Hodjanernes Blog

22 august 2012

Politikerne er prægede af passiv tænkning

Flere politikere og senest Helle Thorning-Schmidt er prægede af passiv tænkning overfor forbryderne fra Voldsmose.

HTA udtaler i DDR- TV-Avisen i aften:

“De skulle overveje, om Danmark er det land, de skal opholde sig i.”

En behændig måde at undgå at tage stilling til udvisning på, og mikrofonholderen tager selvfølgelig til takke.

4 kommentarer »

 1. De aner ikke deres levende råd og frygten stikker dybt. Men passivitet accelererer kun processen. Eliten er ved at blive kørt over af deres egen kreation. Frankenstein i ny version. Monstret får en uforudset kraft og lader sig ikke længere kontrollere. Men det aller værste for denne ynkelige flok er at heksen, rascisten, rotten o.s.v. er godt på vej til at se sin profeti gå i opfyldelse. Men det må selvfølgeligt være muligt at kaste skylden på hende og os. Det vil de med sikkerhed gøre. Og der står vi så mens Titanic nærmer sig det skæbnesvangre isbjerg.

  Like

  Kommentar af EH — 23 august 2012 @ 00:04

 2. Det sædvanlige ukonkrete plidderpladder der ikke følges op af et eneste lovforslag. Men det er man vel for fin til.

  Politikerne fremstår som fløjtende ligeglade og lader til at have andre prioriteter. Demografien vil tippe, men det er en virkelighed, som øjensynligt er sekundær og irrelevant. Hvordan kan ALLE blive ved med at ignorere en af Danmarkshistoriens største omvæltninger? Selv en som Rasmus Jarlov, der ævler lidt om Dansk kultur og dette og hint, forstår slet ikke, hvad der venter os.

  .
  Med HTA menes der HTS?

  Like

  Kommentar af Aida — 23 august 2012 @ 09:02

 3. “Politikerne er prægede af passiv tænkning”

  – Det er da alt for venligt. De tænker ikke, og det af gode grunde: De kan ikke.

  Like

  Kommentar af Børge — 23 august 2012 @ 15:23

 4. Jamen kære Helle og alle jer andre. De har skam overvejet, hvor de vil bo. Her! Rigeligt med penge, man kan gøre lige hvad man vil uden at det koster noget særligt og man får respekt, fordi de vestlige landes politikere har solgt deres folks frihed til en organisation, som styres af en samling forbrydere fra nogle af denne verdens mest korrupte, brutale og kriminelle regimer. FN hedder den. Og med i købet et utal af konventioner, som har til formål at undergrave vore demokratier. Disse tåbelige vestlige politikere holder med en ligeså tåbelig presse deres befolkninger i et politisk korrekt skruestik. Der er ikke nogen modstandskraft længere. Reaktionerne på “skadestueangrebet” i Odense viser med al tydelighed, hvor svagt politi-og statsmagten efterhånden står.
  Dagens tophistorie fra Nørrebro om modige Jane fra restaurant “Viking” fes desværre helt ud, da værtinden bad Pia K. om at holde sig væk. Hun var jo rascist. Derimod var Pernille Skipper fra Enhedslisten velkommen. Der forlød dog intet om at deres stormtropper var til stede. I hvert fald ikke i uniform.
  Ak ja, så var historien heller ikke bedre. Aftenens grinebider blev naturligvis serveret af vor alle sammens Zenia Stampe, som serverede denne joke:” Det er rascistisk at slå denne afpresningssag så stort op”. Kommentarer er vist helt overflødige.

  Like

  Kommentar af EH — 24 august 2012 @ 22:37


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: