Hodjanernes Blog

2 august 2012

Choktal: Kun én asylansøger ud af 500 kan arbejde

Socialdemokraternes fungerende integrationsordfører Trine Bramsen anerkender, at meget få kan forventes at komme i arbejde.

Men det er heller ikke det vigtigste for os, at asylansøgerne kommer til at bidrage til samfundet. Det vigtigste er, at de ikke rejser herfra mere skadede psykisk end de kom hertil.

De sidste 20 år har vi haft 10.000 asylansøgere igennem vores center. Og jeg må sige, at det nok kun er 20 af de 10.000, der var i stand til at arbejde. Højst 30. Og det passer også med tallene for landet generelt i Udlændingestyrelsen. Max 1 pct. kan forventes at komme i arbejde, siger Thorkild Poulsen, mangeårig leder af asylcenter Brovst i Jammerbugt kommune.

Men bare rolig: Prisen for én asylansøger i 2012 er 210.000 kr. om året. Og det er en besparelse i forhold til sidste år, hvor én asylansøger kostede 250.000 kr. om året.

Margaret Thatcher, in a TV interview for Thames TV This Week [[1]]on Feb. 5, 1976, Prime Minister Thatcher said, “…and Socialist governments traditionally do make a financial mess. They [socialists] always run out of other people’s money. It’s quite a characteristic of them.”

8 kommentarer »

 1. Det er slut med sympati for alt andet, går en politiker ind for fortsat
  indvandring, så får han ikke min stemme!!!

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 3 august 2012 @ 10:18

  • Som jeg har opfattet det, falkeøje, er det ikke nye toner fra din sider. 🙂

   Like

   Kommentar af Maria — 3 august 2012 @ 11:52

 2. Jøsses!

  Allerede da jeg var barn, havde jeg en håbløs tendens til at bryde i voldsom latter på tidspunkter, hvor det var aldeles upassende, og nu ler jeg igen overstadigt.

  Karen Blixen havde det på samme måde og skrev, at hun i sådanne situationer forestillede sig, at guderne sad oppe på Olympen og lo ad menneskene.

  Like

  Kommentar af Maria — 3 august 2012 @ 11:50

 3. Maria.
  Vi skal selvfølgelig ikke forpasse enhver lejlighed til
  væbnet modstand!!!

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 3 august 2012 @ 13:52

  • Tænk, mener du det, falkeøje!

   Like

   Kommentar af Maria — 3 august 2012 @ 17:56

 4. ”Det vigtigste er, at de ikke rejser herfra mere skadede psykisk end de kom hertil.”

  Hvor indgår hensynet til den almindelige Danskers skadede psyke efter at have været i berøring med asylansøgernes afvigende adfærd i denne ligning?

  Og hvad er det for noget ævl om, at de ”rejser herfra”? Det er vist en yderst sjælden affære og sket 1-2 gange inden for de sidste 100 år.

  Like

  Kommentar af Aida — 3 august 2012 @ 16:33

 5. Danmark er og bliver et dejligt land. Er man asylansøger fra langbortistan skal man ind i EU og derefter til Danmark. Her er der ligegyldigt, om man bliver afvist eller ej, det blive alligevel til en moderne lejlighed i Vollsmose, fuld møbleret med fjernsyn og derefter gode lommepenge. Derefter ringer man til langborstistan og siger til kone, fætre og bekendte. Rejs! rejs straks til Danmark her flyder alt med mælk og honning. Husk også at sige, at du bliver slået ihjel, hvis du vender hjem, så er der evig forsørgelse. Du behøver ikke at arbejde og når tiden er gået venter førtidspensionen. Når du har lært dansk, så husk at brokke dig over de racistiske danskere.

  Like

  Kommentar af Machiavelli — 3 august 2012 @ 16:56

 6. Margaret Thatcher sagde også en anden ting: Næsten alle politikere vil være noget, ikke gøre noget. Enhedslistens Per Clausen siger at vi snart kan få tilstande som i Sydeuropa.

  Det er nemlig lige hvad han ønsker, for det står skrevet i K. Marx’s hellige 28 bindsværk, og desuden er det netop resultatet af det han og kumpanerne har sat igang.

  Uden at være det mindste på linie med Per Clausen kunne den realitet snart ligge lige for: http://danmark.wordpress.com/2012/08/03/berigelsen-er-kostbar-nytteslos-og-direkte-skadelig/

  Sonia

  Like

  Kommentar af Therese — 3 august 2012 @ 17:33


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: