Hodjanernes Blog

29 august 2012

Soldat skyder 7 “kammerater”

Belidzi i Dagestan: En grænsesoldat åbner ild og dræber 7 andre soldater

Breakingnews.sy: Soldier shoots dead 8 comrades in Russia’s Dagestan. A border guard officer has opened fired on his fellow soldiers in Russia’s Republic of Dagestan, killing 8 people, the Interior Ministry of Dagestan said. The incident occurred at the border post in the Belidzhi settlement on Tuesday. The soldier snatched a Kalashnikov from one of his fellows and opened fire. He is reported to have killed 2 soldiers who were guarding a barracks before entering it and shooting five more officers of a SWAT team stationed in Dagestan. A source said that the soldier might have been recruited by Wahhabi militants.

Thereligionofpeace har lidt flere oplysninger om sagen og skriver at han var under indflydelse af “islamisk litteratur“.  Dagestan er en autonom russisk republik. Jeg skriver indlægget fordi episoden endnu engang understreger hvilken sikkerhedsrisiko muslimer udgør, når de gør tjeneste i en ikke-muslimsk hær. Det er noget som det danske forsvar også bliver nød til at forholde sig til…

5 kommentarer »

 1. Det lægger et stort ansvar på danske officerer, der betror ladte våben til
  muslimske soldater i den danske hær.
  En dag sker det også her, så skal hævnen over politikere og “godmennesker”
  ikke udeblive!!!

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 29 august 2012 @ 22:24

 2. Giv aldrig en muslim mad, det er den største synd der kan begåes.
  Det har vist sig, både i afghanistan, og i den amerikanske hær.!!
  Stol aldrig på en muslim, vender du ham ryggen, sidder der en kniv i den.
  Der findes stikkere over alt.!!
  En god soldat, må da vide sådan noget, ellers er de jo de rene amatører.!!

  Like

  Kommentar af Carsten Nielsen — 30 august 2012 @ 00:16

 3. Er det ikke noget med, at Den Røde Hær snart består af 50% musviner?!

  Like

  Kommentar af anonym — 30 august 2012 @ 06:28

  • Hvis det er rigtigt, så er det en skam, at Østfronten 2. Verdenskrig
   er udkæmpet.
   Den gjorde sit indhug i de 20 millioner krigen kostede Sovjet.

   falkeøje

   Like

   Kommentar af falkeøje — 30 august 2012 @ 13:02

 4. Netop, den største fejltagelse i Vesten er at give fjenden militærtræning!
  Det vil vise sig at være den største fadæse, menneskeheden har begået.
  Muslimer i uniformer i demokratiske lande har kun én bevæggrund for deres deltagelse, nemlig at følge opfordringen fra deres højeste ledere. “Lær så meget, du kan. Vi kan bruge det i vor egen interesse senere, når vi skal overtage magten fra de vantro.”
  På samme måde ser vi det rene vanvid, når f.eks. Odenses borgmester sætter det som mål at få op til 70% af indvandrerne til stemmeurnerne ved de næste valghandlinger. Hvordan i h h h kan man sige sådan noget. De får flere og flere poster i de afgørende og styrende råd, og det er ikke til fordel for hverken landet eller folket. Hver muslim i rådene og regeringen er et skridt nærmere på en arabisk overtagelse, der vil koste både muslimer og (andre?) mennesker livet. De fremmede vil gøre vore lande til ørkener, som de kender dem hjemmefra. De er vant til at leve på nødhjælp fra kristne lande. Når der ikke er flere af den slags, hvordan vil de så finde deres brød? De af os, der ikke når at sulte ihjel, vil de på anden måde tage livet af.
  Det farlige med muslimer i hæren vil snart vise sig. Israel er på vej med et angreb på Iran (trods bekymringerne fra den muslimske præsident i USA, der gerne vil genvælges).
  Når Israel begynder, vil hele Mellemøsten gå i brand, og da vil samtlige muslimer i Vesten melde sig på muslimsk side og kæmpe i de lande, hvor de har tiltusket sig statsborgerskab. Da er det rart for dem, at de har en solid, vestlig militæruddannelse og et godt våbenlager. Man må jo ikke hindre dem adgang til magasinerne, for det vil være racisme – og fy og føj. Så har vi Stampe i nakken med det samme.
  Ikke bare Zenia Stampe, men hele det kulturradikale bagland, der sikkert melder sig som ammunitionsbærere for deres idoler. Blandt dem finder man til en gammel venstremands fortvivlelse også den tidligere hæderkronede Uffe Ellemann Jensen. At han skulle udvikle sig til landsforræder, havde jeg ikke set for ti år siden.

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 31 august 2012 @ 12:45


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: