Hodjanernes Blog

26 september 2012

Sigtet…???

Hvorfor overhovedet ulejlige politiet?

Forleden blev en dansker slagtet med en køkkenkniv helt ude i Vanløse. Ganske vist var han ikke hvad man kalder en samfundsstøtte, og derfor er han da også blevet svinet grundigt til i pressen, men alligevel har politiet fundet anledning til at efterforske sagen. Man har så tvunget pressen til at offentliggøre navnene på de eftersøgte. Det drejer sig om 18-årige Habibullah Rahimi, 16-årige Taha Chiadmi og 15-årige Jonathan Johnsen Dos Santos.

Om førstnævnte hedder det i B.T.: “18-årige Habibullah Rahimi blev i 2008 sigtet for at have begået to knivrøverier sammen med tre medgerningsmænd, hvorefter de i en stjålen blev jagtet af politiet i en vild biljagt. Samme år begik han et røveri mod en Irma-butik. I 2009 blev han sigtet for at have afpresset og slået medgerningsmanden til Irma-røveriet.”

Siget, sigtet, sigtet… Er der nogen der savner ordene “dømt”, “straffet” eller “udvist”…? – Kulturberigerne gør nok ikke…Vor Habibullah siver nok gennem sigten igen og kan forstsætte med at udbrede kulturberigelsen til Vanløse…

3 kommentarer »

 1. Hvis Habibullah kulturberigeren i dag er 18 år, så må han have været 14 år i 2008, og det var – på det tidspunkt – under den kriminelle lavalder – moske har han også været det i 2009. (Det var først fra 2010 at den kortvarig var nedsat til 14 år). Så vidt jeg ved kan børn under den kriminelle lavalder derfor heller ikke sigtes for noget, og derfor er artiklen dårlig formuleret….det må en anden lige svare på om er korrekt.

  http://da.wikipedia.org/wiki/Kriminel_lavalder

  På wikipeddia-linket, kan man i øvrigt også læse om hvordan loven engang var herhjemme. Der var det således at: “Handlinger begået af børn under 10 år var tidligere ubetinget straffrie i Danmark, mens børn mellem 10 og 15 kunne straffes, såfremt man antog, at de kendte til det strafbare i den begåede handling.”

  Som du selv engang skrev Skjoldunge (i det indlæg jeg linkede til i går) , så er den lovændring vel endnu et bevis på vi er blevet dummere bare inden for den sidste generation – betragt blot fjolsetinget?

  Vi skal nok få endnu et bevis på det når kulturberigeren så bliver fanget og stillet for en domstol…

  Like

  Kommentar af Jernhesten — 26 september 2012 @ 19:34

 2. Dilemmaet for den 18-årige består i at foretage en afvejning af fordele og ulemper ved en heltestatus i et fængsel eller klare at skaffe føde og husly til sig selv ved at smutte hjem.
  Han skal tage med i betragtning, at hvis hans billede bliver offentliggjort, er der nogen der helt sikkert vil give ham et “Falkeøje check” før politiet får fat i ham.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 26 september 2012 @ 20:22

 3. Han skulle nok være blevet dømt og fængslet for længst! Han er netop blevet sigtet for drabet på Zaid i februar. Han blev skudt foran sit arbejde d. 20 februar. Han skulle selv have en kugle for panden. Og de idioter der har fundet undskyldninger for at fængsle ham, skulle en tur bag lås og slå for at være komplet inkompetente! Stram op!

  Like

  Kommentar af Daniel — 3 maj 2013 @ 17:46


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: