. Ved at stemple (engelsk: stamp) budbringerne som racister, nazister, islamofober o.s.v.) erkender stampister sig ude af stand til at argumentere og løber i stedet hjem til mor (Statsadvokaten, Sindelagskontrollen, Tankepolitiet (“Gestampo”) og/eller pressen) og vræler. De lidt bedre fungerende af disse organismer kan evt. afreagere anfaldene ved at té og skabe sig offentligt – som i omtalte tilfælde. Stampister mangler desuden selverkendelse, for slet ikke at tale om selvironi, og humor er dem et aldeles ukendt begreb. Arke- og prototypen er vorez allezammenz Zenia.

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 27 september 2012 @ 15:19

 2. Tak for forklaringen Skjoldunge; definitionen var meget fin. Men jeg kan stadigvæk ikke se hvorfor Mona kaldes en Zenia-klon.

  Like

  Kommentar af Balder — 28 september 2012 @ 07:40

  • Når jeg udnævner den små Mona til Zenia-klon, skyldes det at hun akkurat som stampisternes ypperstepræstinde foregiver at være demokrat – udadtil kvidrer hun om ytringsfrihed, arabisk forår o.s.v. – men i samme øjeblik hun møder noget hun ikke forstår – hvilket vil sige det meste – krakelerer facaden, masken falder og afslører ‘der innere Schweinehund’. I modsætning til Zenia kunne hun i USA ikke melde plakaten til Gestampo (et sådant har de ikke endnu), så hun faldt pr. refleks tilbage på standard-reaktionen i de kredse: ausradieren!

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 28 september 2012 @ 08:31


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: