Hodjanernes Blog

7 september 2012

Tror IPCC virkelig på at nogen kan forudsige fremtiden?

Den eneste utvetydige sandhed FN’s klimakommission (IPCC) nogensinde er kommet med lyder:

In sum, a strategy must recognise what is possible. In climate research and modelling, we should recognise that we are dealing with a coupled non-linear chaotic system, and therefore that the long-term prediction of future climate states is not possible.”

So states the IPCC’s Working Group I: The Scientific Basis, Third Assessment Report (TAR), Chapter 14 (final para., 14.2.2.2), p774.

JunkScience debunker hele klimahysteriet i rapporten: Where did they get a crazy idea like that?

Oplægget på JunkScience er her.

3 kommentarer »

 1. Som programmør har jeg altid tænkt på om dem der laver disse indviklede klimamodeller overhovedet har testet dem? Den test jeg tænker på har med data at gøre.

  Lad os forudsætte at vi har 100 års data. Man tager de første 50 års data og fodre modellen og resultatet skulle så blive de sidste 50 års data.

  Hvis det IKKE er tilfældet så holder modellen ikke!

  Like

  Kommentar af Kobol — 7 september 2012 @ 04:24

 2. Det er ejendommeligt. Hvis man ser på TV-stationernes uendelige vejrprogrammer, er der en ting som falder i øjnene. Deres prognoser 3 dage frem er grænsen. Alt ud over det er gætværk.

  Men alligevel påstår de at de kende vejret 30 år frem.

  Klimamodellerne får mig til at tænke på satirikeren Tom Lehrer, som udtalte: Livet er som en kloak – hvad man får ud af det afhænger af hvad man kommer i det.

  Like

  Kommentar af Morten Dreyer, Dragør — 7 september 2012 @ 09:33

 3. Som Hodjanerne for længst har indset, er det politik det hele, og politik er omfordeling.

  I går overvandt jeg mig selv, og kiggede på politisk debat med Clement Kjærsgaard. Man korser sig. Det var aldeles overvældende at opleve, at ingen (pånær LA) fattede, hvad Danmarks problem er. Alt, samtlige politikere kunne diske op med, var anderledes fordeling af de 1100 milliarder kroner regeringerne stjæler fra det nyttige mindretal. At problemet er, at man effektivt stjæler over 80% af nyttige menneskers arbejdsindkomst, blev overhovedet ikke bragt på bane. Den offentlige sektor og den afsindige forbrug af andres penge kunne overhovedet ikke diskuteres, selv nu hvor alle kan se, at vi er på den.

  Så de omfordeler under alverden fladpandede begrundelser, og for tiden kan klimaet bruges såvel lokalt som globalt, alt medens vi bliver fattigere og fattigere.

  I den danske andegård er hykleriet og idiotien total. Samtidig med at vi har foræret Danmarks olie til vore nordlige bistandsmodtagere, så forbereder vi os selv på krig om olien i polarområdet. At, al den olie, der er, bliver futtet af, taler ikke om. I stedet bygger vi tåbelige vindmøller og plastrer landet til med lige så tåbelige solceller – alt betalt af de sagesløse.

  I al jammeren er der dog et enkelt lille blafrende lyspunkt. Videnskaben sviner sig selv til i en sådan grad, at man i hvert fald i min omgangskreds ikke længere giver en hujende skid for den. Vi regner den for det, den er blevet til.

  Like

  Kommentar af Børge — 7 september 2012 @ 12:55


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: