Hodjanernes Blog

13 august 2012

To tvillingebrødres genitalia amputeret efter fejlslagen omskæring

Filed under: Irak, Islam, Muslim World — Tags: , — Hodja @ 13:56

Two three-year-old twin brothers have had their genitals amputated after a circumcision operation went horribly wrong in Khanaqin.

Khanaqin hospital media official Arian Qader said: “Unfortunately an unwanted incident occurred while circumcising the two boys. After the operation went wrong, their penises were amputated. Now they urinate using plastic tubes.”

4 kommentarer »

 1. Ja, det er rigtig nok et spændende og romantisk liv de går ind til med deres plastikrør!

  Det kan ikke gå hurtigt nok at få omskæring M/K af børn forbudt,. Forældre bør ikke tillades at skære i raske og velskabte børn for at markere egen religion eller tradition. Man kan gennemføre en symbolsk omskæring af barnet, hvis man ikke kan undvære det (omskæringen), og så kan barnet senere i livet som voksen selv tage stilling til, hvad det ønsker.

  Der har været en oprivende diskussion om omskæring på document.no, hvor redaktionen fik læst og og påskrevet i tre tråde efter at have forsvaret omskæring. Det første indlæg havde overskriften “Seglet” og det sidste vist nok “Oppbrudd”, idet man da havde konstateret, at de fleste af de ellers så trofaste kommentatorer var forrygende uenige i redaktionen bombastiske forsvar for omskæring. Der var mange gode kommentarer.

  Katrine Winkel Holm har også leveret et brændende forsvar for omskæring, som hun åbenbart ikke har spor imod at belemre drengene med, og hun benytter de samme argumenter, som hvis hun forsvarer pigerne mod det samme.

  Jeg har ikke ord for, hvor træt jeg er, af at folk blafrer med deres religion, og på mig virker det helt absurd, at Lars Hedegaard er dukket op som redaktør af en “konservativ judeo-kristen” papiravis. Som ung marxist meldte han sig ud af folkekirken, og hans jødedom … Hans tale i Bruxelles i sidste måned kunne ligeså godt have været holdt af en glødende marxist, og plakaten for den næste seance i New York med flag, krigsskibe, fly og kampvogne er også ude i det ekstreme. Fra nu af må nogen finde sig i at blive kaldt ekstremister, for det er de signaler, der afsendes

  Like

  Kommentar af Maria — 13 august 2012 @ 15:55

 2. Jeg syntes det er alle tiders, at de mistede pjoverten. Så får de da ikke retarderede afkom. Gid den slags”uheld” forekom noget oftere.

  Like

  Kommentar af karl — 14 august 2012 @ 12:56

 3. Disse skadedyr, skal bekæmpes med potens-hæmmende midler.
  til sidst uddør skadedyrene, og de materielle ødelæggelser bliver ikke så voldsomme.

  Like

  Kommentar af Carsten Nielsen — 14 august 2012 @ 15:05

 4. 2 down, 800 mio to go 😉

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 16 august 2012 @ 03:00


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: