Hodjanernes Blog

27 september 2012

“Odd bloggers” i Odd Fellow-Palæet

Filed under: Bloggere, Censur, Danmark, Demokrati, EURABIA, EUSSR, Islamisering, Nazislam, No dhimmi — Tags: — Skjoldungen @ 21:20

Alsidigheden i den offentlige debat er død. Men der kæmpes fortsat oppe i bjergene…øh…Bredgade.

Det er nu 4½ år siden vi her på Hodjas Blog rundkastede et OPROP til Det Danske Folk og Danmarks Bloggere. Siden da er det frie ord gået den vej hønsene skraber, de første skueprocesser er løbet af stabelen, aviserne lukker for kommentarfunktionen eller kræver CPR-numre af kommentatorerne. FN og EUSSR er – på opdrag af OIC – i fuld gang med at indføre “blasfemilove” – læs: forbud mod kritik af islam – og som altid vil de danske politikere lydigt rette ind. For så vidt burde vi afholde gravøl over ytringsfriheden og gå over til næste punkt på dagsordenen: hvad gør vi? – Thi når den kommende nyordning af Neuropa slår fuldt igennem er der stort set ikke mere at diskutere, al den stund enhver offentlig debat om snart sagt hvadsomhelst nemt og bekvemt vil kunne rubriceres som relateret til islam. Hvad den da også nødvendigvis må være, da just dette barbari er klodens p.t. største trussel. Men den slags egner sig jo ikke til offentlig debat, idet man omgående ville skrige sabotage, terrorisme og lignende ord fra forrige modstandskamp – og alarmere Gestampo. Så det får vente til en anden gang…

Nu lader det dog til, at diskussionen om internettet er flyttet fra den stygge blogosfære og ind under prismekronerne, så i den anledning vil vi gerne slå et slag for et møde, som i Trykkefrihedsselskabets regie finder sted nu på lørdag kl. 13:00-16.15 i Odd Fellow Palæet (Rosensalen), Bredgade 28 i Hafniabad. Programmet ser ud som følger:

 • Niels Elgaard Larsen – Ph.d., formand for IT-politisk forening og en meget aktiv debattør og foredragsholder inden for området IT-sikkerhed og frihed på internettet. – Taler om “Censur af internettet i praksis i Danmark og resten af verden.”
 • Mads Bryde Andersen – Juraprofessor på Københavns Universitet. MBA har udgivet lærebogen IT-retten og er én af Danmarks førende eksperter inden for feltet. – Taler om “Det frie internet i et juridisk perspektiv.”
 • Ingrid Carlqvist – Svensk journalist og forfatter og tidl. nyhedschef på Aftonbladet Punkt SE. IC er i dag redaktør på avisen Dispatch International og formand for det svenske Tryckfrihetssälsskapet. – Taler om “Det frie internets betydning for forfatteres ytringsfrihed”.
 • Kim Møller – Historiker, blogger og redaktør på Uriasposten. KMs blog er pligtlæsning for landets journalister – og så er han en legende i danske bloggerkredse, idet han som den eneste danske blogger har rundet 10 millioner læsere. – Taler om “Mindre netmediers udfordringer ift. ytringsfriheden”.

Man kan – vistnok – endnu nå at tilmelde sig på: trykkefrihed@trykkefrihed.dk – Vel mødt!

7 kommentarer »

 1. Ja det frie ord, har man ikke på Snaphanen. Her skal man være enig med STEEN, eller STEEN enig med os.
  Er det ikke tilfældet, kommer man i spamfilteret. For det er Her Hrr. STEN styrer ytringsfriheden. !!
  Det er meget let, at tisse på Steen´s sukkermad. !!

  Her på Hodia, går det rigtig godt med Ytringsfriheden.
  Jeg har bare lagt mærket til, at tonen er blevet mere krass, og det er forståeligt. Siden der sidder sådan nogle “blødninger” på borgen og mange andre steder. Ikke mindst vælgerne til det vi har nu.!!

  Like

  Kommentar af Carsten Nielsen — 27 september 2012 @ 22:54

 2. Jeg er desværre (eller heldigvis) deltager i en mindre demonstration foran Rigsdagen midt på Karl Johan i Oslo ved den tid. Jeg har børn og børnebørn i Oslo, der nok kan behøve lidt hjælp. Men jeg håber, der kommer mange og suger erfaringer i Odd Fellow Palæet – og deler dem med os bagefter! Pøj, pøj! (Der er krig på alle fronter!)

  Like

  Kommentar af Hans Erling Jensen — 27 september 2012 @ 23:53

 3. Spændende og højaktuel emne disse kloge menneskers holder foredrag om.

  På et ukendt antal skoler og uddannelsesinstitutioner har man allerede blokeret adgangen til forskellige sider, og det skal nok brede sig..

  Man starter med en omgang censur i “light-udgaven” og så regner magthaverne tilsyneladende med at overgangen til egentlig censur ikke kommer til at føles som speciel drastisk.

  Like

  Kommentar af Jernhesten — 28 september 2012 @ 15:35

 4. Ja “Jernhesten” Det regner magthaverne med. Men her regner de forkert.
  Der vil kun komme Breiviker og Muslim The Ribber´s ud af det.
  Men til den tid finder magthaverne nok ud af, at de har regnet forkert. Og så er toget kørt.!!

  Like

  Kommentar af Carsten Nielsen — 28 september 2012 @ 16:20

 5. Vigtige foredrag og katten om den varme grød.

  At der vil blive indført censur inden alt for længe er indlysende. Hvorfor? Fordi de politikere vi har valgt til at give os et liv i visdom og luksus, vil blive afslørede. De kunne ikke levere varen, som vi primitive udtrykker det. Det var løgn det hele.

  For hvad drejede det hele sig om? – At leve op til vore perverse krav. Vi gad (gider) ikke arbejde, men vi ville have luksus. Et fedt liv, hvor vor uendelige klogskab kunne solskolde os fra morgen til aften. Arbejde – rend mig i røven – Det har vi slaver til.

  Så vi inviterede slaver, som selvom heller ikke de gad arbejde, så sikrede de os kredit på olien til solskoldningen. Nu har det så vist sig, at denne strategi slog fejl. Slaverne er blevet som os – Luddovne nassere og løgnhalse, og det er jo ikke så godt, da vi nu er ved at gå bankerot. Uden olien og landbruget var vi døde af sult og kulde i morgen.

  Hvad er der så tilbage for magthaverne? Udelukke os fra sandheden, til de alle har fået fede job i EU, Nato, FN, og hvad der ellers er.

  Og hvad gør vi? Vi taler om slavernes religion og vor ret til at bande af dem, fordi de ikke vil være slaver. Ytringsfriheden! Hvad med lidt ejendomsret? – Hvad med respekt for andres slid og slæb?

  Like

  Kommentar af Børge — 28 september 2012 @ 16:43

  • Du tager fejl af muslimerne, Deres “religion” er en håndbog i krigsførelse.

   Like

   Kommentar af Nielsen — 2 oktober 2012 @ 00:29

 6. Husker især Mads Bryde Andersens uenighed med Beate Winkler i Wien om racismebegrebet. Jeg blev helt stolt, da han skred, og skrev om det i en udenlandsk debat. Man skal ikke altid søge konsensus. Men fra Østjylland til Det Schimmelmannske Palæ er der for langt, desværre.

  Ytringsfriheden vil overleve, den finder smuthuller og eroderer modstanden på sigt. Har netop tilbragt lidt tid med at følge, hvordan Tom Hollands nye bog omtales vidt og bredt ifm. interviews med ham fx i BBC radioudsendelser, der er lagt ud på YouTube. Blandt andet i en udsendelse til Asien, og der får muslimer meget bestemt at vide, at de må tolerere, at ikke-muslimer tillader sig at mene noget andet om islam, end de selv gør, samt at de desuden må acceptere, at der er forskel på en videnskabelig og en teologisk tilgang til emnet. Det forlød desuden, at mange muslimer er blev adspurgt af Holland om deres syn på hans arbejde, og at mange finder det interessant.

  De interviews blev jeg klogere af, for det virker, som om Holland er en seriøs videnskabsmand. Og til dem, der lader sig forføre af propagandaen om, at Muhammed ikke eksisterede, kan oplyses, at i et kristent skrift fra år 634 omtales saracenernes profet og hærfører. Holland konkluderer, at han finder det hævet over al tvivl, at denne profet eksisterede, omend meget andet er myter konstrueret i eftertiden. Robert Spencer og Hedegaard må have overset noget.

  Tom Hollands synsvinkel på islam som helhed er det mest interessante ved bogen, synes jeg, for han betragter islam som et selvforsvar, der opstod over århundreder. lkke i Arabien – men som en modreaktion i en ond tid blandt befolkningerne i de områder, som araberne havde erobret.

  Det er eroderende breaking news, som jeg købte jeg på stedet! 🙂

  Like

  Kommentar af Maria — 28 september 2012 @ 18:55


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: