Hodjanernes Blog

21 august 2012

Politiet: Almindelige mennesker har ikke noget at frygte

Politiinspektør Johnny Schou gør opmærksom på, at uromagerne i Voldsmose kommer fra forskellige grupper, og derfor skal almindelige borgere ikke frygte for sikkerheden.

“Man har altid grund til at føle en vis nervøsitet, når grupper stormer et hospital, og der er skyderi i gaderne. Men det her er en konflikt mellem grupperinger, og derfor har almindelige folk som helhed ikke noget at frygte, fordi de ikke er en del af den her konflikt. Det bør ikke udløse overdreven frygt, siger Johnny Schou til Berlingske Nyhedsbureau.”

Hvad med hospitalspersonalet? Patienterne? Almindelige mennesker der færdes på gader og stræder?

Hvor er iøvrigt de “moderate” muslimer? Hvorfor er der ikke nogen af dem der tager afstand fra uhyrlighederne? Eller taler dunder til bøllerne?

9 kommentarer »

 1. Hvis jeg spørger, hvor det guld er, der siges at ligge, hvor regnbuen ender, så vil jeg blive opfattet som lettere forstyrret.
  Lidt på samme måde betragter jeg den, der spørger efter de “moderate” muslimer.
  Med sådanne spørgsmål bevæger man sig ind i en eventyrverden, der intet har med realiteter at gøre.
  Og så forvente, at de skulle tale dunder til bøllerne. Umuligt. De unge går frem efter instruktionsbogen, som det forventes og kræves af dem.
  Instruktionsbogen kaldes KORANEN, og den foreligger endnu kun i første udgave, men i mange uændrede optryk.

  Like

  Kommentar af Poul Berg — 21 august 2012 @ 22:24

  • Spørgsmålet var retorisk :-)))

   Like

   Kommentar af Hodja — 22 august 2012 @ 21:14

   • Hej, Hodja.
    Ja, så godt kender jeg dig dog.
    Jeg kan så nu ærgre mig lidt over, at jeg skrev: “den, der spørger” i stedet for “dem, der spørger”.
    Det var ikke dig, jeg ville gå efter, men vore politikere, Stampepigen, Mee Allerslev og alle andre “godemennesker”, der med deres godhed er med til at skabe mere ondskab.
    Islam er det ubetinget – mest uovertrufne – det ondeste, menneskeheden nogensinde har været præsenteret for.
    Den overtro skal ikke opmuntres, men bekæmpes på enhver måde – også selv om det skulle ligne Hiroshima- og Nagasaki-metoden. – Se blot, hvordan Japan udviklede sig efter den situation.
    En god start ville være Mekka og Medina. Det vil svare til at rydde en hvepserede og give muligheder for bierne.

    Like

    Kommentar af Poul Berg — 22 august 2012 @ 21:35

 2. Jeg troede engang at det var politiets opgave at håndhæve landet love. Men sådan er det ikke mere. Nu er det politiets opgave at skabe en følelse – “tryghed” – i befolkningen. Det siger alle politikere (fra alle partier!), justitsministeren og alle ledende politifolk. Og i overensstemmelse hermed måler f. eks. Københavns Kommune da også kriminaliteten med noget de kalder et “tryghedsindeks” og ikke ved den almindelige kriminalitetsstatistik.
  Så når politiinspektør Johnny Schou siger at vi ikke har noget at frygte – vi kan føle os trygge – har politiet løst opgaven. Tryghedsindekset står på 100. Det er alene et spørgsmål om ledende politifolk overtalelsesevner.

  Like

  Kommentar af JensA — 22 august 2012 @ 01:35

 3. Nej almindelige borgere har intet at frygte – sikkert heller ikke den sagesløse mand, som de kørte ned ved samme lejlighed.
  Vi har ikke længere et funktionsdueligt politi.

  Like

  Kommentar af skræp — 22 august 2012 @ 05:28

 4. Hvad med kuffar og dhimmier?

  Like

  Kommentar af anonym — 22 august 2012 @ 06:17

  • Ja, underligt at politiet ikke ved, at i ideologien islam skal vantro forfølges og dræbes, så kan det da godt være at “almindelige” mennesker intet har at frygte, men hvad så med alle os vantro dansker?

   Like

   Kommentar af li (islamonausea lidende) — 22 august 2012 @ 09:25

   • Ja! Netop.
    Hvor tit har muslimerne ikke gentaget til hudløshed: Dræb de vantro, overalt hvor I finder dem.
    Det står vist tilmed i Koranen.
    Var politimanden ærlig, så sagde han: Danskere bevæbn jer på trods af lovgivning og sledske
    ord om fredelig sameksistens, for det kommer aldrig til at ske.
    Indvandringen er sat i scene med stor gennemslagskraft fra jøden Arne Melchior.
    Ødelæggelsen af Danmark er hans måde at sige tak på for redningen fra Hitlers gaskamre

    falkeøje

    Like

    Kommentar af falkeøje — 22 august 2012 @ 11:15

 5. “Almindelige mennesker” – hvem er de? – skal ikke frygte noget. Sikke dog en idiot. De står i kø fra politikere til politi for at lukke lort ud.

  I øvrigt overgår indvandrerpolitikken om 2 år til EU, og så er det ude med mor Danmarks ret til at bestemme i sit eget land. Selv højesteret er sat ud af kraft i relation til EU-domstolen.

  Derfor er det fuldstændigt illusorisk at arbejde for en ændring af indvandrerpolitikken, hvis vi ikke melder os ud af EU. Og det gør politikerne ikke. Så husk det er fuldstændigt ligegyldigt hvad politikerne melder ud med vedr. indvandrerpolitikken. Det er rent øregas. Om nogle år strømmer millioner af indvandrere fra ti arabiske lande ind i EU som følge en associations aftale med EU. Plus et ukendt antal fra Afrika. Og ingen EU borger kan afvises ved den danske grænse. Hundred tusindvis af indvandrere fra Asien, Afrika og Mellemøsten bliver i de kommende år vore brødre og søstre. Og så har jeg ikke talt bådflygtningene med, som Danmark skal tage sin del af.

  Hvis udviklingen fortsætter – og hvorfor skulle den ikke gøre det – er halvdelen af Danmarks befolkning om en årerække ( før århundredskiftet ) vore brødre og søstre fra Afrika, Asien og Mellemøsten.

  Det var dagens glade budskab. Danmark er på vej mod kaos, men danskerne ved det bare ikke. Ved næste valg rokerer de røde og blå lidt rundt i Folketinget for at danne regering og komme til magten. Må jeg anbefale Grønland – der har jeg været – og der er rigtigt koldt, og det kan muslimerne ikke lide. For tiden er der ca. !,5 milliarder muslimer i verden, men sengene gynger, så det går hurtigt mod de 2 milliarder.

  Like

  Kommentar af Machiavelli — 22 august 2012 @ 15:52


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: