Hodjanernes Blog

31 juli 2012

Hvad EU og telefonselskaberne gemmer om os

Filed under: EU, EUSSR, TrumfEs — Tags: — trumfes @ 14:26

Malte Spitz er en tysker, der (på engelsk) fortæller hvor meget der gemmes om os digitalt

Det er jo skabt for at kunne bekæmpe terrorister, men alt kan selvfølgelig misbruges.

Klik på dette link.

15 kommentarer »

 1. Det er jo bare toppen af isbjerget. Hvad med dankortet? Også det fortæller nøjagtigt, hvor vi er, hvem vi handler med og overfører penge til. Som landmand har jeg opdaget, at der sidder folk, der hver dag overvåger, hvad jeg laver på min egen jord. Titusinder er i Danmark beskæftiget med overvågning af lovlydige danskere.

  De ved alt – Vi er blevet til slaver i Løkkeland, hvor vi for tiden siger Helle for den rigtige socialisme. ? Der er dage, hvor jeg siger som Falkeøje: Lad os hente høtyvene, og hvad vi ellers har af egnet, og lad os så besøge Christiansborg en dag, hvor alle forbryderne er derinde.

  Like

  Kommentar af Børge — 31 juli 2012 @ 15:30

 2. Man skal måske også passe på med ikke at blive for paranoid. Vi er et gennem kontrolleret land og der er brug for kontrol ofr at ´få det til at fungere. Tilgengæld skal der slås hårdt ned på myndigheder der misbruger kontrol funktionerne.

  Like

  Kommentar af Kobol — 31 juli 2012 @ 16:00

  • ‘Who guards the guardians’ – intet nyt. Et uløst problem som indvandringen, og ligesådan som denne vil den ikke blive løst ved denne type politikere & co.

   Mobiltelefoner er én mulighed for overvågning. En anden er at placere en skjult GPS/GSM-minispion under bilen, der bestemmer bilens position vedvarende og sender denne fortløbende til et statsligt GSM-nummer. Derfra spises disse dataer ind i deres netverk, og så har samtlige ‘autoriserede’ datamater (stationære, mobile) tilgreb til det.

   Hvad det betyder i praksis, bliver klar vha denne video:

   http://www.youtube.com/watch?v=mqQGxfH6iec (fra http://www.tracker.com/ )

   En elsklingsbeskæftigelse af politikernes håndlangere er at ‘besøge’ overvågede borgere vha paramilitæriske helikoptre. Se fx

   Det kræver ikke meget for dig at ende i denne (modtagende) situation. Når du er havnet i den, slipper du aldrig mere fri – de er som sindssyge kamphunde, som bider sig fast i dig. Og nogen kontrol findes altså ikke, fordi politikerne & co ikke vil.

   Læs om emnet her:

   http://en.wikipedia.org/wiki/Surveillance

   Og snak om det. Enhver bør vide et. Også her har vi en kæmpestor regning med politikerne & co at regulere.

   Like

   Kommentar af Michael Laudahn — 31 juli 2012 @ 21:10

   • ‘…og sender denne fortløbende til et statsligt GSM-nummer’: Det kan naturligvis være hvilket telefonnumer som helst, ikke nødvendigvist GSM, og normalt vil det være fixnet, ikke mobil. Men lige meget.

    Der er iøvrigt mange flere ‘pæne’ overvågningsheli-videos på Youtube. Søg fx efter ‘helicopter surveillance’. En anden ville være den her:

    Like

    Kommentar af Michael Laudahn — 31 juli 2012 @ 21:24

   • Ærlig talt. Det eneste jeg ser er en helikopter!

    Du har ikke den fjerneste anelse om hvad de kikker efter eller om det er ulovligt!

    Like

    Kommentar af Kobol — 1 august 2012 @ 16:48

  • “Vi er et gennem kontrolleret land og der er brug for kontrol ofr at ´få det til at fungere. Tilgengæld skal der slås hårdt ned på myndigheder der misbruger kontrol funktionerne.”

   I DDR ville du have været en mønsterborger Kobol.

   Like

   Kommentar af Børge — 1 august 2012 @ 18:14

   • ah come on Børge, jeg agiterer ikke for at kontrollen misbruges.

    Like

    Kommentar af Kobol — 1 august 2012 @ 18:42

 3. Får muslimerne magt, som de har agt, så er 2. Verdenskrigs gaskamre håbløst forældede.
  Så foregår det hele på en havnekaj med store containere med huller i.
  En kran dypper containeren en time eller to, og så går det mod et stort gammeldags
  kulfyret kraftværk med vandrerist.
  Pist væk, ingen spor, intet blod – kun aske.
  Væk er de, der tjener pengene til muslimerne!!!
  Alligevel taler de uafbrudt om at dræbe alle vantro.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 31 juli 2012 @ 16:28

 4. Tja, ‘Kobol’ arbejder åbenbart på politikernes vejne – ikke særlig begavet, men i hvert fald prøver han hårdt.

  Hvorfor ulejliger han sig med at svare på mine indlæg? Jo, politikerne har meget at tabe, hvis et større antal borgere begriber den snavsede sandhed om den totale overvågning, om bruget af krigsvåben mod det egne folk, eller enkelte medlemmer af det.

  Ikke uden grund siger man: ‘When you get flak, you’re over the target.’ .) Jer *er* over målet. De er bange for, at det bliver flere der genkender realitetet.

  Like

  Kommentar af Michael Laudahn — 1 august 2012 @ 19:16

 5. Hvad er det du vil opnå?

  Det er direkte uhæderligt at vise 2 videoer med en helikopter der svæver over et eller andet område for så at påberåbe sig ulovlig overvågning. Du aner ikke en gang hvad der foregår. De kunne være en indbrudstyv de prøver at fange, men det er vel også for meget overvågning for dig?

  Drop dine beskyldninger og kom med nogle fakta og undlad venligst de latterlige konspirations teorier.

  Like

  Kommentar af Kobol — 1 august 2012 @ 19:47

  • Jeg vil ikke være pedantisk, men respekter gerne de gældende ortografi-regler: Det hedder ‘konspirationsteorier’. Dine forsøg at indføre engelske skikke (‘konspirations teorier’, altså 2 separate ord) passer ikke og smerter bare i øjnene, thi dansk (og de andre germanske sprog) har ikke den fleksibilitet mht ordklasser som engelsk har.

   Til sagen som sådan: Du foretrækker fortsat at kaste snavs, i stedet for at følge min argumentation og forholde dig til den. Det betyder for mig, at du sandsynligvis er betalt regeringsagitator, der skal strø sand i befolkningens øjne. Hvorfor ville du så ulejlige med at forfølge tråden, med at komme tilbage med nye, ganske usaglige reaktioner?

   Artikelskriveren havde henvist til en video, hvor statsligt mobiltelefon-misbrug beskrives. Jeg havde bl a henvist til http://en.wikipedia.org/wiki/Surveillance , hvor hele overvågningsproblematikken beskrives, og også overvågningen fra oppe i luften omtales. Der er flere links på siden, hvor også dette emne uddybes. Jeg havde opgivet en link ( http://www.youtube.com/watch?v=mqQGxfH6iec ), hvor et firma viser, hvordan GPS-overvågning kan bruges. Det kræver ikke meget fantasi at forestille sig, at sådan overvågning også kan bruges skjult og misbruges på mange måder – mest ved staten, men også ved private.

   De 2 videoer er klassificeret ved uploaderne som bl a ‘helicopter surveillance’, dvs således har de oplevt det. Det var kun 2 eksempler. Det kan anbefales at se disse videos på Youtube selv, så se til højre: Der er et større antal lignende videoer. Du vil ikke i fuldt alvor påstå, at alle diesse mennesker er gale, vel? Desuden kan du der læse videoernes beskrivninger.

   Til syvende og sidst plæderer du for status quo, men for at fremover retsforfølge misbrug. Det kan du ikke mene alvorligt. Hvis politikerne ville have det sådan, så havde der siden længe været en tilsvarende kraftfuld institution. Kendsgerning er, at den ikke eksisterer. Hvis den alligevel eksisterer, laver den ikke noget fornuftigt arbejde, fordi den altid vil være på den kortere ende end de forskellige stasi-organisationer.

   Sådan er den sørgelige sandhed, også in Danmark. Forslag: Kom tilbage, når I har lavet jeres hjemmearbejde og faktisk fået denne hydra under kontrolle (hvis det overhovedet er muligt – måske burde den istedet dræbes). Du er i hvert fald ikke velkommen her til at stifte mere forvirring. Det tør jeg sige selv uden at først have skaffet mig mandat fra de andre læsere.

   Like

   Kommentar af Michael Laudahn — 1 august 2012 @ 20:15

   • Holy Crab.

    Du er jo dum som en dør. Jeg forstår udmærket din argumentation, eller mangel på samme, og hvis du eller læste og forstod hvad det var jeg skrev ville du måske indse at jeg tager afstand fra, og i samme moment erkender at overvågning kan misbruges.

    Måske din tinfoil hat sad lidt skævt da du postede dine kommentarer men personligt tror jeg at du er en batshit crazy konspirations teoretiker ( ked af det, men min stavekontrol vil ikke acceptere et sammenhængende ord! )

    Tag dig sammen.

    Like

    Kommentar af Kobol — 2 august 2012 @ 16:46

 6. Tja ‘Kobol’. Reaktionerne fra jeres skjulte statsrepræsentanter på dette emne her er altid så forudsebare. Hvor mange gange har jeg hørt lignende, fra folk som dig.

  Og hvad som angår stavekontrollen, så foreslår jeg at du bare slår den fra – hvis du tør. Eller er control freaks som dig også afhængige af at selv blive kontrolleret? .)

  PS: Hvor langt er I nået med jeres bestræbelser til at indføre en misbrugskontrol af overvågerne?!

  Like

  Kommentar af Michael Laudahn — 3 august 2012 @ 16:58

  • LOL Hyg dig med din paranoia.

   Like

   Kommentar af Kobol — 3 august 2012 @ 18:16

   • Du er manisk, ellers ville du ikke vende tilbage. Ergo er du statsskuespiller – én af de angrebne.

    Like

    Kommentar af Michael Laudahn — 3 august 2012 @ 18:37


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: